Propunere Gameforge / server

• valent

Aș dori să creăm un vot pentru serverul URIEL. Este posibil acest lucru după fuziune? Trebuie doar să trimitem o cerere către Gameforge? Am putea face asta? (Jucătorii care joacă pe el sunt motivați să-și vadă caracteristicile schimbate)

Puteți oferi această soluție pentru universul nostru?

• Joc pe Uriel, așa că vorbesc mai întâi despre Uriel, deoarece aceasta este postarea mea.

Dar Gameforge are posibilitatea de a face asta; trebuie doar să o soliciți pentru toate serverele cu o vechime de peste un an.

• Joc pe Uriel, așa că vorbesc mai întâi despre Uriel, deoarece aceasta este postarea mea.

Dar Gameforge are posibilitatea de a face asta; trebuie doar să o soliciți pentru toate serverele cu o vechime de peste un an.

pe uriel nu erau baietii aceia din Polonia care erau cei mai frumosi si mai destepti jucatori de pe lume?

• Gameforge face reclama agresiva acestui joc pana cedezi(ani de zile am fost bombardat cu reclame zilnice), cum sunt eu in cazul de fata.

Comunitatile de gaming schimba jocurile ca pe sosete, foarte greu sa mai faci ceva in aceasta privinta, playerii vin si pleaca.

Cel mai bine este sa alegi un univers care ti se potriveste cu timpul pe care doresti sa il dedici acestui joc.

Din experienta pe Xalynth am mai multe situatii cu jucatorii pe care i-am ajutat in ultimul an dar au plecat:

1) jucatori vechi adusi dar nu mai au tragere de inima dupa atatia ani

2) jucatori vechi care joaca pe mai multe universuri, viteza navelor este asa mare incat sa iti petreci timpul pe 2-3 universuri este prea obositor

3) conturi suport pentru jucatorii care nu au standarde si ataca pentru o mana de resurse

Toti suntem sau am fost candva ogameri, dar anii au zburat, cine a ramas prefera in mare parte jocul pasiv a muncii depuse in ultimii ani.

Si eu astept acea pasivitate, inca unpic :)

Sa nu uitati cand in 2009+, universurile erau deschise la 6 luni+ distanta si iar stilul iti permitea lejer 2-3 universuri sa fi activ.

Cand Ripul face 1 ora jumate sa iti sparga luna iar navele rapide 2-3 minute cu siguranta nu multi jucatori vechi doresc sa se intoarca daramite sa fie activi pe 2-3 universuri.

PS: cum ogame nu este jocul principal, am facut un canal de ghiduri pe youtube-postari saptamanale cu un gameplay passiv-ghiduri-shorts la MMORPG-ul pe care il joc de 5 ani..., in nici 2 luni am peste 10k vizualizari cu o comunitate destul de mare reintoarsa in joc pe langa faptul ca primesc destul de multe mesaje in discord.

Situatia jocului respectiv - comunitatea overall este mica dar cu o mostenire in spate de 15 ani, ceea ce inseamna o comunitate destul de mare.

Poate ca si in cazul meu, daca aveti idei le puteti pune in practica si pentru ogame pe youtube.

• while i get that you are wanting to make changes to the settings of the Uriel server.
    I have yet to see any suggestion as to the settings you and the other player in the universe would like to see.
    we cant do anything on our end until that happens other wise our hands are tied.

• Xalint și Leda au economie x10

dacă tot ceri mărirea economiei, de ce nu ceri x11 ori x12?

să îl coste mai puține sute de euro pe Eagle niște flote pe care ori cum le pierde

"Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort și timp." -
    Dalai Lama