Mantenanta prelungita

• Salut

E mantenanta de la 10:00,sper că ați blocat atacurile,nu toată lumea poate să aștepte atât până se deblochează logarile,poate cineva a făcut fs până la 10:00 GMT și nu are timp sa intre la 10:30 daca este gata mantenanta,la câtă foame e pe .Ro acum,flota de expediții este foarte delicioasa și la un server cu X6 viteza la flota,in 4 min ramai fara jucării

Puneți și voi in mic anunț aici pe forum daca durează așa mult și dacă ați blocat atacurile,să stea lumea un pic mai liniștită .

Între timp ce scriu,s-a terminat și mantenanta

Dar așa ca idee...când mai durează așa cate-o Juma de ora (pt că de obicei durează câteva secunde)

Puneți și voi un Blok atack pe vreo 2h,pt că în 4-5 minute poți rămâne fără flota și din câte știu eu,se consideră nul,dar trebuie sa deschizi tikete,sa aștepți cate o săptămână până îl vede cineva,apoi sa verifice și depinde de ce stare se găsește pt respectivii care verifica,primesti sau nu flota înapoi și dacă o primești după 3 săptămâni pe un server nou,o primești degeaba,că ai rămas în urmă rău.....

• are cineva idee cum se face transferul ?

in privinta modernizarii mai trebuie asteptat asa vreo 3 sau 4 ani . forumul e de pomana cu anunturi si termene de respectat . aflam dupa ce sa terminat. ideea cu block e super daca o introduc sau barem o citesc

• Mă uitam acum pe server,deja a rămas unu fără flota,sigur pt că nu a putut să intre,probabil a avut fs până la 10:30 știind că mantenanta este la 10:00 și durează puțin,a văzut că nu poate să intre și apoi poate nu a mai avut timp

Pai mi se pare aiurea sa nu pui atac blocat când faci mantenanta de Juma de ora,sau cel puțin să o anunțe,pt că tot timpul zic că durează foarte puțin (și așa a fost de obicei,secunde sau vrei 2 min maxim)

Au mai fost mantenante asa în trecut,unde s-au lungit și din câte îmi aduc eu aminte,ultima acum vreo luna,au blocat atacul până la 17:00