Reguli Comert


 • 1. Oferirea conturilor, resurselor, atacurilor etc., pentru bani adevarati este strict interzis.


  2. Coordonatele pot fi aratate numai la '100 de nivele in sistem'. Exemplu, daca faci schimb de resurse de pe 1:256:9 poti arata locatia ta aproximativa ca 1:2xx:x.


  3. Comerciantii trebuie sa specifice cantitatile care vor sa le schimbe. Daca este o sansa de luna, procentajul trebuie trebuie sa fie specificat.


  4. Dupa completarea schimbului cel care a inceput topicul ar trebui sa scrie 'te rog inchide' in topic. Un PM unui mod nu este necesar.


  5. Toate topicurile de comert vor fi inchise dupa doua saptamani pe forum.


  6. Schimburile pot fi ciocnite dupa o saptamana. Facand aceasta inainte va rezulta in inchiderea topicului si intr-un avertisment. Singura exceptie catre aceasta este unde un schimb a fost facut doar partial (vezi regula 7)


  7. Topicuri deschise continu vor fi inchise. Daca ai noi bunuri de schimbat deschide un nou topic.


  8. Acesta este forumul de comert nu forumul de caritate. Nu este permis cersitul.


  9. Ratele de schimb conform regulamentului jocului, sunt intre:
  - 2:1:1 Unde fiecare unitate de deuteriu valoreaza 1 unitate de cristal sau 2 unitati de metal, respectiv fiecare unitate de cristal valoreaza 2 unitati de metal sau 1 unitate de deuteriu.
  - 3:2:1 Unde fiecare unitate de deuteriu valoreaza 2 unitati de cristal sau 3 unitati de metal, respectiv fiecare unitate de cristal poate fi schimbata pentru 1,5 unitati de metal