Cedez contul personal xalynth - https://www.mmorpg-stat.eu/bas….dat&univers=_124&pays=18
Nu ma deranjati cu mesaje non-ofertante
Cedez contul personal xalynth - https://www.mmorpg-stat.eu/bas….dat&univers=_124&pays=18
Nu ma deranjati cu mesaje non-ofertante
Cât ceri pe cont?
nu de alta, dar staful ori cum nu se preocupă de chestiuni minore cum ar fii vânzarea de conturi pe ogame
dacă e tacită, o trec cu vederea
au mai fost conturi vândute
și doar noi blegii am fost deranjați
da, da-mi mesaj
Poti sa il lasi lui MOS CRACIUN ca sa te sparga. Iti da mosul 300 de euro lejer sa mai faca un TOP :). Ai fugit cu coada intre picioare de pe Xalynth, erai tare in gura ca faci, ca dregi. Te-au pus baietii cu botul pe labe. SPOR!
Multumesc, aveam nevoie sa stiu ca m-au pus baietii cu botul pe labe. Din cate stiam tu erai travestit si celalalt era greu sa-l deosebesti de la ochi
parcă era interzisă vânzarea de conturi pe ogame
dacă mai e, nu mai găsesc regula
de la ochi probabil
la prima ta postare erai interesat . ti-a cerut prea mult sau esti interesant ? stii proverbul cu vulpea si strugurii presupun .....
:)) nici gratis nu aș accepta un cont. indiferent de punctaj
să învăț contul să știu ce apărare e pe ici colo. facilități niveluri de cercetări clădiri resurse ETC
prea mare bătaia de cap
întrebarea era ironică
defapt, toată postarea era ironică
ai si tu dreptate
Dragilor, va place vorbaria in spatiul public, iar instigarea la ura, violenta, rasism si alte lucruri similare se considera infractiune si se pedepseste in instanta cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani!
Mos Craciun nu cumpara nimic, nu vinde nimic, si nu are nicio treaba cu voi!
Ramaneti sanatosi si liberi!
![]()
Nu e nimeni rasist, vrem doar sa aratam cu degetul ca asa ne este din natie firea. Cat despre postare, da, FAC TRADE pentru contul meu, nu e moca, nu e pentru oricare nimeni.
btw, nu veniti cu oferte de item-uri pe metin,cs:go, COD sau alte jocuri. Mai degraba il las moca lui EAGLE sa vedem daca se orienteaza bisnitarii cu pachetele de la producator strain
Și eu sunt interesat..ți-am lăsat pm
L-am dat cu cateva sute bune baieti, nu mai incercati cu portocale si mere la usa ca s-a inchis taraba
bv