Disucutii si intrebari privind Artefactele

 • Salutare .


  1. Cantitate de artefacte gasite intr-o expeditie este influentata de nivelul vreunei cercetari (gen diplomatii spatiali,etc) sau e total random?


  2. Limita de artefacte colectate este o cifra fixa sau poate creste?


  In alta ordine de idei, un update foarte bun si extraordinar de util pentru LF.


  Multumesc

 • 1.Nu... este random.

  2.Este fixa si random intre anumite valori gen minim 100-200 - mediu 500-1000 - maxim 1500-2000.Un fel de MI in expeditii... minim sansa mai mare sa fie gasita 90% - mediu 9% - maxim 1%.


  Este un update jalnic si extrem de liniar/restrictiv.Mai ales ca pentru fiecare nivel acum care il faci la fiecare LF gasit este 0.1% bonus la cercetari in loc de 1% si acum avand si o maxima de 100 nivele la LF - 10% la cercetari.


  Nu mai zic de faptul ca daca o persoana a trimis 5000 de misiuni de gasire a LF avand activate sloturi de flota si alacare timp sa le faca acum restul primesc 5000 minus ce au trimis si ei fata de persoana nr1 de pe universul cu cele mai multe misiuni.Este extrem de nefavorabil fata de persoana care a stat sa trimita si sa activeze sloturi de flota ca apoi restul sa le primeasca gratis urmand sa le trimita cand vor ei.

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • Se ia in calcul activarea formelor de viata si pe serverele vechi? Sa le mai dezmortim putin, cel putin pentru o perioada...

  Asta m-a strafulgerat mai rau ca sageata Miranei! :lol:

 • Eu as sustine activarea din timp, avand in vedere ca mai devreme sau mai tarziu va fi fuziune.

  Nu stiu cum va fuziona un server vechi sau > 6 luni, fara forme, cu unul nou...

  Asta m-a strafulgerat mai rau ca sageata Miranei! :lol:

 • Eu as sustine activarea din timp, avand in vedere ca mai devreme sau mai tarziu va fi fuziune.

  Nu stiu cum va fuziona un server vechi sau > 6 luni, fara forme, cu unul nou...

  Pai Fidis și xalynth nu vor mai fuziona in următorul deceniu asta e cert. Prioritare sunt cele noi de la Izar in sus

 • in sfarsit poti alege ce vreipasted-from-clipboard.png


  înainte trebuia sa resetezi tot nivelul daca "intra" ceva nedorit.


  Limitarea zborurilor de explorare a formelor de viata mi se pare o prostie,dupa ce ca iti da foarte putine puncte XP,dupa limitarea zborurilor,pe un server nou iti trebuie o viata sa faci bonusul ala la un lvl in care sa ai beneficii reale.


  Chiar ar trebui implementata forma de viata pe serverele vechi,pe un server tanar,cerintele formelor de viata sunt prea costisitoare (ca sa fie dezvoltata la un lvl decent) si unii ignora dezvoltarea lor.

 • cred ca majoritatea cu conturi pe universurile vechi sunt in asentimentul tau, Don_Crys......toti asteptam marele anunt de implementare formelor de viata pe aceste universuri, dar vad ca anuntul se lasa asteptat......asa ca vedem in 2023.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND