Artefacte

 • 01 LFArtefacts.jpg

  OGame – Actualizarea Artefact

  O nouă trăsătură este introdusă în expansiunea Forme de viață odată cu Actualizarea Artefact. Artefactele oferă jucătorilor oportunitatea de a achiziționa tehnologiile altor forme de viață pe care chiar le doresc, în loc de ale primi la întâmplare. Această actiualizare schimbă modul în care câștigi experiență pentru formele tale de viață și în plus, introduce o limită zilnică atunci când cauți forme de viață. Citește în continuare mai mult despre schimbările introduse de actualizarea Artefact.


  Cu Sunt Artefactele?

  Artefactele sunt un tip de monedă pe care o achiziționezi pentru alegerea unor tehnologii de la alte specii care pot altfel fi selectate doar la întâmplare. Poți să obții exact tehnologiile pe care le dorești folosind artefactele.

  02 Picture1.png


  Cum să Obții Artefacte

  Poți găsi artefacte în misiunile tale de descoperire ca un alt rezultat posibil atunci când cauți forme de viață. Artefactele pot fi găsite în cantități variate, de la depozite mici până la tezaure majore.


  Picture2.png


  Cum să Folosești Artefactele

  Odată ce ai găsit suficiente artefacte, le poți folosi pentru a umple un slot liber de dezvoltare a formei de viață. În meniul de selectare a tehnologiilor, vei găsi o nouă funcție pentru achiziționarea de tehnologii cu artefacte.


  Picture3.png  Costul Artefactelor pentru Tehnologii

  Achiziționarea nivelului 1 de cercetare costă 200 de artefacte, crescând la 400 pentru nivelul 2 și 600 pentru nivelul 3.


  Resetarea Tehnologiilor Formelor de Viață

  Dacă resetezi tehnologiile formelor de viață și dorești să deblochezi din nou anumite combinații, va trebui să cheltuiești artefacte pentru fiecare slot, la fel ca prima dată.


  Stocul Maxim de Artefacte

  Poți să stochezi maxim 3.600de artefacte. Odată ce ai atins această limită, vei găsi 0 artefacte în misiunile de descoperire. Cu toate astea, este posibil să depăsești această limită dacă descoperi suficiente artefacte într-o singură misiune.

  De
  exemplu, dacă ai 3.565 de artefacte și descoperi alte 500 într-o misiune,
  atunci vei primi întreaga sumă, misiunea oferindu-ți 4.065/3.600 de artefacte.
  Cu toate acestea, după cum s-a explicat, nu vei mai găsi artefacte odată ce
  atingi (sau depăsești) această limită. Acest lucru a fost proiectat în așa fel
  încât să ne asigurăm că nu vei pierde atunci când faci o descoperire.  04 LFArtefacts.jpg


  Modificări la Căutarea Formelor de viață

  Actualizarea Artefacte aduce unele modificări cu privire la cât de multă experiență este necesară pentru a crește nivelul formelor de viață și câte misiuni de descoperire poți lansa pe zi în căutarea formelor de viață (și a artefactelor). Următoarele descriu aceste modificări în detaliu.  Modificări privind Experiența și Bonusul

  Experiența de care ai nevoie în prezent crește exponențial pe nivel, ceea ce o face extrem de consumatoare de timp pentru a treace dincolo de primele trei sau patru niveluri. Pentru a oferi jucătorilor o experiență mai bună și un sentiment de creștere, am ajustat această curbă pentru a face mai ușor să deblochezi niveluri mai înalte cu formele tale de viață. Bonusul asociat formei de viață a fost redus de la 1% la 0,1%. Cantitatea de experiență pe care o primești pentru redescoperirea formelor de viață cunoscute rămâne aceeași. Experiența formelor de viață pe care ai câștigat-o deja va fi migrată către noul sistem și nu va fi pierdută.

  Iată un tabel cu noile valori:


  Picture5.PNG


  Nivel Maxim al Bonusului de Forme de Viață

  Pe lângă optimizarea experienței și a valorilor bonusului, am făcut și o altă modificare, introducând un plafon de nivel de formă de viață de 100 (și, prin urmare, un bonus de maxim 10%). Vei putea în continuare să descoperi forme de viață pentru clasamentul cu scoruri maxime ale descoperirilor de Forme de viață, dar nu vei mai câștiga experiență pentru aceste aventuri.


  Artefacte pentru Misiunile din Trecut

  Deoarece actualizarea Forme de viață este disponibilă pe mai multe servere de ceva timp și mulți jucători au efectuat un număr mare de misiuni de descoperire, vom distribui retroactiv artefacte pe aceste servere. Numărul de artefacte pe care urmează să le primească jucătorii va depinde de numărul de misiuni efectuate. Fiecare misiune va valora 8 artefacte, cu o sumă maximă de 7.200 înmulțită cu numărul de planete pe care le are jucătorul. Acest lucru ar trebui să asigure teoretic posibilitatea ca jucătorii să își poată restructura complet, fiecare planetă cu artefacte. Nu va exista nicio „compensare” pentru misiunile suplimentare efectuate dincolo de această limită.


  Limitele Misiunilor de Descoperire

  O altă schimbare pe care o introducem cu actualizarea Artefacte este că vei avea 50 de misiuni pe zi pentru a găsi forme de viață și artefacte. În fiecare zi primești 50 de misiuni, dar acestea nu expiră, așa că nu ești forțat să zbori 50 de misiuni în fiecare zi și le poți păstra pentru mai târziu.

  Reguli pentru serverele pe care extinderea Forme de Viață este deja activă:

  Deoarece unii jucători au lansat deja o mulțime de misiuni de descoperire în căutarea formelor de viață, există o regulă specială pe aceste servere pentru a determina numărul de misiuni disponibile la lansarea actualizării, pe baza numărului atins de jucătorul cu cele mai multe misiuni. Jucătorii care au zburat deja în misiuni vor primi acest număr de misiuni înregistrate pe contul lor. Regulile sunt:

  - Jucătorul cu cele mai multe misiuni pe server definește maximul pentru toți ceilalți jucători (de exemplu, 3.000 de misiuni zburate).

  - Fiecare jucător care a zburat deja misiuni le va avea deduse din acest maxim, de exemplu, dacă Jucătorul A a efectuat 200 de misiuni înainte de actualizare, atunci poate zbura încă 2.800 de misiuni. Deoarece numărul de misiuni crește cu 50 pe zi și 3.000 este numărul de misiuni din acest exemplu, atunci Jucătorul A are acum 3.050 de misiuni disponibile.


  Ca întotdeauna, așteptăm cu nerăbdare să citim feedback-ul vostru cu privire la această actualizare pe forumurile OGame sau pe canalul nostru oficial Discord.


  Discutii si intrebari aici


  Echipa OGame