Probleme cu transport/desfasurare/mesaje?

 • Salutare!

  Tocmai ce trimiteam catre cineva ceva deuteriu si mi se intorc transportoarele inapoi, fara se le fi retras eu.

  Si am dat desfasurare cu 30.000 cargo mari si 1 miliard si ceva de resurse catre luna planetei si ... nu am mesaj, nu mai am cargo, nu mai am resursele.

  E de ticket?

 • sunt mai multe probleme :)))


  au ajuns navele in expeditie, nici un mesaj primit, au ajuns navele inapoi acasa, au disparut. pare ca jocul a devenit o gaura neagra, nu doar pentru portofele :lol:  edit: solved :coffee:

 • Nu functioneaza mai nimic... nici atacuri nu le vezi sau nu ajung... expeditii blocate... desfasurarile sunt retrase... mesajele nu functioneaza...

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • s-a intamplat si la mine...pe fidis....a venit o flota acasa si a disparut, nu a mai ajuns la sol....dupa cateva minute a aparut inclusiv cu mesajul aditional...la fel cu un atac pentru o luna...l-am trimis, a ajuns si pauza....nu apare nici luna, nici campul de resturi si nici nu se intorc navele acasa.....probleme d-le, probleme,,,,sigur incearca stafful sa le rezolve.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • Dezactivati toate extensiile ( Antigame, Universe view etc) si incercati din nou. La mine functioneaza dar am auzit si alti jucatori ca se plang de probleme asemanatoare, sigur problema este undeva .

 • Dezactivati toate extensiile ( Antigame, Universe view etc) si incercati din nou.

  Nu e de la alea... pe org > all down to the event handler problems... cica lucreaza ai mai mari "mesteri" GF la el.

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • updateul asta e un mare fail :)))


  schimbatul coordonatelor in galaxie de multe ori nu functioneaza, nu actualizeaza sistemul. trebuie sa faci refresh pagina, sau sa te duci pe main si sa intri iar in galaxie (tot un fel de refresh)

 • O alta functie stricata este aceea de "Păstrează galaxia / sistemul cu schimbarea planetei:"


  Optiuni>Interfata>galaxie, bifa Păstrează galaxia / sistemul cu schimbarea planetei este pusa dar nu se pastreaza, in vedere galaxie, adresa initiala in momentul schimbarii acesteia.


  Plus ca tre sa caut pe site-uri externe adresele fiecarui jucator. @all - a gasit cineva vreun workaround la failul antigame?


 • Este posbil sa fie tot de la extensii treaba asta.. oricum dupa update urmeaza un bug fix...asteptam remedierea.

  Mie inafara de GT-ul din orice extensie, imi functioneaza totul optim. Doar ca s a dublat timpul de refresh (uneori)


  Quote

  P.S. pentru a tot stiutori:
  nu exista o flota bine facuta in ogame. flota care o trimiti in atac e ceea care distruge adversarul cu cat mai putine daune. verifica wiki ogame. Chiar eu am scris fraza asta.


  By Bagabontu


 • Updateul versiunii nu are legatura cu extensiile.

  Ca sa va functioneze OGame cu extensiile folosite, asteptati ca dezvoltatorii acestor extensii sa isi faca update la noua versiune de joc.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Versiunea pt mobil: in vedere galaxie, swipe stanga sau swipe dreapta foloseau la navigarea din sistem in sistem.


  In urma update-urilor recente, stanga a devenit dreapta, dreapta a devenit stanga (swipe in dreapta te duce un sistem in stanga, etc; pe mobil nu folosesc extensii).

 • In urma update-urilor recente, stanga a devenit dreapta, dreapta a devenit stanga (swipe in dreapta te duce un sistem in stanga, etc; pe mobil nu folosesc extensii).

  Totul functioneaza cum trebuie... jocul este intretinut de o mana de amatori... sunt curios unde sunt ingropate persoanele care au lucrut la joc in vremurile lui bune...

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?