Clarificare privind regulile pentru conturi multiple – Xalynth

• Slutare,

Am observat că pe serverul Xalynth un jucător, anterior banat pentru conturi multiple, a fost lăsat să continue să joace în aceleași condiții. Acest lucru creează confuzie și nemulțumire, deoarece pare că regulile nu se aplică în mod egal tuturor.Vă rugăm să clarificați politica oficială: dacă în acest caz sunt permise conturile multiple, atunci solicităm ca aceeași regulă să fie aplicată și pentru restul jucătorilor, pentru a menține un mediu de joc corect și echitabil.

"În fiecare greșeală, se ascunde o lecție."

• Cu HalfOp ca si CoMa e permis orice, nu prea ii pasa de joc atat timp cat leafa ii merge. Daca faci comparatia intre comunitatile a caror jocuri le are el in administrare ca si CoMa cu ale altor CoMa, iti dai singur seama de unde e problema. Problema cu toate comunitatile romanesti e ca sunt conduse de romani si noua ne cam place de fel sa fim alunecosi.

Termina cu faze de gangsta pe insta, ca la prima palma
    te vad si fugind.

• Aha, deci noul meta pe Xalynth e cu 5 conturi per jucător… se pare că am ratat ultimul update al regulilor. 😏 Dacă asta e regula neoficială, mă apuc și eu să fac un mini-imperiu de familie!rofl

• Ca sa fie clar tuturor:

Întotdeauna s-a aplicat regula importiva joculul pe mai multe conturi in acelasi univers, aceasta regula se aplica si acum.

Subliniez, Joc.

Asta inseamna ca nimic nu-l impiedica pe un jucator sa detina mai multe conturi in acelasi univers, doar ca nu poate sa joace decat pe un singur cont. Celelalte conturi ( ajunse acolo probabil in urma fuziunilor frecvente) trebuie tinute in mod vacanta sau date altor jucatori ( transformarea lor in "ferme" se poate sanctiona ca insistenta ).

Daca jucatorul respectiv doreste sa joace pe un alt cont , se aplica regula de 15 zile așteptare la schimbarea de conturi.

In privinta banarii si debanarii unor conturi, acest lucru este sub incidenta confidentialitatii si nu poate fi discutat. Daca aveti un cont banat si credeti ca banul a fost nedrept puteti cere reanalizarea cazului deschizand tichet.

Daca nu m-am exprimat clar, puteti sa cereti mai multe lamuriri.

• Ca sa fie clar tuturor:

Sunt curioasa printre conversatiile voastre pe whatsup care a fost pretul pentru unban! Fiti sanatosi cu marsaviile voastre ! Cat despre confidentialitate consider ca toti jucatori au dreptul sa stie ce si cum ca doar de aceea suntem o comunitate!

ti-a luat o saptamana sa raspunzi si de aici se vede nivelul de implicare! in fine Tu si Chioru va potriviti de minune,ar trebui sa va si mutati impreuna,poate iese un pui de ogame,dar tot mincinos si chior va fi!

Edited once, last by Dr.Hyde ().

• -Edit HalfOp

Edited 3 times, last by Dr.Hyde ().

• Salutare,

asa cum v-a fost transmis si in trecut, si prin sistemul de tichete si prin mesajele private atunci cand a fost cazul, acelasi raspuns va fi si de aceasta data: NU vor exista nici discutii publice privind o sanctiune anume si nici informatii despre decizie si/sau motive si/sau oricare alte raspunsuri ce intra sub GDPR. Aceste lucruri sunt si vor fi discutate doar cu persoana ce este direct afectata, asa cum este cazul fiecaruia dintre voi.

Toate cele bune,

HalfOp

• HalfOp

Closed the thread.