Poate stie cineva de ce pe forumul romanesc nu se pot da like-uri la comentarii sau la batalii ? Aceasta optiune exista pe alte forumuri ogame din alte tari, dar la noi lipseste. Sunt eu idiot si nu stiu sa dau un like sau chiar nu avem aceasta optiune ?
De ce nu se pot da like-uri pe forum, la comentarii sau la batalii ?
-
-
MarPEACE
Changed the title of the thread from “De ce nu se pot da like-uri pe forum, la comentarii sau batalii ?” to “De ce nu se pot da like-uri pe forum, la comentarii sau la batalii ?”. -
Exista functia si aici, doar se foloseste acelasi template. Doar ca au uitat sa acorde probabil accesul respectiv si userilor de rand. Momentan doar cei din STAFF au optiunea.
-
Exista functia si aici, doar se foloseste acelasi template. Doar ca au uitat sa acorde probabil accesul respectiv si userilor de rand. Momentan doar cei din STAFF au optiunea.
Este inacceptabil ca doar Staf-ul sa poata da like-uri. Fiecare membru trebuie sa poata avea acces la aceasta optiune de minim bun-simt. Ce sens are ca aceasta optiune sa fie inchisa ??? Singura explicatie care imi vine in cap, este ca nu vor sa dea greutate opinilor pertinente care se bucura de popularite. si grad mare de aprobare din partea comunitatii de jucatori. Practic , esti doar o voce si deci nu contezi ...
-
Adevăr grăiești
-
Acest feature este rezervat doar VIP-urilor, cum ar fi domnul Toboltoc Daniel :))))))))
-
și blegul de mine, credea că nu poate da like din cauza inaccesibilității forumului
-
Acest feature este rezervat doar VIP-urilor, cum ar fi domnul Toboltoc Daniel :))))))))
sunt extrem de magulit pentru ...promovare. ma intreb cu ce ocazie. dar mersii