Tutorial - Creare cont forum

 • Am observat atat in unele post-uri de pe forum cat si in ticket-ele deschise la http://support.ogame.ro/ ca unii jucatori nu se pot inregistra pe forum.
  Va prezint mai jos pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a realiza acest lucru.
  Click pe link-ul "Register"  Cititi Termenii si Conditiile de Inregistrare ca mai apoi sa bifati (daca sunteti de acord) caseta respectiva si apasati Accept.


  In noua pagina deschisa completati casetele goale cu urmatoarele date:  Introduceti numele (nick-ul) ce o sa-l folositi cand va veti loga pe forum.
  Acesta trebuie sa cuprinda intre 3 si 25 de litere.  Introduceti in fiecare din cele 2 casete adresa de e-mail* pe care o veti utiliza la crearea contului.
  Aceasta trebuie sa fie identica in ambele casete.  Introduceti in ambele casete parola ce o sa fie setata la cont.
  Aceasta trebuie sa fie identica in ambele casete.
  Parola trebuie sa contina cel putin 8 caractere.
  ATENTIE ! Aceasta, de asemenea, trebuie sa contina: litere mici, litere mari si caractere speciale (, . ! ?).  Ca o masura de securitate, va rugam sa introduceti literele care le observati in imagine.
  Acesta este un exemplu, literele nu vor fi aceleasi, iar in caz ca nu puteti descifra imaginea, puteti da click pe link-ul de sub poza pentru a incarca o alta imagine.


  Dupa ce ati introdus absolut toate datele, apasati:


  Daca nu ati completat corect una sau mai multe casute, un mesaj precum cel din imaginea de mai jos o sa apara:  Va rugam sa verificati in acest caz casetele marcate cu chenar rosu si sa reluati procesul de inregistrare.


  Daca ati completat corect toate casetele, veti primii un mesaj precum cel din imaginea de mai jos:  Acum, urmatorul pas este sa verificati adresa de e-mail, si sa dati click pe link-ul primit pentru autentificare.


  Dupa ce ati facut si acest lucru, in pagina nou deschisa trebuie sa va apara:  Din acest moment va puteti loga cu user-ul si parola ce le-ati introdus anterior.


  Succes !  /// NOTA
  *Daca folositi clientul Yahoo, iar mail-ul intarzie sa apara, mai asteptati o perioada scurta de timp, si, totodata verificati si folder-ul Spam.
  Personal, va recomand GMail sau orice alt client de posta electronica.
  Pentru probleme va asteptam in zona Ajutor & Intrebari a forumului sau la http://support.ogame.ro !