[TOP 4][TOP1][TOT: 8.752.140.000] Draqqula_MN [BRICS] vs. Pugna [DotA] (A: 1.811.728.000, D: 6.940.412.000)

• Si uite cum m-a fortat un jucator exceptional de ogame sa fac o flota instanta sa-l bat....stai cu flota jos 40min-1h pe motiv ca nu are cine sa te sparga,si mai ales stai in sistem cu mine pe motiv ca nu am portalrotflrotfl

dar oare de ce 5zile aproximativ nu a aparut acel portal:stick:

cred ca acum ai inteles de cerofl

restul e :-@:-@:-@

hit ce il dedic tuturor prietenilor,resursele voastre au fost bine-primite,nu incep sa va enumar,va stiti voi care:P:P

la acest hit au contribuit toti,deci este gresit ca e top1 solo,si pentru cei ce au pierdut ceva nave,acum aveti motive sa fiti fericiti....

PS:pentru aparator nu e mult(Bill Gates este in actiune),inca 300 si este refacut :)

La 06-05-2023 --:--:--, urmatoarele flote se intalnesc in lupta:

Atacator Draqqula_MN [BRICS]

Arme 170% - Scuturi 170% -Armură 180%

Bombardier 2.033

Distrugator 2.269

Vanator usor 434.404

Vanator greu 16.341

Crucisator 112.297

Nava de razboi 4.630

Interceptor 16.678

Reaper 903

Pathfinder 4.303

Transportor mic 86.955

Aparator Pugna [DotA]

Arme 140% - Scuturi 140% -Armură 140%

Transportor mic 47.402

Transportor mare 117.672

Vanator usor 171.796

Vanator greu 18.298

Crucisator 22.720

Nava de razboi 12.165

Nava de Colonizare 15

Reciclator 35.208

Proba de spionaj 90.966

Bombardier 459

Distrugator 456

RIP 1

Interceptor 21.311

Reaper 305

Pathfinder 6.643

Lansator de Rachete 100.000

Tun Gauss 5.000

Scut Planetar Mic 1

Scut Planetar Mare 1

Dupa lupta ...

Atacator Draqqula_MN [BRICS]

Arme 170% - Scuturi 170% -Armură 180%

Bombardier 2.031 ( -2 )

Distrugator 2.269 ( -0 )

Vanator usor 167.462 ( -266.942 )

Vanator greu 8.998 ( -7.343 )

Crucisator 97.373 ( -14.924 )

Nava de razboi 4.606 ( -24 )

Interceptor 16.648 ( -30 )

Reaper 903 ( -0 )

Pathfinder 3.651 ( -652 )

Transportor mic 33.617 ( -53.338 )

Aparator Pugna [DotA]

Arme 140% - Scuturi 140% -Armură 140%

Transportor mic 0 ( -47.402 )

Transportor mare 0 ( -117.672 )

Vanator usor 0 ( -171.796 )

Vanator greu 0 ( -18.298 )

Crucisator 2 ( -22.718 )

Nava de razboi 224 ( -11.941 )

Nava de Colonizare 0 ( -15 )

Reciclator 0 ( -35.208 )

Proba de spionaj 0 ( -90.966 )

Bombardier 55 ( -404 )

Distrugator 152 ( -304 )

RIP 1 ( -0 )

Interceptor 1.525 ( -19.786 )

Reaper 173 ( -132 )

Pathfinder 0 ( -6.643 )

Lansator de Rachete 0 ( -100.000 )

Tun Gauss 7 ( -4.993 )

Scut Planetar Mic 0 ( -1 )

Scut Planetar Mare 1 ( -0 )

Lupta se incheie cu o remiza.

Atacatorul a capturat:

0 Metal, 0 Cristal si 0 Deuteriu

Atacatorul a pierdut un total de 1.811.728.000 unitati.

Aparatorul a pierdut un total de 6.940.412.000 unitati.

La aceste coordonate in spatiu plutesc 2.824.387.299 metal si 1.870.883.103 cristal.

Şansa ca o lună să fie creată din epave a fost de 20%.

Camp de ramasite recyclat de atacator(i):

8.147.842 Metal si 5.397.157 Cristal

2.021.375.982 Metal si 1.870.946.853 Cristal

Camp de ramasite total reciclat de atacator(i):

2.029.523.824 Metal si 1.876.344.010 Cristal

Sumar al profitului/pierderii:

Sumar atacator(i)

Metal: 772.187.824

Cristal: 1.357.496.010

Deuteriu: -35.544.000

Atacatorul a facut un profit de 2.094.139.834 unitati.

