Daca e careva care are un cont decent care nu il mai joaca as fi interesat sa il preiau ca ar fi pacat ca toata munca depusa sa fie lasata de izbeliste.![]()
caut cont Xalynth
-
-
Am eu un cont bun dar vreau la schimb cu cel de pe uriel al tău. Bănuiesc că asta este și interesul să fugi de acolo
-
Nu vreau sa fug de acolo dar ala e un univers unde nu poti juca linistit cand butii aia ataca planetele la misto cu 200k ripi. tin contul ala acolo sa le arat ca tot ferme sunt la cati bani au bagat in conturi
-
despre ce cont e vorba?
-
Dureaza mai mult consolarea decat sa joci ceva!
Succes!
-
Dar ai cont deja pe Xaly. Ești pe locul 13 cu 4.5 Md puncte aproape. Care-i faza?
-
contul ala e la altcineva care nu vrea sa ii schimbe numele
-
contul ala e la altcineva care nu vrea sa ii schimbe numele
recumpara contu de la dima, zii ca ii dai banii inapoi

-

mai traieste Dima?

-

De cand am eu contul Ruth? numele meu pe server este Shimo

mai traieste Dima?

Nu mor caii cand vor cainii

-
Nu credeam că vei fugi așa repede
Mai întâi în vacanță, iar acum vrei să schimbi universul cu totul. Apel către toți cei care vor să facă schimb! Nu uita că schimbând conturile, ai garanția că vei distruge luni, vei zbura într-un sistem în 3 minute și vei primi 200k de rip-uri 
ENG:
I didn't think you'd run away so quickly
First for vacation, and now you want to change the universe altogether. Calling all those who want to swap! Remember that by swapping accounts, you're guaranteed to destroy moons, fly in a system in 3 minutes, and receive 200k rips 
-
Nu credeam că vei fugi așa repede
Mai întâi în vacanță, iar acum vrei să schimbi universul cu totul. Apel către toți cei care vor să facă schimb! Nu uita că schimbând conturile, ai garanția că vei distruge luni, vei zbura într-un sistem în 3 minute și vei primi 200k de rip-uri 
ENG:
I didn't think you'd run away so quickly
First for vacation, and now you want to change the universe altogether. Calling all those who want to swap! Remember that by swapping accounts, you're guaranteed to destroy moons, fly in a system in 3 minutes, and receive 200k rips 
u really thought i will leave u alone ?

-
the only thing is you can send me greetings from your vacation xD and maybe we can break up with some night metal production.