Best fleeter

• Salut la toata lumea.

Deschid acest topic pentru a afla in opinia voastra care este sau a fost cel mai bun fleeter de pe ogame.ro.

Puteti mentiona si jucatori care au jucat in trecut dar s-au retras nu trebuie sa fie activ in momentul de fata jucatorul.

Va rog sa mentionati 1 sau mai multe persoane daca considerati iar pentru cei care au de gand sa critice parerea altor persoane sa se abtina.

Nu doresc sa vad mesaje de genul ,,aia erau mai buni,, sau ,, nu sti ce vorbesti'' etc, rog doar sa se respecte parerea fiecaruia.

Multumesc

• Cu ce te ajuta aceasta informație ?

De când există boți și scripturi ușor de obținut prin diverse mijloace nu se mai poate obține un ' Best fleeter ' ci mai degrabă un best scripter.

Recent cel ce era supranumit un ' bun ' fleeter aici pe Ro doar ce a luat ban permanent pe org pentru scripting

• Cu ce te ajuta aceasta informație ?

De când există boți și scripturi ușor de obținut prin diverse mijloace nu se mai poate obține un ' Best fleeter ' ci mai degrabă un best scripter.

Poti mentiona jucatori care au jucat pe vremea uni1 sau andromeda sunt sigur ca pe atunci nu erau boti si scripturi.

• Poti mentiona jucatori care au jucat pe vremea uni1 sau andromeda sunt sigur ca pe atunci nu erau boti si scripturi.

eu ma gandeam la U2, wanted parca, imi placea stilul lui.

oricum sunt curios cate persoane mai astepta resetul la ora 4 dimineata sa atace. :)

• eu ma gandeam la U2, wanted parca, imi placea stilul lui.

oricum sunt curios cate persoane mai astepta resetul la ora 4 dimineata sa atace. :)

Se deschide univers nou Vineri aveți ocazia cu toții să vă dați seama singuri de stadiul actual al comunității în termen de jucători profesioniști sau amatori

• Se deschide univers nou Vineri aveți ocazia cu toții să vă dați seama singuri de stadiul actual al comunității în termen de jucători profesioniști sau amatori

nu cred ca este necesar sa astepti pana atunci, vederea de ansamblu o poti vedea din lobby-post forum si pe mmorpg-stat incat sa iti dai seama ce se va intampla!

chiar daca gameforge face reclama agresiva, spun asta pentru ca in ultimii 2-3 ani in general pur si simplu zilnic am fost bombardat cu reclama, nu s-a intamplat mare lucru.

jucatorii vin, verifica punctele si pleaca

• Nu pot sa aleg pe unul singur dintre cei doi, fiind fost coleg cu ambii, drept urmare:

EeRrOoRr - Polonez ce a jucat pe uni4.ro

Ruthless Killer - cred ca nu mai are nevoie de alte prezentari

• Nu pot sa aleg pe unul singur dintre cei doi, fiind fost coleg cu ambii, drept urmare:

EeRrOoRr - Polonez ce a jucat pe uni4.ro

Ruthless Killer - cred ca nu mai are nevoie de alte prezentari

Ruthless killer a luat ban pe org acum câteva săptămâni pentru scripting, permanent. Deci da, nu mai are nevoie de prezentări, omul e bun, baga câteva sute de început, face niste nave instant și începe să curețe noobi cu fus orar de america, iar apoi mai nou sfârșește banat permanent. Cel mai bun fleeter :)))

• Vad ca deja discutiile o iau catre o directie total opusa decat am dorit eu si propun sa schimbam putin subiectul in jucatori retrasi pe care ati dori sa ii revedeti ca joaca ogame.

Eu unul ma gandesc cand spun asta la Razvan de pe vremea Andromeda si Soul de pe Uni1.

• Xpdelete,Vali si Devilutz,fenomenali acesti jucatori!!!

nu zic ca sunt cei mai buni,dar sunt acolo sus!!

spor la toata lumea!

Sarumana! Uite coincidenta ca dupa ani am dat o privire chiar acu pe forum, parca o nostalgie :beer:

PS: ce vremuri, ce frumos era :)

Cunoaşte-ţi inamicul şi cunoaşte-te pe tine însuţi; dintr-o sută de bătălii, nu te vei expune nici unei primejdii.

• Cel mai bun fleeter in opinia mea este Gollum...dar avem ceva astronomic mai bun decat el ...marele maestru,by far,cel mai cel dintre cei mai cei : GUSTY !!!

Gusty : "...impotentei de a juca..." morrrrrr

• Ruthless killer a luat ban pe org acum câteva săptămâni pentru scripting, permanent. Deci da, nu mai are nevoie de prezentări, omul e bun, baga câteva sute de început, face niste nave instant și începe să curețe noobi cu fus orar de america, iar apoi mai nou sfârșește banat permanent. Cel mai bun fleeter :)))

