fuziune 2025 discutii

• Salutare,

Mai jos regasiti diferenta intre caracteristici pentru universurile tinta

Recomandarea mea este sa discutati aici referitor la acest topic

Eu cand vad procentele as recomanda Xalynth :D

Caracteristici | Xalynth | Uriel

:--|:--|:--

System of Luptă al Alianței | Activat | Activat

Bonus de Materie Întunecată | 25,000 | 8,000

Structură defensivă în campul de ramasite | +0% | +70%

Nave distruse în câmpul de rămășițe | +30% | +70%

Deuteriu în câmpul de rămășițe | Da | Da

Consum deuteriu flotă redus | 50% | 50%

Capacitate echipament | x3 | x6

Viteză flotă pacifistă | x3 | x6

Viteză flotă agresivă | x3 | x6

Sisteme goale | Ignorate | Ignorate

Sisteme inactive | Ignorate | Ignorate

Număr galaxii | 5 | 5

Bonus câmpuri planetare | 30 | urmează 30

Viteză economie | x10 | x8

Viteză cercetare | x20 | x16

Losing My Religion

Edited once, last by BigBrain ().

• eu am alta intrebare poate are cineva raspunsul , de ce nu fuzioneaza si ZIBAL , AQARIUS , BELLATRIX , COSMOS ? ca sufla vantul pe la astia rau de tot si nu sunt chiar noi universurile astea. Referitor la varianta actuala de fuzionare mie mi se pare corecta ce putin , va fi un univers pentru mineri si unul pentru cei care au timp si chef sa alerge cu flotele. O zi buna va doresc si spor la joc.

• Salut.Mie personal mi se pare o prostie sa lasi un univers deja fuzionat( Nusakan) sa aiba posibilitatea sa mearga pe Uriel cand are ceva ani avans.Dar cine sunt eu sa imi dau cu parerea?!Or sa se stearga si mai multe conturi in zilele urmatoare si ogame o sa moara si mai mult.

De asemena o alta prostie este faptul ca dai relocari doar la cei din universurile EXODUS dar nu si la cei de pe universurile TINTA.

Gusty : "...impotentei de a juca..." morrrrrr

• mereu au fost relocari la cei din exod bai soprales...

pulsare normal ca vrei sa fuzioneze dorado cosmos si toate cele pe care ai investit steaca de bani in speranta ca poate prinzi fuziunea asa-i???

la cata intelepciune curge pe-aici, nici baba cloanta n-ar mai stii in ce univers s-a fuzionat

carevasazica, Praslea va zice: nu investiti prea tare, ca vine ursul...si e in top 10! :)

• mi-am facut cont pe univers si am luat datele de acolo, updatat

haidem toti pe xalynth sa aiba baietii din top pe cine face fs!!!

am avut discutii cu persoanele de pe xalynth, majoritatea au standarde, este de bine :)

• oricum o sa fuzionez si eu intr-o zi , invidiosule :))

• Dintre cei care au mai participat la fuziuni, eu care vin de pe Xanthus pe Xalynth, de la 9 galaxii la 5, am sa primesc articol de relocare pentru fiecare dintre cele 8 planete pe care le am in g6, g7, g8 si g9?

giphy.gif

Edited once, last by axE ().

• Dintre cei care au mai participat la fuziuni, eu care vin de pe Xanthus pe Xalynth, de la 8 galaxii la 5, am sa primesc articol de relocare pentru fiecare dintre cele 8 planete pe care le am in g6, g7, g8 si g9?

da

Asta m-a strafulgerat mai rau ca sageata Miranei! :lol: