Discuții- OGame Forme de Viață

 • Salutare,


  Din ce am vazut pana acum (am facut azi cont pe serverul de test), noile implementari nu aduc nimic nou, nimic game changing. Doar chestii noi de construit si cercetat care modifica parametrii deja existenti (productie mine, parametrii nave, timp de cercetare, etc).


  Sunt un pic trist ca se transforma tot mai mult intr-un soi de farmville, adica loc de dat click-uri si de construit, se tot adauga la componenta single player si se erodeaza componenta strategie multiplayer. Si stiti de ce sunt cel mai trist? Nu pentru ca ar fi gresit GF cu ceva, ci pt ca asta se cere. Ca asta prinde cel mai bine la ...comunitatea ogame, asa cum este ea azi.


  Imi scapa ceva?

 • Stai liniștit, in câteva săptămâni avem și update la bot, deci practic tu nu vei da clickuri mai multe cum nici în trecut n ai făcut-o

 • Din ce am vazut pana acum (am facut azi cont pe serverul de test), noile implementari nu aduc nimic nou, nimic game changing.

  Pai cat de "game changing" crezi ca devin flotele pe desfasurare cand poti modifica viteza la trimitere in FS ca apoi dupa sa modifici iar viteza sa nu apara la spionaje pe ce ai trimis?

  Poate asa or sa joace si persoanele care au skill in a face FS cu vmode.


  Tinand cont ca poti altera cum vrei si chiar random (random fiind faptul ca poti avea cercetare din alta clasa cu sansa de 25% sa nimeresti ce doresti) mai multe aspecte din joc pe fiecare colonie imi pare destul de game changing tinand cont ca foarte multe conturi nu or sa mai fie identice... gen 70% expo / 29% miner / 1% jucarii.


  Update-ul imi pare ok... poate asa devin conturile mai active fiecare cont/colonie in parte avand alte cercetari/cladiri...

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • Cred ca s-au făcut schimbări prea mari la noua versiune.

  Diferența între timpii și costul cladirilor/cercetărilor pt noua versiune sunt prea mari.

  Sunt unele valori care au depășit x1000 la terminarea unei clădiri fata de cum erau înainte.

 • Au spus ca s-au facut modificarile in urma mesajelor primite de la cei care au avut conturi pe bermuda si au vazut din plusurile si minusurile fiecarei categorii de forme de viata....stiu ca au redus cresterea la forme de viata in timp de 24 de ore in functie de viteza universului, se pune accent pe naniti si roboti in dezvoltarea unor cladiri, cercetarile la diferite categorii de forme de viata sa coste si sa dureze mai mult, etc....si pana se va implementa pe servere vor mai fi modificari.....apoi, pt fiecare jucator va fi la latitudinea lui daca dezvolta noile caracteristici sau nu.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • Știam ca o sa fie modificări pe parcurs, dar sa modifici timpii unei clădiri cum ar fi ferma biosferei de la 4-5 minute la peste 23 săptămâni, mi se pare prea exagerat


  Ferma Biosferei

  Nivelul 70

  • Durata productiei: 23w 1d 13h


  Alta clădire, alte modificare exagerate  Centru de cercetare

  Nivelul 35

  • Durata productiei: 1w 6d 8h
  • Construcție posibilă: necunoscut
  • Energia necesară: 574

  Necesar pentru a îmbunătăți la nivelul 36:

  • 7 miliarde
  • 8 miliarde
  • 3 miliarde


  Clădirea de mai sus se termina înainte de modificare în 50min aproximativ și costurile erau aproximativ de

  100 milioane

  120 milioane

  40 milioane


  Diferența între ce a fost înainte și ce este acum după modificare, este enorma, contul făcut pt a testa noua versiune avea în jur de 3 miliarde puncte, acum după noile calcule, are 64 miliarde puncte pt ca mi s-au păstrat nivelele cladirilor/cercetărilor si s-a făcut calculul în funcție de cât ar fi costat dezvoltarea acestora pt a atinge acele nivele.

  Pt cine nu a vazut cum funcționează noua versiune, nivelul 70 la ferma biosferei este un nivel mic, ținând cont ca nu am ajuns limita populației sa pot debloca toate cercetarile t3.

  Nu știu dacă vor fi deblocate de cineva care își face cont nou în mai puțin de un an.

  Aici este vorba de logica (părerea mea) :se puteau lasa clădirile asa cum au fost, eventual un pic mărit timpul de construcție, sa fie accesibile cercetările mai repede și sa modifice costul și timpii cercetărilor sa fie un pic mai dificil de accesat bonusuri extreme, la fel cum se întâmplă cu cercetările actuale, imaginează-ți ca nu poți cerceta astrofizica doar peste un an de la începutul unui univers, sau alte cercetări mai costisitoare...

  Unele clădiri au fost modificate cât de cât acceptabil, dar la unele este exagerata atât costul cât și timpul de construcție.

 • eu nu am ajuns decat la deblocarea primului nivel...apoi am pus pe stergere contul..pierdeam timpul cu dezvoltarea lor.... am vrut sa vad ce-i cu ele...le voi astepta pe serverul meu de joc si voi vedea ce si cum...intradevar, unele cladiri vor dura mai mult dezvoltarea lor.....mai sunt multe de clarificat...sunt abia la inceput.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND