Concurs Ogame.ro: SCOALA DE VARA

 • Draga Comunitate,


  Echipa Ogame.ro va propune un nou concurs:

  Scoala de vara


  Scopul acestui concurs este sa puna in valoare jucatorii cu mai putin de 1.000.000 puncte . Dorim sa incurajam jocul in echipa si sa recompensam jucatorii experimentati care ii ajuta pe cei cu mai putina experienta sa cunoasca tainele jocului.


  Participantii nu trebuie decat sa posteze un raport de lupta realizat in SAL ( atat pentru atac cat si pentru aparare). La lupta nu pot participa decat jucatori al caror punctaj insumat nu depaseste 1.000.000 puncte in ziua atacului.
  Se admite exceptia : La atacul SAL poate participa si un jucator cu peste 1.000.000 puncte dar numai cu o proba de spionaj sau un zburator usor. Rolul lui este doar de a ajuta jucatorii cu mai putina experienta sa realizeze acest atac.


  Rapoartele de lupta postate trebuie sa fie insotite de un text cu o poveste cat mai interesanta si de imagini cat mai potrivite cu tematica aleasa la descrierea lutptei.Echipa ACS castigatoare va fi desemnata prin vot public ( numai insotite cu postare de comentarii in topicul de discutii).


  Criteriile dupa care se va acorda punctajul sunt:


  - Calitatea si modul in care au fost alcatuite flotele atacatoare in raport cu apararea si navele aparatorului (aparatorilor )
  - Nivelul de planificare si tactica folosita
  - Calitatea povestii care insoteste raportul de lupta ( se accepta orice tematica, cu respectarea regulamentului forumului )
  - Calitatea ilustratiilor folosite ( se urmareste originalitatea lor )


  Fiecare din aceste criterii va putea fi punctat cu note de la 1 la 10 pentru fiecare raport de lupta intrat in concurs.


  Concursul poate avea loc numai daca se strang mai mult de 10 rapoarte de lupta. Un jucator poate sa fie prezent in mai multe rapoarte de lupta. O echipa poate posta mai multe rapoarte de lupta. Fiecare raport de lupta va fi postat, comentat si votat individual. Un singur raport de lupta va putea fi declarat castigator.


  Premiul va consta in cate un cupon de 3 E pentru fiecare din participantii la ACS-ul declarat castigator.


  Discutii concurs : aici


  edit :
  Poate intra in concurs orice raport postat dupa data si ora anuntarii concursului.


  Concursul se va incheia la 25 Iulie ora 00.00 ( ora Romaniei )
  Votul poate incepe de la 26 iulie si va dura pana pe 15 august