Atacatorul(ii) a castigat un total de 468.491 puncte de onoare.

Sumar aparator(i)

Metal: -3.766.201.000

Cristal: -2.685.029.000

Deuteriu: -489.182.000

Aparatorul(ii) au pierdut un total de 6.940.412.000 unitati.

Aparatorul(ii) a castigat un total de 192.004 puncte de onoare.

Cu sprijinul Convertor OGotcha RL 4.3.1

• Felicitari dracee :)) acum presimt ca o sa vina cu un com din ala ca ai bagat 1,2k euro ca sa il spargi si sa il intreci in clasament dar habar nu are ce a fost pe spate :)), felicitari si mergi tot asa ca e bine, aparator nu trebuie sa te superi tot pe primu loc esti dar la flote pierdute rotfl:stick:

Ru? :bye:

• Alea 305 reapere erau flota lui reala. Pentru restul a tocit cardul. Nu e nimic incorect conform regulamentului, poți investi oricâți bani dorești dar parca prea se pierde tot farmecul universului și al jocului. O vorba din bătrânii ogame-ului spune: cardul nu e totul. Jocul asta atât de vechi și învechit cum este el trebuie sa îl mai și simți, altfel nu rămân decât cifre. Draqule, felicitări pentru ca știi sa folosesc resursele și micile secrete și indicii ale jocului. Îmi place cum si-au jucat rolul fodder-ul și crucisatoarele și îmi place ca ai știut ce sa construiești. Felicitări!

• ca tot n-am mai comentat de mult pe forum, desi urmaresc oarecum activitatea ...

baiete, un nolifer mai mare decat tine n-am vazut in viata mea. Paste, Craciun, Revelion si-s convins ca si-n ziua de nastere, tu esti 24/24 pe jocul asta.

E ironic sa dedici un hit prietenilor, pentru ca tu pare ca n-ai prieteni :)) esti doar asmutit ca un caine turbat, de cei inteligenti care probabil isi vad si de viatile lor, sa arunci cu cardul pe fiecare univers nou aparut rofl

frumos hit, portofelul stie cat a asudat, duceti-va regele pe brate baieti, motivati-l pentru un nou refill :thumbsup:

*Madutza: Avertisment pentru insulte. Te rog sa iti controlezi limbajul afisat pe forum. Multumesc*

• incep prin a va strica bucuria si a va spune ca ati gresit persoana:))

stai linistit ca daca a bagat pana acum,va mai baga si va reface,alaturi de mine data viitoare

drace nici n am dat drumu la card inca,ai rabdare ca urmeaza:))

sa vedem ce faci cu 2 carduri...probabil 3:raspa:

APROB,bine spus:bye:

• acelasi copilas plangacios care nu a inteles cum se ia un ninja sub lanx(asta se numeste noob=ism,dar esti bun ca si miner stand toata ziua pe joc,pe unde joci deci :blah:)

se va intampla ca,tot reciclati ve-ti fi:modo:tu cel putin nu esti in stare sa calculezi un retur,10h32min47sec lol....cardu stie:grumble: de ce,capul nu prea:yea:....

PS:ciudat este ca ,vorbiti fara sa aveti habar de ceea ce a fost in spate :vain:,,,intotdeauna echipa va triumfa:blllll::blllll:echipa ce stie sa joace,experienta de peste ani :grumble:

• ai rupt limba romana in doua cu cratimile alea. asa e cand pleci la capsuni in afara, nefiind capabil sa-ti faci un rost in propria tara.

ninja sub lanx? pai pana acolo, ati fost cea mai mare rusine a ogame-ului romanesc, cu pushuri pe fata si fara a se lua masuri impotriva voastra, ce vorbesti? :lol: diferenta dintre noi e ca tu ai erectie la faze dinastea, eu am la femei.