candva mai stateam sa imi bat capul cu toti prostii dar acuma nu imi mai arde sa dau explicatii, oricum o sa mai fac o exceptie ptr tine.se vede ca esti frustrat si cauti atentie in orice mod si in felul asta speri sa iti faci si tu un nume dar nu e chiar asa, cand ai sa depasesti etapa de noob sa iti pui si tu numele tau pe universele care joci sa arati la lume ce mare jucator esti. Eu stiu foarte bine ca ai fost o ferma pe unde ai jucat cu mine si ai bagat vmode ca nu faceai fata si din cauza asta tot te freaca grija de mine. si ca sa inchei o sa iti las si un print butulica sa vezi ptr ce am fost banat si iti doresc acelasi lucru si tie sa te vad atunci ce ai sa mai zici,eu joc de atata timp si multa lume ma stie, cand o sa ajung eu sa folosesc scripturi tu ai sa devii un mare jucator ( adica niciodata) https://prnt.sc/fVoEZ0Kyj2HV candva o data se mai verificau banurile dar se pare ca acuma se dau la ochi...nu mai are importanta acuma ca nu ai cu cine sa te certi dar era de ajuns sa verifice contul sa vada miscarea flotei si se intelegea clar ca eram eu si nu ce ar fi dat ei de inteles dar e o munca in plus si prea grea ptr unii. hai ca iara ti-am dat prea multa atentie si prinzi grai pe aicea.

• candva mai stateam sa imi bat capul cu toti prostii dar acuma nu imi mai arde sa dau explicatii, oricum o sa mai fac o exceptie ptr tine.se vede ca esti frustrat si cauti atentie in orice mod si in felul asta speri sa iti faci si tu un nume dar nu e chiar asa, cand ai sa depasesti etapa de noob sa iti pui si tu numele tau pe universele care joci sa arati la lume ce mare jucator esti. Eu stiu foarte bine ca ai fost o ferma pe unde ai jucat cu mine si ai bagat vmode ca nu faceai fata si din cauza asta tot te freaca grija de mine. si ca sa inchei o sa iti las si un print butulica sa vezi ptr ce am fost banat si iti doresc acelasi lucru si tie sa te vad atunci ce ai sa mai zici,eu joc de atata timp si multa lume ma stie, cand o sa ajung eu sa folosesc scripturi tu ai sa devii un mare jucator ( adica niciodata) https://prnt.sc/fVoEZ0Kyj2HV candva o data se mai verificau banurile dar se pare ca acuma se dau la ochi...nu mai are importanta acuma ca nu ai cu cine sa te certi dar era de ajuns sa verifice contul sa vada miscarea flotei si se intelegea clar ca eram eu si nu ce ar fi dat ei de inteles dar e o munca in plus si prea grea ptr unii. hai ca iara ti-am dat prea multa atentie si prinzi grai pe aicea.

Se stie... nu esti singurul banat pentru activitate dar adevarata problema este ca banul se da pe banuiala si nu dovezi.E ca si cum ai baga pe careva la puscarie pentru ca stii si nu pentru ca poti sa dovedesti...

2QhhddTGwaDSAYLanVG1wkiNeC51vQjW4WdnLpvWq2otSyJ2FoW1Sq55WcU46czN68kbDLgBVuZiP2qbi1f3.gif

Quote from Berzelius

Berzelius: trebuie sa o tai
    Squaker: nu o mai folosesti?

• candva mai stateam sa imi bat capul cu toti prostii dar acuma nu imi mai arde sa dau explicatii, oricum o sa mai fac o exceptie ptr tine.se vede ca esti frustrat si cauti atentie in orice mod si in felul asta speri sa iti faci si tu un nume dar nu e chiar asa, cand ai sa depasesti etapa de noob sa iti pui si tu numele tau pe universele care joci sa arati la lume ce mare jucator esti. Eu stiu foarte bine ca ai fost o ferma pe unde ai jucat cu mine si ai bagat vmode ca nu faceai fata si din cauza asta tot te freaca grija de mine. si ca sa inchei o sa iti las si un print butulica sa vezi ptr ce am fost banat si iti doresc acelasi lucru si tie sa te vad atunci ce ai sa mai zici,eu joc de atata timp si multa lume ma stie, cand o sa ajung eu sa folosesc scripturi tu ai sa devii un mare jucator ( adica niciodata) https://prnt.sc/fVoEZ0Kyj2HV candva o data se mai verificau banurile dar se pare ca acuma se dau la ochi...nu mai are importanta acuma ca nu ai cu cine sa te certi dar era de ajuns sa verifice contul sa vada miscarea flotei si se intelegea clar ca eram eu si nu ce ar fi dat ei de inteles dar e o munca in plus si prea grea ptr unii. hai ca iara ti-am dat prea multa atentie si prinzi grai pe aicea.

Ce haios, aceleași vorbe le mai avea unu o data și din păcate nu mai e printre noi... Același IQ ca si Gusty, probabil aveți tot prefix de diasporă.

Nu caut sa îmi fac nume pe aici, te las pe tine sa fii ăla cu numele, îți ofer privilegiul asta. Am auzit de la cineva că e bine să lași oamenii să se consoleze cu ceva, o realizare pentru ei, altfel devin recalcitranți și uită să mai fie oameni

Daca tu m-ai farmat pe mine vreodată sau ai jucat cu mine... Cu asta ai spus tot

S-a întâmplat doar sa citesc activitatea pe org unde mai joc, și s-a întâmplat să dau și de tine pe acolo văzând cum te excitau atacurile postate, până să ajungi banat pt programioare

Nu e ca și cum m-ar fii interesat numele unui taximetrist de joaca Ogame care rupe norma să fie cineva aici