[TOP 1][TOT: 1.883.741.000] Devilutz[NoM3rcY] vs. Pay2Win[HOOD] (A: 31.080.000, D: 1.852.661.000)

• Tu de unde dreaqu ai mai aparut martalogule, am avut grija de flota tocmai, am venit chiar langa el sa fac exp si nu am plecat, daca u numesti un md norocos cu 2 ripi strategie, atunci m-am convins si de tine, dar ce sa ceri de la doi noobi, daca aveati sange inchideati universul mai tarziu, dar va e frica si cand atacati pe activitate, va mai luati si ninja aiurea... Doamne ce gusteri se lauda cu hit de 1md flota si ala vai mama lui cu md, cu rugaciuni, cu biblia, bv mah, sunteti mari, ce sa zic, voi altfel nu stiti, bagati bani la inceput si in doua saptamani inchideti universu, de frica sa nu v-o luati, ca de cate ori ati stat mai mult, ati ajuns ferme.🤣🤣🤣

GYLDA//Avertisment pentru nerespectarea regulamentului.

Limbaj agresiv,insulta,postari duble/triple/spam.

Te rog frumos sa citesti Regulamentul Forumului.

• La coltul de rusine cu voi, ati ajuns de rasul ogame-ului, va rade toti naibi, auzi hit de 1md si nu mai au cu cine juca...🤣🤣🤣🤣🤣

GYLDA//Atentionare pentru postare dubla.

Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului.

• Si daca tot o dai p-asta cu pusher-ul, nu stiu ce dovezi ai, dar mai bine ati ave grija de conturile alea suport ale voastre cu acripturi, care sunt acum banate toate, sau nu vreti sa spuneti la lume cum jucati voi defapt, ca incepeti cu 10 conturi bagati script pe ele, le mulgeti pana luati ban si apoi ramaneti cu contul curat si cica mari jucatori, in locul vostru mi-ar fi rusine sa deschid gura, da nah ce pretentii sa ai de la capsunari si soferi de uber!?🤣

GYLDA//Atentionare pentru postare dubla.

Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului.

• mai incet ba milogule ca da spuma pe afara de te mai agiti atata. daca aveai habar cum sa ai grija de o flota nu erai acuma pe forum :stick: ptr lectii de ogame sa stiti ca ofer lectii in privat 100£ 30 min. Dupa garantez ca nu va mai prinde nimeni si ca bonus ptr clientii fideli ofer si asigurare ptr 1 an de zile in caz ca va sparge cineva va dau si banii inapoi.Ptr mai multe informatii nu ezitati sa imi contactati secretara.roflButalailor puneti mana si invatati sa jucati inainte sa dati din ciocroflroflrofl

• Nu stiu care dintre noi este milog, cine cere bani p-aici? Te crezi pa' Anglea!? Mai usor p-aici, ca centura da pa Bucale, nu are acelasi scor ca centura da pa Londra duduie...rotfl

• se pare ca frecventezi centura de stii pe unde se invart preturile roflacuma intrebarea de 1 milion de euro : esti pe meserie sau esti client?rofleu unul inclin sa cred ca esti pe meserie si as putea sa iti recomand un coltisor de strada unde ai putea produce si tu putin mai bine asa ti-ai permite si tu sa cumperi ofiterii 3 luni fara sa te mai gandesti daca trece seara si nu ai ce baga in gura. Astept mesaj daca esti in cautarea unui nou loc de muncarofl

• se pare ca frecventezi centura de stii pe unde se invart preturile roflacuma intrebarea de 1 milion de euro : esti pe meserie sau esti client?rofleu unul inclin sa cred ca esti pe meserie si as putea sa iti recomand un coltisor de strada unde ai putea produce si tu putin mai bine asa ti-ai permite si tu sa cumperi ofiterii 3 luni fara sa te mai gandesti daca trece seara si nu ai ce baga in gura. Astept mesaj daca esti in cautarea unui nou loc de muncarofl

Doresc și eu o cursă spre Luton, va rog!

Cred ca am stabilit mai sus cine presteaza, u ai srabilit și pretul, 100£, vad ca sti si prin ce colt sa stai, ar trb sa sti meserie de banii astia, daca faci trb buna, ma rup de 100£, ca n-o fi moarte...:pleasantry: