OGame pe telefon

 • Din 2002, milioane de stăpâni intergalactici au luptat pentru stăpânirea universului, punându-și viclenia strategică și forța militară la încercare în acest titan al jocurilor de strategie spațială.”


  Și în curând va veni vremea în care milioane de stăpâni intergalactici vor lupta puternice bătălii spațiale... oricând și oriunde!


  mobilebanner.jpg


  Începeți să vă dezvoltați planeta umilă și revendicați victoria în bătălii intergalactice - oricând, oriunde! Trimiteți-vă flotele în misiuni din confortul propriei case sau turboalimentați producția de resurse în timp ce sunteți în deplasare cu telefonul.


  Exploatează resursele valoroase ale planetei tale principale pentru a construi o mașină de război puternică și câștigă avantaj prin cercetarea noilor tehnologii. Extinde-ți imperiul colonizând noi planete, formând alianțe și alegând bătălii strategice împotriva altor jucători. Pionierii spațiali îndrăzneți se pot aștepta să se confrunte cu multe pericole și provocări, dar și să găsească putere și glorie în adâncurile nesfârșite ale cosmosului.  În curând, versiunea beta va fi disponibilă pentru sistemele Apple și Android.
  Fii acolo de la început și descoperă noua
  aplicație OGame  Echipa ta OGame