Regulament Forum

 • Regulamentul Forumului OGame.ro


  Prin înregistrarea unui cont pe Forum , utilizatorii sunt de acord cu respectarea Regulamentului acestui Forum și Regulamentul fiecărei Secțiuni a Forumului în parte.


  Membrii Echipei Forumului OGame.ro își rezervă drepturi totale de a cenzura ( posturi, semnături, avatare și orice altceva legat de forum ), avertiza utilizatorii și suspenda conturile acestora dacă nu sunt respectate aceste reguli întocmai. În cazurile extreme, care sunt definite individual pentru fiecare utilizator, echipa forumului are drepturi totale de a suspenda conturile de joc sau IRC ale persoanelor în cauza și invers. Regulamentul va fi aplicat atât pentru posturi, semnături, avatare, mesaje personale cât și orice altceva legat de forum.


  Întregul forum este inclus în Termenii și Condițiile jocului OGame. Aceasta înseamnă că legile Germane se aplică pe întregul forum și că proprietarii OGame.ro nu sunt responsabili pentru imagini sau linkuri postate care sunt "copyright".


  Limba oficială a forumului este Română.
  Limba engleză, neînsoțită de traducere în română, este permisă DOAR în secțiunea universului Jupiter


 • Nou sistem de avertizare/suspendare valabil de azi, 20 mai 2016.


  Uilizatorii forumului vor fi avertizati ca si pana acum, insa avertismentul nu va fi punctat.


  La cumulul a 6 avertismente, un utilizator primeste o suspendare de 7 zile.
  Dupa suspendare, se continuua numaratoarea cumulului de avertismente, iar cand utilizatorul ajunge de la cele 6 la 12, va fi suspendat 14 zile.


  In ultimul rand, dupa expirarea celei de a doua suspendari, daca utilizatorul continuua sa primeasca avertismente, si acumuleaza inca 6 ajungand astfel la un total de 18 avertismente, in acel moment primeste ban permanent.


  Atentie, sanctiunile NU expira !

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS