Reguli Zona CR - Citeste inainte de a posta

 • Aceasta sectiune este pentru libera postare a raporturilor de lupta (CR) si a asalturilor cu rachete interplanetare (IPM). Aceasta sectiune este deschisa tuturor si orice instigare sau punere in discutie a deciziei celui ce a postat o lovitura aici nu va fi tolerata.


  In postarea unui CR trebuie sa includeti:


  - Numele tuturor atacatorilor si aparatorilor;
  - Flotele complete ale atacatorilor si aparatorilor de dinainte si de dupa atac;
  - Resursele capturate si campul de resurse generat chiar daca acestea sunt 0;  In postarea unui Asalt IPM trebuie sa includeti:


  - Numele tuturor atacatorilor si aparatorilor;
  - Un raport de spionaj de dinainte de asalt si unul de dupa ce toate rachetele au ajuns sau un raport IPM daca tu esti aparatorul;
  - Numarul total de rachete interplanetare lansate, cine le-a lansat si costul lor total;
  - Pierderile totale suferite de aparator;  Indiferent de ce fel de raport postati trebuie deasemenea sa includeti:


  - Un titlu ce sa urmeze urmatorul format: Atacator1[ALIANTA], Atacator2[ALIANTA] vs. Aparator1[ALIANTA], Aparator2[ALIANTA];
  - Fie toate cercetarile de lupta ( arme, scuturi, armuri ) ale tuturor participantilor fie a nici unuia;
  - De asemenea, Regulile Forumului interzic postarea coordonatelor.


  Nerespectarea oricareia din regulile de mai sus poate duce la inchiderea topicului.  Este permisa postarea mai multor raporturi, dar prescurtate ( adica doar resursele capturate si campul de resurse generat) atat timp cat exista un raport complet postat dupa regulile de mai sus.


  Este recomandata colorarea raporturilor de lupta folosind un CR Converter pentru a usura citirea. Nu colorati raporturile altora si repostati pentru ca va fi considerat spam si avertizat.


  Convertoare Recomandate  Raporturile de Lupta false sau in gluma nu sunt tolerate. De exemplu, raporturile care au un atacator doar cu o proba de spionaj este spam, si va fi avertizat ca atare.  Va rugam comentati doar raportul, si nu felul in care a fost convertit sau orice alt subiect. Tineti minte ca orice post ce contine mai putin de 4 cuvinte va fi avertizat ca spam.  Daca aveti alte intrebari dati un mesaj privat (PM) unui moderator.