Discutii privind regulamentul

 • Am eu una: De ce mai exista regulament daca persoane banate permanent pentru tot felul de magarii pot zburda pe forum fara restrictii?

  “Never play chess with a pigeon.

  The pigeon just knocks all the pieces over.

  Then shits all over the board.

  Then struts around like it won.”

 • Am eu una: De ce mai exista regulament daca persoane banate permanent pentru tot felul de magarii pot zburda pe forum fara restrictii?

  E adevărat ca forumul poate fi considerat și o reflexie a jocului dar atât jocul cât și forumul sunt entități diferite cu regulamente diferite.


  Un jucător banat în joc poate în momentul 2 sa facă sau să capete alt cont și să continue să joace, noi vom trata contul nou fără discriminare, indiferent ce a făcut mai înainte ( pe alt cont) persoana care-l joacă. Atâta timp cat regulamentul este respectat, nu vor fi probleme.


  Pe scurt, în joc operatorii de joc supraveghează conturi , nu persoana care le deține.


  Pe forum este diferit : aici este vorba despre idei personale, caracter, talent etc . Aici discutam exact despre persoane , deci odată banat, nu mai ai voie să-ți faci alt cont ( se cheamă evadare ban).


  Pentru detalii privind legătura dintre joc și forum, vă invit sa aruncați o privire la regulamentul forumului.

 • Pe forum este diferit : aici este vorba despre [...] talent

  „Dacă talent, orice!” - Cum bine explica un clasic.


  Problema e data de alegere; oferim oricarui... antitalent dreptul la libera exprimare, sau riscam o rigiditate autojustificata? Tommy a ales deja (si facea referire la persoane banate candva™ pe forum, nu in joc), dar sunt sigur ca stie la ce ma refer.

  UOB7Q6B.png  axE: mai dar tu tot timpul esti gica contra
  Motanu: la cati pro sunt in jocul asta...


  Gusty: Știi ca nu insist pe ceva decât atunci când știu sigur ca am dreptate. Ulterior îmi dau seama ca am greșit și îmi cer scuze


 • Salutare!

  De când s-au înființat serverele cimitir, dispar conturi de pe serverele normale, apar pe alte servere/comunități,mi se pare ok sa ai posibilitatea de a pleca pe un alt server, atâta timp cât sunt îndeplinite anumite condiții.

  Acum vin și întreb, care sunt condițiile acelea, mai exact?

  Parca era o condiție care nu te lasă să migrezi din cimitir pe un server unde poți ajunge pe locul 4 (spre ex.), cum tocmai a apărut unul acum pe fidis...

  Am mai pus o data întrebarea când a apărut alt cont la fel, top5(parca) și se presupunea ca era un cont Banat cu mult timp în urma și acum i-ar fi expirat banul...

  Acum vin și cu explicația... Ca să ajungi pe fidis în top 5,trebuie sa vi de pe un server mai dezvoltat, nicidecum din servercimitir unde îți trebuie câteva luni sa ajungi acolo, timp în care serverul se dezvolta.

  Deci, exista sau nu condiții pt mutarea conturilor din server cimitir?

 • sal......de acord cu intrebarea lui don_crys....care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru ca un cont sa poata fi mutat de pe un server cimitir pe un server live unde doreste utilizatorul contului???

  P.S. contul aparut pe fidis, ce are si economie dezvoltata si flota a fost o zi on, si apoi a intrat in vacanta, poate pana se obisnuieste cu serverul romanesc.

 • si totuși ,pe fidis e al doilea jucător care întra cu un cont în top5 ,la tichet mi s a răspuns, dar a rămas ca se va verifica ,sa vedem și când, nu contează ca sunt în vmode cei doi, ci e vorba de corectitudinea fata de ceilalți amărâți din joc, mai exact "the peasant"

 • ............

  Deci, exista sau nu condiții pt mutarea conturilor din server cimitir?

  Odată ajuns în Cimitir, meniul de migrare vă permite să alegeți un server din ORICE comunitate de limbi, atâta timp cât nu va clasati intre primii 20.


  În meniul de migrare, selectați o comunitate (de exemplu: RO sau oricare alta). Scriptul verifică apoi dacă sunteți în primii 20 pe RO (nu la nivel mondial) și vă oferă opțiunea de a selecta serverele în care contul vostru se află sub primii 20.

  Pozitia in clasament integreaza toate categoriile de punctaje, inclusiv resursele aflate pe cont( la rata de schimb 2,5-1,5-1).


  Din pacate pot intervenii erori si sa va treziti ca ati migrat intr-un univers unde apareti in top 20. In acest caz trebuie sa deschideti tichet si sa solicitati mutarea manuala a contului in alt univers. Ideal este sa alegeti serverul dinanite. Pentru aceasta puteti folosi site-uri externe cum ar fi https://www.mmorpg-stat.eu/. Acest site va ofera o imagine relativ precisa asupra clasamentului.


  Daca identificati in universul vostru un cont venit din Cimitir care se incadreaza in top 20, deschideti ticket pentru a informa echipa. Vom incerca sa rezolvam problema cat se poate de repede.

