Utilizare VPN si Proxy

 • Dragi jucatori,


  Doresc sa va reamintesc ca in T&C  Gameforge


  se mentioneaza ca :

  "

  3.2.5

  Nu este permisă folosirea serviciilor Gameforge prin intermediul serviciilor de anonimizare sau cu alte mijloace similare capabile de a suprima sau a ascunde adresa IP reala sau originea utilizatorului."


  In prezent VPN-ul si Proxy sunt frecvent folosite de marile companii si chiar de catre cele medii si mici ca element de asigurarea securitatii. Jucatorii care au " ghinionul" sa lucreze la aceste companii se gasesc deseori in situatii neplacute din aceasta cauza (Fireste, sunt anumiti jucatori care le folosesc pentru a acoperi incalcari ale regulamentului , si de ei ne preocupam in mod deosebit).


  Desi suntem constienti de acest lucru, nu putem face derogari de la T&C s trebuie sa sanctionam orice folosire a acestor instrumente justificata sau nu- fara exceptii. Astfel , ne cerem scuze pentru neplacerile create dar este un sacrificiu necesar in lupta noastra de a asigura un joc cinstit.


  Vestea buna este ca aplicatia mobila OGame va permite acum sa va conectati la OGame , fara sa folositi VPN-ul impus de angajator.