Moonshot din magazin

• Astazi am dat peste o chestie care m-a lasat masca.

Nu stiu daca a fost intentionat facut sau pur si simplu e ceva total uitat dar cum e posibil ca in magazin sa existe un item pe care il platesti cu materie intunecata care dupa ce il cumperi sa iti mai ceara inca o data resurse dupa care sa nu fii capabil nici macar sa reciclezi. Unde e avantajul ? Platesc si materie si resurse ? Unde e logica sa trebuiasca sa mai dau materie pe el cand pot lasa pe cineva sa ma atace unde imi fac eu vantorii PENTRU CARE ORICUM PLATESC ?! Din punctul meu de vedere este total lipsit de logica.

Rog echipa sa ia in considerare lucrul asta si sa se gandeasca la o metoda mai buna de a vine un MS in magazin.

• Si acum se dau,chiar la ultimul event am avut unul de 90'

Idea este că din moment ce plătești pt el,nu ar mai trebui să-mi mai ceara și resursele pt vu că apoi nici să nu poți recicla,ar fi trebuit să se facă o lupta intre vu de la ei și extratereștri (sa ai un raport acolo) cu 20% șansă de luna și gata,doar de aia plătești pt el,fara să-ți mai ceara resurse.

Pai ieși mult mai bine daca resursele alea in loc sa le dai lor,faci vu de ele,pui pe cineva să te atace cu niste amarate de cruci și mai ai și posibilitatea de a recicla și în funcție de setările serverului recuperezi până la 80% din resursele investite.

• Cred că glumești. Băieții de pe Virgo vor merge pe X10 xalynh cel mai probabil. Cine va vrea sa joace contra conturi de 30,100,10 miliarde ?

Xanthus și Yildun vor merge pe Uriel

• serios vorbind,nu cred ca va merge nimeni pe xalynth...

ceea ce e ciudat,sunt servere mai dezvoltate decat cela care fac fuziune dar nu fuzioneaza,nu stiu care au fost criteriile dar am vazut alte comunitati care au si 5 servere tinta si fuzioneaza toate serverele

cred ca fuziunile se propun de catre cei de la ogame fiecarei comunitati si adminii de pe fiecare comunitate vin cu cerinte despre cum ar putea fi fuziunea

probabil pe comunitatea .ro s-a propus si cum nimeni dintre adminii de aici nu-si mai bat capul,a ramas cum s-a propus,altfel nu inteleg de ce alte comunitati fuzioneaza aprape toate serverele cu mai multe tinte (pt a avea de unde alege pt a avea mai multe sanse de a juca in continuare) si aici pe ro al 2-lea cel mai dezvoltat server de pe ro,are posibilitatea de a intra pe un server de 10 ori mai slab

• scuze am gresit eu nusakan cred ca pe URIEL

la asta ma refeream mai devreme,cum sa dai posibilitatea unui server atat de dezvoltat sa intre pe un server unde o sa fie doar scoruri foarte slab dezvoltati,lasand alte servere mai dezvoltate,precum cosmos pe dinafara.. (nu am cont acolo,doar dau exemplu)

• Mergem pe Xalynth ca oile spre muntele inițierii. Cine are flotă, se înalță. Cine n-are... devine decor la reciclare

Fuziunea asta nu e aleatorie, fraților. E un ritual cosmic stabilit la Solstițiul din 2023, când un admin din Germania a visat un roman care plângea pe Xalynth

• Cred că glumești. Băieții de pe Virgo vor merge pe X10 xalynh cel mai probabil. Cine va vrea sa joace contra conturi de 30,100,10 miliarde ?

Xanthus și Yildun vor merge pe Uriel

Nu chiar tot Xanthus :lol:

Eu cu Saladin vom merge pe Xalynth (+/- alti 3 jucatori):airborne: