Programe folositoare & free


 • Si daca instalez acest program in cazul in care nu`mi place pot sa-l dezinstalez si sa revin la windows-ul pe care l-am avut ?
  P.S Scuze de offtopic dar nu stiu vreun program folositor pe care sa il postez

  The post was edited 1 time, last by Prider ().

 • Free Mp3 Wma Converter un program foarte bun pentru convertit piesele mp3 in alte formate sau sa le micsorati pe cele mp3


  site-ul oficial - http://www.koyotesoft.com/indexEn.html

  @Starfaller - normal ar trebuie sa il poti dezinstala si windows-ul sa isi revina cum a vost la inceput

  atentie: cine va mai posta alceva in afara de ce cere titlul acestui topic va primi avertisment

  Am fost moderator și lider rso @ogame.ro, moderator @bitefight.ro, moderator și operator @tanoh.ro


  www.gnulinux.ro

 • un utilitar simpatic care rezovla erorile de genul
  "Cannot delete file: Access is denied
  There has been a sharing violation.
  The source or destination file may be in use.
  The file is in use by another program or user.
  Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use " cand incercati sa stergeti un fisier.
  http://ccollomb.free.fr/unlocker/ .
  Si ca o completare la ce a postat Porto..http://technet.microsoft.com/e…49-8120-c47c5a693683.aspx
  Sysinternals Suite By Mark Russinovich

 • CCleaner


  CCleaner este un program care curata registri, scurtaturile invalide si multe altele
  Il folosesc de cativa ani • Driver Magician (serialul il gasesti imediat cu un search pe goagal)...este prea tare programul...iti faci update-uri la drivere...daca nu mai ai cd-ul de instalare la orice driver...asta ti-l gaseste imediat....eu de ex am o camera web..o chinezarie...la care am pierdut cd-ul, si nu am gasit nici un driver care sa mearga...asta mi-a gasit unu echivalent imediat

 • Driver Magician (serialul il gasesti imediat cu un search pe goagal)...este prea tare programul...iti faci update-uri la drivere...daca nu mai ai cd-ul de instalare la orice driver...asta ti-l gaseste imediat....eu de ex am o camera web..o chinezarie...la care am pierdut cd-ul, si nu am gasit nici un driver care sa mearga...asta mi-a gasit unu echivalent imediat

  Era vorba de programe GRATIS nu gratis cu ajutorul lui "goagal", ma rog.  Driver Magician e destul de ok, pe langa update la orice componente ce necesita software sa lucreze corect iti poti face si back-up, restoration, creearea unui "setup.exe" a tuturor driverelor intr-un singur pachet.  Eu il am original - sa spunem asa.A fost de Craciun o super-oferta de la firma mama, cine facea download la Driver Magician de pe pagina oficiala, cand se instala se conecta la Internet si isi lua din database-ul lor cd-key original, care automat se inregistra si vezi doamne, aveai o copie licentiata.


  In concluzie e un programel folositor, dupa cum spunea tupeutz, daca pierzi/distrugi CD cu drivere sau pur si simplu vrei un back-up la drivere.

 • Un super program gratis care nu a fost mentionat este CD Burner XP asa se cheama nu are legatura cu windows XP , eu de 2-3 ani incoace il folosesc pentru cd-uri si dvd-uri si este foarte bun , Nero consuma multe resurse plus ca este si cu license si trebuie sa-l hackuiesti cu un serial de pe internet asa este cel mai inregula CD Burner XP foarte bine merge probabil multi care sunteti cunoscatori il folositi deja.
  Un alt program care este bun parerea mea este Terra Copy este un program adjuvant copieri fisierelor (ca si Total Comannder) si are viteza foarte buna aproape maxim cat duce un hard (exista si varianta platita care mareste viteza aproape mai mult decat duce hardul).

 • Ubuntu 12.04 LTS (Precise Pangolin)
  http://ubuntu.ro/obtine/
  Incercati-l cu incredere...eu merg cu Ubuntu de la varianta 6.4....orice program care ruleaza sub ubuntu e gratuit 100%


  ...NUMQVID DE DACIS AVDISTI?"
  (Horatius, Satire, II, 6, 53.)
  "...ce ai mai auzit despre daci?"


  JUPITER ...Pe saptamana : 556.862.040 Metal / 172.301.136 Crystal / 113.480.976 Deuterium
  "Surprinde-ti ficatul, bea niste apa" !