+ Lovitura de retragere ~~ TD:4.496.556.000 =>[NoM3rcY] Devilutz& tazu & Ella -vs- [NoM3rcY] EvilOn3 & Devilutz

 • Care lovitura? Eu din cate vad e o lovitura lui Peacemaker care e in top10 pe uni2 e tot cam asa. In mod normal ar trebui sa fie si asta daca e si aia, dupa mine nu ar trebui sa fie in top 10 lovituri de retragere, parca prin definitie o lovitura aranjata nu poate fi HoF.  Pentru Iuda: Pentru un moderator esti mai mult decat incompetent(ca Sgo nu ai fost mai breaz) daca nu cunosti regulamentul pe care tu trebuie sa il aplici.In locul tau as pune mana sa citesc regulametul inainte sa mai scoti ceva perle:pe ogame.ro nu exista regula care sa nu permita accesul hiturilor de retragere in top 10.


  Cat despre ceea ce zici tu Iuda, sa fim seriosi.. adica la Peacemaker si alti sa ajuns hit-ul in top1, dar acu vezi doamne ca l-am facut noi pe asta.. sa decis ca nu mai e intra in top10 sau cum ? Schimbati regulile dupa cum vreti, in fine.. Si daca nu il bagati acolo, cel putin noi stim ca acolo trebuia sa fie si nu o sa-l intreaca alti prea curand chiar daca voi faceti dupa cum va taie capu' .


  @ Devilutz : Eu nu sunt MoD pe u2, iar acel hit este mai vechi, cand inca se mai permiteau hiturile 'kamikadze' . Si am specificat in primul meu post aici, ca pe u2 colegii mei au dat un asemenea top10 care a fost mutat . Ce-i asa greu de inteleg ?


  @ Nightcrawler: Am postat eu acel hit ? sunt eu MoD pe u2 ? ce tot vrei ? inteleg ca inca nu ti-a trecut frustrarea pe staff, insa da-ti un reset...


  @Lucifer666: Am vazut pe u2 la inceput cat esti de 'jucator' asa ca nu comentez fraza aia cu 'big boom' , am sa comentez insa afirmatia ta in legatura cu incopetenta mea. V-am rugat pe cei cu nelamuriri sa vorbiti cu unul din baietii mari, alias darksleep sau Paladin, dar vad ca nu reusiti sa intelegeti. Apoi cum poti tu sa faci pe cineva incopetent cand nici nu stii cine este el ? unde am fost eu SGo ? sau chiar GO ? Perle sau cum le zici tu probabil ca am scos si voi mai scoate, insa acum nu e cazul.  Stiu ca e greu de priceput, insa eu nu am nimic cu voi, cei care ati dat hitul, eu doar fac ceea ce s-a stabilit intre membrii staff-ului. V-am spus, nu 'tipati' la mine ca n-am nici o vina. Da ti cu apa rece pe fata apoi luati 10 minute pauza de gandire.

 • Mai baiete, eu nu mai am nicio problema, eu cred ca tu ai o problema :-/ . Eu doar am intrebat care e hitul, dar si ce mi se pare normal, nu am zis nimic de tine, apoi daca ai tu o problema cu mine ca am comentat la un hit de-al tau asta e alta problema :) .  Toate bune si frumoase, eu cred ca trebuie sa iti revizuiesti felul de a posta, dar cel mai important de a gandi inainte de a posta ;( , pentru un moderator esti prea acid, nu cred ca ar trebui tu cel care creeaza scandal, todeauna inainte de a lua o decizie gandeste!


  revin cu intrebarea care e hitul similar scos?

  BICIUIT PE PLANTATIE!

  nightcrawler-> <-------Valent

  Fost jucator de Ogame!

 • Devilutz , ai dreptate inca poti face ce vrei , intentia mea nu este sa va patez retragerea .
  Ca imi distrugi lunile , flota ,etc nu conteaza este doar un joc , chiar nu ma simt amenintat.
  Am rabufnit ,, umpic"(vorba lui Dascal) pentru ca sunt si eu om si era normal sa rabufnesc asa.
  Amenintari nu am facut ex tu (flota ,Rip,luni, etc) Ideea este sa nu te lasi ,lupta pana la capat ex uni1 primul univers si inca mai merge.
  Decizia este a ta .
  Multa sanatate si fericire :pclosed:

 • bb , o sa imi fie dor de voi , desi nu prea mai joc , have fun in rl!


  si nu va mai certati atat!.


  buh bye

 • Probabil se va ajunge la o solutie de compromis: va fi declarat top10, dar... fara numar.


  Altfel spamul s-a ridicat pe noi culmi. E de ajuns. </backseat modding>

  UOB7Q6B.png  axE: mai dar tu tot timpul esti gica contra
  Motanu: la cati pro sunt in jocul asta...


  Gusty: Știi ca nu insist pe ceva decât atunci când știu sigur ca am dreptate. Ulterior îmi dau seama ca am greșit și îmi cer scuze


 • succes in realitate celor ce au decis sa puna capat acestui joc....


  personal nu as recurge la un astfel de sfarsit ;) (exista v mode) , ca cine stie ce surprize mai apar si atunci o sa aveti un gust amar ca ati stricat o munca depusa ;)  Numai bine si multa sanatate ;)

 • Felicitari baieti ,o decizie care denota tarie de caracter ,dar iarasi m-a cuprins un sentiment de sila ,scarba ,dezgust cand am citit comentariile abjecte ale unor ,, mari specialisti" care culmea mai fac parte si din ,,echipa " ogame .


  Asa patesc cei care citesc un regulament care lasa loc de interpretari ,sa abia impresia ca deja sunt ,,juristii "ogame-ului romanesc .Pe astia doar ii compatimesc .


  Felicitari din nou baieti. :bye: • Fereasca Dumnezeu ce a fost aici:)))


  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


  Warned pentru ciocnire
  + Corectat ceva chestiuni de limba romana
  ~katz