Reguli Schimburi de Conturi

 • Reguli Schimburi de Conturi


  Cum conturile sunt pe care va jucati sunt de OGame, ar trebui tratate cu grija. Asa ca va rugam sa cititi regulile si tineti-va de ele. Staful si OGame nu are nici o raspundere daca nu le urmati!


  Reguli:

  - Va rugam sa observati ca singurele conturi din OGame.ro sunt eligibile sa fie schimbate aici


  - Nu posta parola contului tau daca iti dai contul. Trimite PM celor care ti-au dat PM altfel contul poate fi banat pentru impartire (logari multiple in acelasi timp)


  - Intotdeauna contacteaza un Operator de Joc sa faci treaba legala. Il poti gasi pe IRC, Explicare: Cine ii cine in echipa si pe Pagina de Portal .Daca nu faci acest lucru, contul nu este in siguranta!


  - Nu posta prea multe detalii aici. Cel mai bine este sa dai detalile prin PM-uri, IRC, email sau orice alt messenger.


  - Informeaza Moderatorul, un SMod sau un BA daca schimbul de cont a fost facut, ca acesta sa inchida topicul. Nu ciocniti topicul, acest lucru poate duce la un avertisment.

  Poti ciocni un topic daca:
  1) A trecut o saptamana dupa postul original.
  2) Iti schimbi criterile in ceva diferit decat postul original. Aceasta nu include update-urile facute de server.


  - Daca esti interesat intr-un cont, intra in contact cu detinatorul contului prin PM, IRC, email sau orice alt messenger. Utilizatorii nu pot raspunde aici, acest lucru face schimburile mai sigure. De asemenea acest lucru se aplica si la oferirea contului.


  - Nu vinde niciodata un cont pe bani adevarati, acest lucru este strict interzis si poate rezulta in pasi mai avansati.


  - Merge: Cont pentru Cont, nu Cont pentru Resurse. Poti intotdeauna da un cont ca si cadou sau sa cauti unul.


  - NU se pot face schimburi intre 2 universuri. Datorita imposibilitatii de a garanta efectuarea schimbului corect in cazul schimbului dintr-un univers in altul, aici se pot efectua doar schimburi intrauniversale, in acelasi univers.