O Idee despre Teh. Spionajului

• Salutare comunitate, avand in vedere capacitatea cargo a probelor de spionaj activa pe unele servere, am avut un gand serile trecute dupa niste calcule legate de capacitatea Probelor de spionaj.

Ar fi foarte interesant daca s-ar aduce o modificare a tehnologiei spionajului incat sa poti creste capacitatea probelor de spionaj. Chiar daca ar fi o chestie inutila pentru unii jucatori asta ar schimba putin jocul.

Acum cat procent ar fi adaugat nici nu mai conteaza, raman doar cu ideile, tot nu se schimba nimic...

• Brandon Heat

Changed the title of the thread from “O Idee despre The. Spionajului” to “O Idee despre Teh. Spionajului”.
  • ok. asta ar fii o variantă
    tehnologie de la mecas
    AI Dronă îmbunătățită reduce costurile și timpul de cercetare al tehnologiei de spionaj cu fiecare nivel.

nu am dat asta la primul mesaj, în speranța că o va da alt cineva

dar constat că suntem puțini activi la postări pe forum
    postări constructive

dacă ne-am fii luat unul de celălalt legat de flote scripturi multy cont sau mai știu eu ce, măiculiță mamă ce de comentarii ar fii fost aici

• ok. asta ar fii o variantă
    tehnologie de la mecas
    AI Dronă îmbunătățită reduce costurile și timpul de cercetare al tehnologiei de spionaj cu fiecare nivel.

Nu te ajuta cu cargoul acea tehnologie. Doar iti reduce timpul si costul de cercetare

Intradevar nu gasim discutii constructive. Ideei de genul am mai tot avut dar nu am postat.

Interesant ar fi si la tehnologia laserului un ponus specific claselor

Precum

Colectionarul sa aibe bonus in puterea de minare precum plasmele, dar un bonus mai mic poate injumatatit

Generalul sa aibe bonus pe tehnologiile de lupta

Exploratorul sa aibe bonusuri in expeditii pe resurse/nave poate chiar un bonus contra piratilor si extraterestrilor asemanator cu bonusul generalului de mai sus.

Ar fi interesant si lucrul asta.

• părerea mea legat de lasere este: treci de nivel 12, crește puterea se foc a laserelor ușoare, grele crească nițel puterea de foc. dar, pentru asta avem tehnologia de.la

Rock’tal

se vor gândii dezvoltatorii ce să facă și cu te laserelor și spionajului. puțin probabil, dar viitorul nu poate fii prezis în totalitate