*Madutza: Avertisment pentru insulte. Te rog sa iti controlezi limbajul afisat pe forum. Multumesc*

• ai rupt limba romana in doua cu cratimile alea. asa e cand pleci la capsuni in afara, nefiind capabil sa-ti faci un rost in propria tara.

ninja sub lanx? pai pana acolo, ati fost cea mai mare rusine a ogame-ului romanesc, cu pushuri pe fata si fara a se lua masuri impotriva voastra, ce vorbesti? :lol: diferenta dintre noi e ca tu ai erectie la faze dinastea, eu am la femei.

rotfl:lol:

• AlleXyS capsunile,se mananca,e mai rau cand esti plecat la usturoi :))

ca tot ai adus in discutie push-ul....arata-mi mie un singur push facut de mine....nu am stilul vostru,pugna stie ce a facut cu coechipierul din alianta ajutatoare....in rest fi-ti frustrati,altceva mai bun nu aveti de facut...dati-va cu parerea,la fel tot din frustrare vine...ah,am omis ca ,oricat ati incercat sa ma prindeti in trecut nu ati reusit si asta va framanta:modo:

dar stiti sa vorbiti de persoane ,persoane la nivelul carora nu ve-ti fi niciodata cu tot cu stilul vostru infect de joc(nu mai dau exemple)

PS:din ce am inteles,mi-a soptit o pasarica,pugna a venit pe uni cu speranta ca va juca impotriva lui ruth,uh,cu siguranta era ferma de lux pugna sau domul Elon Musk,pare ca e gresit Domnul Bill Gates :bye:

• PS:din ce am inteles,mi-a soptit o pasarica,pugna a venit pe uni cu speranta ca va juca impotriva lui ruth,uh,cu siguranta era ferma de lux pugna sau domul Elon Musk,pare ca e gresit Domnul Bill Gates :bye:

Multumesc

• Bun de tot. Se pare ca 800kk tabla a ramas pentru inmormantarea contului aparatorului :) Popii ogame-ului costa ceva...

Daca nu ii dadeai tu drace, il urmaream eu si azi il prindeam. Stau 2 carduri pe tastatura pregatite, ridicate si cu oglinda in spate :P

Lui Ruth i-a fost frica sa vina, ca stia ca pungulitza e periculoasa. S-a dus vorba ca a vandut un cont sa investeasca aici, dar sunt doar zvonuri.

Sunt de parere ca pasarea Punghix va renaste pe alt univers mai indepartat in timp, spatiu si asa mai departe. Sa vedem cui lasa mostenire flota ramasa ne-distrusa de dreaq-cel-mare. Puzderia de admiratori/donatori iarasi trebuie alocata si ea la un sef de flote ceva.

Despre comentatorii rautaciosi la adresa castigatorului bataliei - asa, din numere - numai de bine. Ei au opinii legate de interesele imediate :)

Felicitari de hit!

AdN

• AlleXyS capsunile,se mananca,e mai rau cand esti plecat la usturoi :))

ca tot ai adus in discutie push-ul....arata-mi mie un singur push facut de mine....nu am stilul vostru,pugna stie ce a facut cu coechipierul din alianta ajutatoare....in rest fi-ti frustrati,altceva mai bun nu aveti de facut...dati-va cu parerea,la fel tot din frustrare vine...ah,am omis ca ,oricat ati incercat sa ma prindeti in trecut nu ati reusit si asta va framanta:modo:

dar stiti sa vorbiti de persoane ,persoane la nivelul carora nu ve-ti fi niciodata cu tot cu stilul vostru infect de joc(nu mai dau exemple)

PS:din ce am inteles,mi-a soptit o pasarica,pugna a venit pe uni cu speranta ca va juca impotriva lui ruth,uh,cu siguranta era ferma de lux pugna sau domul Elon Musk,pare ca e gresit Domnul Bill Gates :bye:

Deci tu erai la usturoi din ce ai scris ... Caz încheiat, am aflat insfarsit!

Te-a sfătuit bine alex mai sus... Nu mai folosi cratima aia că e pusă deja pe buletinul tau cu prefix.

Felicitări de hit, ce nu înțeleg e cum de dracu spune în descriere că a făcut o flota instant sa prindă un anume jucător iar mai jos docfather comentează că de fapt a fost altceva. I mean, wdym hermano??!!

• Reapere, tu joci suport la Punga? jejejeje

Bine de stiut.

Va felicit pe toti pentru ca sunteti luptatori. De data asta si presupun ca mereu pe univ asta, pare ca dreaq este omnipotent :)

Nice hit!

