Instiintare

 • -Incepand din momentul asta orice incalcare a regulamentului sanctionata nu va mai fi discutata pe forum,nici prin pm,doar prin ticket sau pe canalul de support IRC .


  -Orice protest,plangere,acuza despre calitatea muncii staff'ului forumului care este facuta public si intentioneaza sa pateze numele membrilor staff'ului va fi sanctionata in masura regulamentului ,in schimb sunteti obligati,ca membri ai comunitatii sa evaluati munca staff'ului prin ticket sau IRC ,pentru imbunatatirea calitatii muncii noastre,si pentru ca relatia staff-utilizatori sa se imbunatateasca.


  -S'au terminat discutiile si incercarile in zadar de a se explica in randuri repetate pe forum de ce "x" a primit warn,sau de ce "y" nu a primit.


  -Sunteti deasemenea obligati sa cititi si sa respectati regulile forumului ,pentru a nu mai aparea atacuri la adresa staff'ului in necunostiinta de cauza,ceea ce duce la sanctionare,si mai apoi la alte polemici inutile.


  -Staff'ul face mereu primul pas si respecta utilizatorii,mergandu'se pe premiza "respecta si vei fi respectat",suntem increzatori ca putem colabora in acelasi mod in continuare.


  -Aici nu este un forum aleatoriu unde fiecare poate spune ce vrea in orice mod,forumul apartine GameForge,regulile sunt facute de ei,si aplicate de noi.


  -Pana acum s'a preferat trecerea ocazionala cu vederea a incalcarilor de regulament pentru a se evita scaderea numarului de utilizatori,dar episodul acesta ia sfarsit acum.


  -Jucati jocul pentru distractie,respectati membrii comunitatii,si asigurati'va ca ganditi de doua ori inainte de a scrie ceva,pana la urma de partea cealalta a ecranului se afla o alta persoana,sunt sigur ca nimanui nu ii plac situatiile tensionate intr'un mediu care ar trebui sa fie placut pentru toti.