Discutii privind API pentru rapoartele de lupta

 • Adica sa inteleg ca daca 10 playeri se bat , 5 aparatori si 5 atacatori , si o persoana din una din partile care au fost infranti refuza sa dea consimtantul , batalia nu mai poate fi postata ?
  Cum se face darea acordului spre postare ? Se aplica votul majoritatii din playerii implicati in lupta , sub forma unui formular ingame ? Puteti clarifica pls ?
  Si inca o o observatie generala , tinand cont la cat de ofticosi sunt playerii , foarte putini stiind sa piarda onorabili , asta ar insemna ca forumurile sa fie goale pe noile servere 6.0.0. Ce player isi doreste sa fie aratat intregii lumi ca a fost spart/farmat/pus in postura de noob pe forum ? Pe cine mai sperie playeru ala din punctul ala in continuare ? • Nici eu nu am înțeles exact.
  Vă rog să clarificați. :)

  [align=center][font='comic sans ms'][size=12]
  [b]"Give a man a horse he can ride,
  Give a man a boat he can sail;
  And his rank and wealth, his strength and health
  On sea nor shore shall fail."


  [color=red](James Thomson)

 • Oricine primeste in joc raportul de lupta are un cod cu ajutorul caruia se poate genera un raport de lupta in format ce poate fi postat pe forum.


  In rest se respecta regulamentul forumului de pana acum.


  Pentru a raspunde la intrebare: nu se cere nici un acord, afirmatia din anunt se refera la faptul ca jucatorii care nu au participat la lupta nu pot obtine raportul din manipularea API.


  Detalii puteti citi AICI .

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS