Instructiuni pentru Fuziune

 • Toti jucatorii care se logheaza pe universurile ce urmeaza sa fie fuzionate vor vedea initial un panou cu instructiuni:
  Daca il inchideti , il puteti deschide oricand facand click pe Simbolul fuziunii  Ca sa selectati universul in care sa mutati contul vostru , mergeti la tab-ul de selectare a universului destinatie :  Alegeti universul , daca pe acesta nu mai exista un cont cu acelasi nume sau cu aceasi adresa de e-mail , veti putea selecta universul tinta:


  Daca insa pe universul destinatie exista cont cu nume sau e-mail identice veti vedea avertismentul de mai jos. In asmenea situatie, trebuie sa contactati echipa pentru a rezilva problema sau sa schimbati numele / adresa de e-mail intr-unul din universuri.


  Atentie! Nu este permis unui jucator sa detina si sa joace mai multe conturi pe acelasi univers, daca aveti 2 sau mai multe, trebuie sa pastrati numai unul .

  Dupa ce ati selectat universul destinatie, puteti sa va razganditi ( nu este indicat sa asteptati prea mult sau s-o faceti in ultima zi )  In concluzie, cata vreme aveti simbolul fuziunii cu sageata rosie , inseaman ca nu ati selectat universul de fuziune

  UNiversul tinta a fost selectat cu succes si contul vostru va fi mutat in universul destinatie atunci cand sageata este verde:


  Atunci cand incepe migrarea contrurile vor fi puse in vacanta. Dupa ce contul este mutat in universul destinatie , veti putea sa dezactivati vacanta dar este indicat sa asteptati o zi sau 2 pentru a putea sa va obisnuiti intai cu noua distributie a galaxiei, sa vedeti ce vecini aveti.
  Din experientele fuziunilor trecute multe conturi pierd flotele imediat din diferite motive.

 • mai clare instructiuni de atat nici nu se poate....dar majoritatea au mai trecut printr-o fuziune si stiu cu ce se mananca...esenta e sa stii unde vrei sa te duci.....insa am o mica neclaritate: este vorba de relocari, acolo unde planetele nu vor putea fi relocate in aceleasi pozitii...ce se va intampla cu cele 5 relocari gratuite??/ se vor da la cerere, toti jucatorii pot beneficia de ele, sau doar cei care au locatiile schimbate???

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • Toti jucatorii vor primi 5 relocari gratuite,indiferent de pozitiile planetelor,cel putin asta scria in FAQ pe care l'am tradus,nu stiu daca este valabil si pe .ro.


  Squaker ,da,ai dreptate,se pare ca am tradus corect,si totusi,am inteles gresit :lol:

 • Toti jucatorii vor primi 5 relocari gratuite,indiferent de pozitiile planetelor,cel putin asta scria in FAQ pe care l'am tradus,nu stiu daca este valabil si pe .ro.


  Gresit, Tommy , daca dupa relocare o colonie ti-a fost mutata la mai mult de 30 ss fata de ss unde o aveai pozitionata primesti o relocare, pana la maxim 5.

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?


 • Gresit, Tommy , daca dupa relocare o colonie ti-a fost mutata la mai mult de 30 ss fata de ss unde o aveai pozitionata primesti o relocare, pana la maxim 5.  pai nu prea e bine deloc.....deci ai primi pana la 5 relocari gratuite daca o colonie sau mai multe sunt mutate la peste 30 de sisteme fata de locatiile existente acum???? nu e bine...sunt jucatori si eu printre ei, care avem cate doua colonii in acelasi sistem...daca muta una din ele la 5 sisteme distanta( un exemplu) nu primesc macar sansa de a cauta una din locatii(gratuit) pentru a o muta langa cealalta????...ar trebui ca aceste 5 relocari gratuite sa fie date la toti jucatorii( sunt unii care nu au folosit niciodata aceasta optiune) si fiecare sa faca cu aceste relocari ce considera mai bine pentru contul lui la un moment dat.....

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • Se spunea ca o sa primim fiecare "pana" la 5 relocari gratuite. Adica unii o sa primeasca 5 si altii mai putine sau toti vor beneficia de cate 5 relocari? Daca nu primesc toti 5, pe ce principii se acorda acestea?


  Si cum tot se apropie fuziunea, cica o prinde lupul pe Scufita rosie in padure si ii zice:
  - Scufito, ai doua optiuni: fuziunea sau... absorbtia? :))


  EDIT: gata, am gasit raspunsul la intrebare intr-un post mai sus :))

 • mare atentie se poate fura cu aceasta fuziune.... eu m-am trezit peste noapte cu -22 de sloturi de fapt am avut initial 199 deci cineva a furat 25 de sloturi.. va rog eu nu mai furati de la oameni
  Deci cine mi-a furat din sloturi astept rezolvarea ca nu am de gand sa daram 22 de cladiri.


  SiriusRo rank 1: 30.07.2017 - 23.10.2018(fuziune).
  111 HOF (5 TOP 10 SOLO si 5 TOP 10 ACS).

 • LOL si mie mi-au disparut sloturi de pe fiecare planeta,va rog frumos remediati problema!,adica aveam 5 planete peste 200 acum mai am una cu 200...

  Biruinta nu-i obligatorie,0bligatorie e lupta.

 • Universul Io avea ca particularitate planete cu 25 campuri suplimentare. Draco nu are asa ceva. prin fuziune, conturile provenite de pe Io capata particularitatile universului Draco .

 • Adica dumneavoastra imi spuneti mai pe scurt sa incep sa daram pana o sa pot sa construiesc din nou.


  Nici formatorul de sol nu pot sa il fac deoarece nu am camp liber.....
  2 planete cu aceiasi problema... dureaza o vejnicie sa daram atatea sloturi... mai bine zis in loc sa cresc in punte incep sa dau jos din ele.


  SiriusRo rank 1: 30.07.2017 - 23.10.2018(fuziune).
  111 HOF (5 TOP 10 SOLO si 5 TOP 10 ACS).

 • Cand a intrebat cineva ,daca sloturile o s-ar ramana la fel s-a raspuns :"DA" .acum ce face-ti??! inseamna ce a zis xp_delete,sa ne daramam planetele pentru altele mai bune ...ce oameni..

  Biruinta nu-i obligatorie,0bligatorie e lupta.

 • sal... ce se intampla cu conturile de pe universurile Capella, si celelalte de pe care au migrat ...se sterg singure sau trebuie sa le punem noi pe stergere.???..

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • multumesc pentru informatie....si intr-o alta ordine de idei: imi pare rau pentru hotararea luata in legatura cu retragerea....dar RL este mai importanta decat toate momentele petrecute in joc sau pe forum....toate bune in continuare.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND