Reguli A&I - Citeste inainte de a posta!

 • Reguli Ajutor & Intrebari


  Citeste inainte de a posta:
  - Inainte de a posta asigura-te ca ai folosit butonul !
  - Citeste toate topicurile puse ca importante, ele sunt acolo tocmai pentru a gasi informatiile mai usor. De asemenea sunt numereoase Ghiduri si FAQ scrise pentru a te ajuta sa-ti gasesti raspunsurile cat mai rapid. Toate aceste topicuri sunt denumite astfel incat sa gasesti exact ce cauti.

  Cand postezi o intrebare:

  - Cand incepi un topic nou asigura-te ca primul lucru care-l faci este sa etichetezi topicul corect (ex: "aliante", nu ceva precum "Ajutor!") Aceasta o face mult mai usor pentru cineva s-o cauta si sa gaseasca raspunsul de care au nevoie pentru a nu mai fi nevoiti sa posteze.
  - Urmatorul pas este sa-ti faci intrebarile sa fie clare si concise pentru ca oamenii sa poate raspunda rapid si corect.


  Postarea unui raspuns:
  - Inainte de a posta asigura-te ca citesti posturile anterioare cu grija pentru a nu da acelasi raspuns din nou.
  - Daca ai de gand sa postezi un raspuns, raspunde doar la intrebare. Nu vom tolera spamul, vanatoarea de posturi sau jigniri.
  - Comentarii precum "Nu stiu" nu este deloc folositor in raspunderea unei intrebari si va fi avertizat.


  - De asemenea daca un topic devine de 2 sau mai multe pagini atunci este mai mult o discutie decat o intrebare si-un raspuns. Daca aceasta se intampla topicul poate fi inchis.


  Moderatorii:
  - Moderatorii A&I au dreput de a inchide un topic daca acestia cred ca a fost dat un raspuns, daca topicul se abate de la subiect sau este spamat.
  - Daca un moderator inchide topicul si ai impresia ca a fost inchis prea devreme atunci te rugam contacteaza moderatorul care a inshis-o, nu incepe alt topic.
  - Daca aveti orice probleme sau neintelegeri va rugam contactati moderatorii A&I..