retragere MarkNemo

 • salutare comunitate...dupa multi ani(sigur peste 10 ani) de ogame neintrerupt, a venit momentul sa spun pa, jocului si motivele ar fi urmatoarele:

  -in primul rand, dezamagirea cu privire la deciziile GF referitoare la fuziuni...din cauza ultimelor doua fuziuni am fost sau sunt nevoit sa inchid conturi luate de la zero, aduse in top, pentru ca atunci sa apara fuziunea si conturi mult mai vechi si mult mai dezvoltate sa te dea la o parte, nemaiavand nicio sansa in a fi in top, doar un cont de turma, de duzina, conturi cu care eu nu sunt obisnuit...daca tot am pierdut timpul pe joc, apoi sa se si vada rezultatele .....nu sunt si nu am fost niciodata adeptul unui cont pe care sa intru din cand in cand, daca se poate sa mai fiu si curatat de atentii razboinici....am demonstrat ca in lipsa timpului(pt ca sunt destui care dorm pe taste) si nefiind fleeter sa urc un cont in top si fara vreo diferenta, toate conturile mele au fost in top incepand cu U1 si pana la acesta, ultimul Fidis, pe care ma vedeam inca 10 ani, dar fuziunea l-a dat peste cap;

  -in al doilea rand, nu ai cum sa concurezi cu jucatori care, poate numai asta fac(care poate nu mai au o viata sociala, de familie, etc.)...mai devreme sau mai tarziu ajungi reciclat de catre ei. Teoria mea de baza a fost ca punctele produse de mine sa ramana la mine, altfel degeaba joci, daca le dai, voit sau nu, la altii...si sunt destui care practica asta...<<nu conteaza cat pierd, eu sa fiu acolo>>...

  ...in concluzie, pentru ca am fost intrebat, nu s-a intamplat nimic rau in viata reala, doar ca am revizuit prioritatile.

  In concluzie, ar fi multe de spus pentru o perioada atat de lunga de activitate in ogame, dar pentru a nu supara pe nimeni nu spun decat ca mi-a facut placere sa activez langa colegi de alianta, pe care ii salut si cu aceasta ocazie, sa fie la fel cum au fost si pana acum, langa colegi de joc, multi dintre ei de treaba, seriosi si colegi de forum, toate bune tuturor.

  P.S. imi pare rau ca resursele si flotele mele nu au ajuns in reciclatoarele si transportoarele celui care se vrea a fi justitiarul universului(lui i se cuvine totul, daca te bagi peste el, porneste cu amenintari si apoi vezi rosu in fata ochilor, ii doresc ....ba nu ii doresc nimic) si orice s-ar spune pro sau contra celor scrise mai sus, nu voi mai da vreo replica. Va doresc sincer, tot ce imi doriti si voi!! LA REVEDERE.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • traiasca GF si mintile luminate de acolo. pe langa fuziunea asta, mai sunt si miseii care in loc sa lupte contra "stapanilor" lumii, s-au pus in genunchi in fata lor :stick: succesuri spre un univers albastru :blackeye:


  Mark esti cel mai mare rank albastru, ar fi fost frumoasa o iesire in masa de pe universul asta, dar e greu de coordonat asa ceva :)))

 • Mult succes in real!


  N-o sa ma prefac ca inteleg pentru ce jucai sau care era distractia ta in ogame, dar pot sa accept ca alti oameni au alte fetish-uri. Succint - ma bucur ca pleci. Bafta in toate!

 • Mult noroc in realitate!


  La ce economie ai (pe Fidis), sigur gaseai o modalitate sa il enervezi si tu la randul tau pe cel "din top" despre care vorbesti.

  Scopul jocului la final este sa te distrezi si sa te mai relaxezi. Daca iti face mai mult nervi si iti strica buna dispozitie ... atunci ai ales calea cea buna.

 • dupa multi ani(sigur peste 10 ani) de ogame neintrerupt

  ok...

  -in primul rand, dezamagirea cu privire la deciziile GF referitoare la fuziuni...din cauza ultimelor doua fuziuni am fost sau sunt nevoit sa inchid conturi luate de la zero, aduse in top, pentru ca atunci sa apara fuziunea si conturi mult mai vechi si mult mai dezvoltate sa te dea la o parte,

  Pai in 10 ani de ogame cum de ai avut mereu conturi dezvoltate in top si ca apoi la fuziune sa nu ai nici unul vechi "dezvoltat" in top ... 10 ani de ogame a?

  toate conturile mele au fost in top incepand cu U1 si pana la acesta, ultimul Fidis, pe care ma vedeam inca 10 ani, dar fuziunea l-a dat peste cap

  Ok... inteleg ca esti genul de persoana care "in top" inseamna multe dar "chestii" dar daca se poate sa joci singur ... 10 ani de ogame pe Fidis fara fuziune cand ai zis ca s-au facut fuziuni in trecut? ... te minti singur.

  imi pare rau ca resursele si flotele mele nu au ajuns in reciclatoarele si transportoarele celui care se vrea a fi justitiarul universului(lui i se cuvine totul, daca te bagi peste el, porneste cu amenintari si apoi vezi rosu in fata ochilor

  D-aia se numeste ogame... simulatoare de farm gasesti pe facebook.Eu unul intotdeauna am iubit concurenta ca d-aia joci cat mai multi "razboinici" cu atat mai bine... dar aici fiecare cu gustul lui in materie de ogame.  Cat de urare din partea mea... drum bun si nisip in clepsidra.

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • Whoa ce declaratie lacrimogena !!! E un joc pe care ai ales sa-l joci, deci sa te distrezi. Daca te-ai plictisit de joc, asta e !

  Multa sanatate, poarta masca !

  O linguriţă de isteţime face uneori cât un car de putere.

  Liviu Rebreanu

 • baaaaaaaaaaaaa,,,, baaaaaa ,,,,puteati pur si simpluuu sa da ti scrooolllll ....ce treaba avetiiii cu omuuuuuu???? sa mor euu , ca niste babeee sunteti.


  Squirter tu ti ai gresit vocatia ,,,  Goood luuuckkk in real life Mark nemo... chiar daca am interactionat putin pe joc !!