  Puteti sa-mi dati mesaj si pe forum ca sa urgentati rezolvarea.  Un cont se poate intoarce oricand in universul de provenienta, indiferent daca este sau nu in top 20.


  Puteti sa selectati mutarea contului intr-un univers de tip Haos ( unde nu se aplica regula de insistenta sau alte reguli) dar odata ajuns acolo nu veti mai putea pleca in alt univers.

 • Eu tind sa cred ca ai inteles exact la ce ma refer, Valent, dar pot sa o spun si cu subiect si predicat:

  Draqshoru a primit ban permanent pe forum pentru abuzuri comise din functia de Board Admin, da? Pentru magarii de genul: utilizare de proxy anonim, utilizarea datelor protejate de DPA (Declaratia pentru protectia datelor), membri ai echipei dati afara fara motiv si banarea lor, si a fost banat permanent de Community Manager (Paci la vremea respectiva), insa imediat ce echipa condusa de Mao s-a retras, draqshorul a revenit, iar don'soarele care ocupa acum functia de Board Admin refuza sa ia masuri.

  HalfOp Ai vreo parere despre asta? Mai existi?

  “Never play chess with a pigeon.

  The pigeon just knocks all the pieces over.

  Then shits all over the board.

  Then struts around like it won.”

 • Ai deschis tichet ?

  Ai raportat si explicat in raport ce te face sa crezi ca a fost încălcat regulamentul si avem un caz de evadare ban ?


  Doar postand pe forum acuzatii nu faci decat sa acuzi in mod nejustificat echipa. Daca ai reclamatii, deschizi ticket . Urmezi calea oficiala.


  Avem un avantaj deosebit ca avem administratori de forum cu experienta,

 • Echipa de administratori cu experienta trebuia sa se sesizeze singura, sau macar sa ia masuri in urma sesizarii mele in mesaj privat. N-ai nevoie de ticket ca sa iti faci treaba.

  Cand eram eu BA verificam periodic conturile noi ca sa ma asigur ca nu revin persoane banate.

  Eu nu-s cazut din cer pe aici. Degeaba incerci sa te eschivezi sau sa iti scuzi colegele cu asta cu ticketul.

  Daca deschid ticket si nu primeste ban cum procedam? Va dati demisia?

  GYLDA a primit mesaj privat de la mine legat de aceasta problema si nici macar n-a catadicsit sa imi raspunda, iar Madutza mi-a zis ca aberez, si ca am inventat eu ca draqshoru avea ban permanent.

  “Never play chess with a pigeon.

  The pigeon just knocks all the pieces over.

  Then shits all over the board.

  Then struts around like it won.”

 • Atitudinea asta de functionar public care raspunde sec si pe langa subiect din spatele ghiseului nu-ti sta bine, Valent. Esti partinitoare, cum ai fost mereu cu fiul tau spiritual, draqshoru

  Va recomand sa il intrebati pe HalfOp despre draqshoru, ca poate el sta mai bine cu memoria.


  Pe de alta parte, ar trebui sa tineti macar minte cine sunt eu, daca nu cine a fost draqshoru, si sa stiti ca eu nu renunt usor. draqshoru stie mai bine, ca tot eu l-am ejectat si cand era BA. Nu va jucati. Eu mereu fac dreptate :)

  “Never play chess with a pigeon.

  The pigeon just knocks all the pieces over.

  Then shits all over the board.

  Then struts around like it won.”

 • Tommy,la situatia de pe ro,cred ca si DimaBoss ar fi acceptat ca BA....este criza mare la noi pentru ca in ziua de azi toata lumea este pe viteza maxima.

  Avem maxim 30 de "jucatori".....si cred ca exagerez spunand 30,dar uitandu-ma in spate....mult in spate....8-10 ani,eram mai fericiti,de 100 de ori mai multi,fara programe,fara euro castigati la capsuni sau portocale,,,ba,eram fericiti!

  jocul asta,candva a fost foarte frumos,agresiv la nivelul bunului simt si competitiv!


  Din pacate,au ramas doar banutii!

  Tommy,nu mai are rost,tata,,,,te agiti debeaba ca nu ai cu cine!!!

  te astept la bere!

 • Ai dreptate, dar nu ma agit. O fac din principiu, ca nu e o miza nici pentru mine, nici pentru draq daca echipa isi face treaba si il trimite inapoi in ban. E vorba despre ce e corect.

  Pentru cine nu stie, atat GYLDA cat si Madutza au fost in echipa forumului condusa de Mao si mai apoi de mine, si au fost date afara pentru lipsa de activitate.


  LE: Dam si o bere. Un ultim meeting OGame ar fi bine primit, inainte sa dispara definitiv.

  “Never play chess with a pigeon.

  The pigeon just knocks all the pieces over.

  Then shits all over the board.

  Then struts around like it won.”

 • Pentru a migra catre o alta comunitate din universul cimitir trebuie sa nu te incadrezi in top 20 (si mai era o limita in care daca te incadrezi top 1 pe toate comunitatile te poti duce pe orice comunitate/univers alegi).


