Torn city text based game

 • Salut:hi:

  Va invit iubitori de online text based game sa incercati torn city.

  o scurta descriere a jocului (este in engleza) :


  Torn is a text-based, crime-themed massively multiplayer online role-playing game. The game was developed by the British developer Joe Chedburn in 2003, and is one of the largest text-based online video games.The game involves a virtual world based around crime, violence, and business.


  Jocul se poate juca pe browser si are chiar si o aplicatie pentru telefon.

  Este similar cu Ogame adica este real time.

  Singura diferenta este ca nu trebuie sa fii "mereu online" pentru a nu pierde tot.:stick:

  In functie de ce vrei sa faci in joc si cat de mult si cat de repede vrei sa te "dezvolti" poti aloca mai mult sau mai putin timp. Minimul ar fii 1 data pe zi maxim 5-10 minute.


  Va multumesc si va astept :thumbsup:


  Cei interesati pot accesa linkul acesta :


  Torn-City - Massively multiplayer online text based RPG

  Oameni sunt multi,dar multi nu sunt oameni..  :thumbdown: • Singura diferenta este ca nu trebuie sa fii "mereu online" pentru a nu pierde tot.:stick:

  Asta chiar nu o inteleg...cum adica sa piarda tot???

  Nimeni nu cred ca a pierdut tot in Ogame: minerii au pierdut toti satelitii, dar nu toate punctele, fleeterii- pardon jucatorii cu flote au pierdut toata flota, dar li s-au refacut 30% din nave.

  Priveste putin FIDIS-ul si te minuneaza: Squaker, Sharky, Eragon nu au pierdut nimic, poate cate ceva prin expeditii, dar nimic care sa ii bage in depresie si sa faca astfel de dume despre Ogame.

  In majoritatea cazurilor Ogame nu e despre atacator, e despre cat de slab e un aparator daca iei in calcul ca "pierzi tot".


  Distractie placuta pe noul joc!

  Macar acolo sa invatati ceva!


  :thumbsup:


  :bye:

 • Salut Mosule,


  Tu cine esti? Discutia era despre Torn... stay on topic or gtfo! Nu intereseaza pe nimeni in afara de tine parerea ta despre cine e bun la ogame si cine nu :)