Ceva Critica.. Please.. Si o Nota THX.

Ceva Critica.. Please.. Si o Nota THX.

Arata bine...aici ai nimerit si combinatia de culori , fontul are efect 3d..poate inca putin outer glow la font ca sa fie scos mai in evidenta...ar trebui..dar in rest e bun ..
Felicitari ![]()
Salut.. Va Mai Stresez Si Eu Cu Un Nou Sig Daca Se Poate o Nota Va Rog... Thx...

Frumos sign-ul....dar am impresia ca rezolutia e prea mare...la fe si marimea
in fine....9/10 ![]()
frumoase signuri alex ... ![]()
>>primul : 9
>>al doilea: 10
pacat ca nu sunt potrivite pentru forumul nostru ...

maybe you like it.. please o nota pentru el merci..
un pic cam prea aranjat...fontul e cam groovy pt fundal...prea mult magenta...in rest e ok
8/10
stock-ul de la care am facut sig-ul :

si sig-ul
.. ![]()

inca o incercare..
c&C

1.Prea "sharpened"(zgariata) .
2.Fata ei nu e definita , se dermina prea soft, trebuie sa se definieasca forma.
3.Textul nu e prea bun
4.Imi place ideea doar ca ai grija cu ce faci la parul ei ca nu prea e bine.
Nota 7/10 .
ultimele 2 sig-uri C&C please...

QuoteOriginally posted by +av AleX
ultimele 2 sig-uri C&C please...
Evident sig-uri de novice.Trebuie sa lucrezi mai mult la compozitie,culori,sursa de lumnina,text....de flow si deph nu mai vorbesc.Incearca sa folosesti marimi mari gen 400x200,ai mai multa "libertate" sa iti dai frau imaginatiei.
harlem.. nu te supara.. stii cumva niste tutoriale pentru depth sau flow :)>.. :(( te rog mult
QuoteOriginally posted by Harlem
Evident sig-uri de novice.Trebuie sa lucrezi mai mult la compozitie,culori,sursa de lumnina,text....de flow si deph nu mai vorbesc.Incearca sa folosesti marimi mari gen 400x200,ai mai multa "libertate" sa iti dai frau imaginatiei.
nenea harlem aici marimea maxim adminsa pe forum este 400 cu 150 sau 500 - 100 deci nu are cum ![]()
... c&c please thx..
.. sper sa va palca

ii frumoasa dar ar trebui sa scoti pe Chief mai in evidenta o sursa de lumina daca poti de pe casca lui s traluceasca ![]()
Oricum uita un sfat!
NU face fix asha de multe si la bashcau fa mai putine! si stai mai mult pe ele! Uite eu stau intre 30 minute si o ora juma pe un sig!
la mine este putin jumatate de ora.. deci nu conteaza timpul.. ca poti sa te lalaiesti pe un sig si sa-l faci praf.. conteaza cate layere faci si ce ai in ele.. eu am pe putzin 10.. la uun sig..
Pai un sig poate avea si 5 layere,dar trebuie sa arate bine...
La asta iti dau un 6.90 ca nu ai respectat tot tut-ul si ca nu progresezi la text...
De acord cu tine alex
da incerca sa iti rezolvi problema cu depth ![]()
PS: eu am pe putin 20 Layere pe sig
deci ii oky D:
my last.. am incercat un clipping la text.. ![]()