  Peraoana respectiva a ajuns pe ro/fidis din cauza ca sistemul implementat de GF functioneaza ca oricare alt sistem GF... gresit si plin de greseli.Nu mai zic ca persoana respectiva a venit pe Fidis/ro nu sa joace ci sa activeze boostere de resurse fiind 10x eco apoi fiind banat de catre Valent si trimis in cimitir a plecat cu resursele si a scapat si de cele 60 de zile care trebuia sa le astepte sa ajunga in cimitir sa poate ajunge pe alta comunitate cu resursele care le are facute pe Fidis.Deci in principiu persoana respectiva a fost ajutata daca a fost mutat in cimitir cu resursele facute dupa ce a ajuns pe Fidis.Nu a fost niciodata intentia la persoana respectiva sa joace aici... ci doar pentru 10x eco.


  Cat despre faptul ca a mai fost un cont venit in top20... este contul lui Inexisted care a ajuns in cimitir pentru inactivitate.Deci contul respectiv a apartinut de comunitatea ro/Fidis.Si eu daca las contul sa ajunga in cimitir ma pot intoarce pe Fidis fiind comunitatea/serverul unde am crescut contul.  Despre echipa forum... ce sa zic... inactivitate maxima.Daca deschide careva un post cu injuraturi or sa treaca ore bune pana sa fie cenzurat... asta fiind semi-inactivitatea moderatorilor.


  Poate pe anul viitor care sunt de prin Bucuresti au timp de o bere cum a zis si Tommy


  Cat despre Draq... persoanele care au jucat/prins vremurile Jupiter (si chiar si inainte de Jupiter) stiu ce smenarii a facut.


  Vedem pe viitor poate avem o echipa mai activa.

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • Salutare,


  sanctiunile primite de catre un utilizator anume si/sau deciziile luate de catre echipa, raman ale echipei.

  Faptul ca cineva are o alta parere, este libera lui decizie de a o avea sau nu, insa echipa nu trebuie sa actioneze pe baza a ceea ce considera un utilizator ca este corect. Desigur, echipa poate tine cont de parerea unui membru al forumului, indiferent de pozitia membrului in cauza (fie ca e un utilizator nou, vechi, fost membru al echipei sau pur si simplu un trecator).

  Insistentele asupra aplicarii de regulament dupa cum considera fiecare, nu face altceva decat sa duca la offtopic, asa cum s-a intamplat in ultima vreme si in alte threaduri, culmea de aceeasi membri care ar trebui sa cunoasca regulamentul despre care spun ca nu este aplicat.


  Activitatea cuiva din echipa este analizata de fiecare data si, daca va fi cazul, vom decide cine este activ sau nu.


  In schimb, spalarea "rufelor" in public despre ce a facut cineva mai bine sau mai rau din pozitia pe care a avut-o in echipa, nu o voi tolera. Fiecare a contribuit cu ceva atunci cand a avut acea pozitie, iar daca a facut bine sau nu, ramane la latitudinea utilizatorilor acestui forum/joc/comunitati sa decida, indiferent despre ce functie vorbim. Daca simtim nevoia sa aratam ca "pe vremea mea..", atunci abordarea pe care o avem este cu totul gresita si inseamna ca dorinta pe care am avut-o de a ne crea un 'nume' intr-o comunitate printr-un ajutor benevol/voluntar, a fost in zadar.


  Topicul va fi redeschis pentru eventualele intrebari cu privire la regulament/scopul crearii threadului in sine.

  Discutiile offtopic despre cine trebuie/trebuia sanctionat sau nu, vor fi sanctionate.


  Multumesc,

  HalfOp

 • @Post edit. HalfOp


  //Avertisment pentru nerespectarea regulamentului forumului/indicatiilor primite//offtopic.

  “Never play chess with a pigeon.

  The pigeon just knocks all the pieces over.

  Then shits all over the board.

  Then struts around like it won.”

 • @Post edit. HalfOp


  //Avertisment pentru nerespectarea regulamentului forumului/indicatiilor primite//offtopic.

  Care e' problema tomita?

  Nu prea îți place în calitate de "user" pe forum?

  Când ma plângeam de voi "echipa Minune" ca va doare undeva de cererile jucătorilor, mi-ai dat warn și pe deasupra mai și vorbești urat, citez:"nu ți-a băgat nimeni pe gat jocul"...

  Ca admin, în primul rand trebuie sa ai respect,acum ca user, taci și înghite în sec, ca altceva nu ai ce face.

  Acum când o sa revii ca admin, cauta comm și dă-mi warn, ban, ce vrei tu, cel puțin unii se bucura ca nu mai ești, la cât rău ați făcut jocului, tu și echipa ta minune, probabil daca nu apăreați voi în peisaj, nu se lasau atâția de joc...

  Păcat ca unii jucători sunt încă banati pe forum din cauza unui "șef", care atât iubea regulile jocului, încât își făcea propriile lui reguli când nu-i convenea ceva.