• Felicitări de hit, ce nu înțeleg e cum de dracu spune în descriere că a făcut o flota instant sa prindă un anume jucător iar mai jos docfather comentează că de fapt a fost altceva. I mean, wdym hermano??!!

aici doar vrei sa spui ca stii sa citesti dar nu intelegi ceea ce ai citit,sau poate ai pierderi de memorie de la un post la altul...

E ironic sa dedici un hit prietenilor, pentru ca tu pare ca n-ai prieteni :)) esti doar asmutit ca un caine turbat, de cei inteligenti care probabil isi vad si de viatile lor, sa arunci cu cardul pe fiecare univers nou aparut rofl

tie tin sa iti spun din tot sufletul ca nu stii sa joci,atunci ai aprecia un jucator..ca il pupi in partea de jos-spate pe reaper se pune in alt criteriu,nu ca reaper nu ar fi un jucator de spy&fly(oportunist)..eu am jucat ani de zile contra lu draqqula dar respectul a fost reciproc chiar daca eu sau el am pierdut navele,unul contra altuia..

stai linistit ca daca a bagat pana acum,va mai baga si va reface,alaturi de mine data viitoare

drace nici n am dat drumu la card inca,ai rabdare ca urmeaza:))

sa vedem ce faci cu 2 carduri...probabil 3:raspa:

mie mi se spunea si prevazatoarea...tot in v ajungi si pe serverul asta

ca tot n-am mai comentat de mult pe forum, desi urmaresc oarecum activitatea ...

:thumbsup:

mai bine nu mai comentezi ca se simte mirosul...

nu a aparut deocamdata cosminreddog zis si vladut cel slab sa isi lase si el amprenta(labuta) pe aici...in rest somn usor si sa va visez la noapte

spor la farmat draqqula,nu ii lasa sa isi ia pachete,cum vezi satelitii si crawlerii sa nu ii ierti,asa trebuie sa cheltuie mai mult sa fie in top..ca ei pt asta joaca pt TOP fllota pierduta

• ce skilluri aveti voi, ca-mi aduc aminte de gasca vesela de faceau nopti albe, ca nu erau in stare sa ma prinda ziua, tinand flota jos. si da, eu sunt mai slab decat reaper, el chiar v-a terorizat :))

in afara de spart portofele si nopti pentru MDuri, e greu altfel. V-a invata vyxx sau care draci o schema si de'atunci o aburiti ca mari jucatori :stick: ba' baieti, eu zic sa dormiti mai mult, lasati jocurile ca nu mai aveti 14 ani, aveti un job, poate familii, nu mai fiti asa distrusi roflsingurii care au de castigat din frustrarile lui draqula sunt GF :))) ia o ciocolata copilului mai bine, lasa shopul virtual de materie.

• Deci tu erai la usturoi din ce ai scris ... Caz încheiat, am aflat insfarsit!

Te-a sfătuit bine alex mai sus... Nu mai folosi cratima aia că e pusă deja pe buletinul tau cu prefix.

Felicitări de hit, ce nu înțeleg e cum de dracu spune în descriere că a făcut o flota instant sa prindă un anume jucător iar mai jos docfather comentează că de fapt a fost altceva. I mean, wdym hermano??!!

Reaper eu cred ca nici nu stii sa citesti dar in fine asta e problema ta :)) eu am spus ca habar nu aveti ce a fost pe spate nu ca flota nu a fost facuta instant dar na ce pretentii sa am de la tine sa zic iar sa nu mai vorbesti in necunostinta de cauza?

Tu cu toate cardurile si investitiile facute tot v mode esti asa ca mai bine nu deschide subiectu si pupa pe altii pe partea dorsala.

• AU DRAQ-ULE. L-ai cam julit. Felicitari de atac si de colaborarea cu baietii veseli.

In legatura cu tot ce scriu acesti baieti mai sus, eu zic sa nu ii luati in seama, ei vazand ca in joc nu sunt in stare de ceva vin sa comenteze aici pe alte principii, zic sa vorbeaca flotele/atacurile nu aceste comentarii de joasa speta.

Cainele dupa gard latra!

Cat despre aparator, RU nu merita ca isi face singur. Poate se intoarce pe polaris sa mai bage ceva cash, pt. ca acolo INCA nu a pierdut flota:(

Nu confunda personalitatea mea cu atitudinea mea.
    Personalitatea mea sunt eu .
    Atitudinea mea depinde de cine eşti tu !