Expediție la secunda

 • Am și eu o întrebare care mă frământă de ceva timp in urma analizei unui jucător văzut prin lanx că non stop trimite expeditii la interval de 2 secunde toate. Așadar vin cu întrebarea, care este intervalul minim LEGAL prin care se pot trimite expeditii fara utilizarea scripturilor ajutătoare? Eu unul nu am putut scoate mai puțin de 4-5 secunde, dar voi ? :)

 • eu, unul nu am auzit ca ar exista script pentru expeditii....si eu trimit expeditii non stop, dar in mod obisnuit la un interval de 8-10 secunde una de alta, daca m-as grabi, poate as reduce cu putin acel interval, dar nu vad de ce........in schimb cunosc ca pe serverele private(unele dintre ele) se pot trimite instant toate expeditiile in aceeasi secunda, este din setarea jocului, dar aici in ogame nu exista aceasta setare....daca cineva face asa ceva, sigur nu este legal......sunt curios care va fi raspunsul la intrebarea ta, Reaper.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • Da Mark, știu de ce spui cu expedițiile instant și sunt conștient că la noi nu este posibil și întrebarea mea era cu înțeles retoric deoarece am făcut ticket la persoana respectiva cu multe dovezi ce constau in poze,ss din diferite zile și ore cu valuri de 6-7 expeditii trimise la intervale de 2 secunde toate. Nu o sa enunț persoana inculpata aici deoarece probabil mi se va închide topicul dar as vrea sa se facă auzită problema asta pentru că nu am întâlnit la o singura persoană și măsurile nu se iau, doar " se verifica "

 • VoyageR avea delay de 2 secunde la trimiterea flotelor la foc automat (tianand cont ca era pe versiunea veche, undea aveai de parcurs 3 stagii pana apucai sa expediezi flota)


  Eu pe laptop cu CPU 11th, 32gb RAM si internet 5g, scot 2-3 secunde intre valurile de expeditie (cand sunt in forma buna)

  Iar pe telefon am 5 secunde intre valuri (bineinteles conevtat tot la Wi-Fi 5G)


  Deci nu este exclus sa poti trimite constant cu diferenta de 2 secunde intre valuri.

  Si totusi :)) exista bineinteles si script de expeditii.


  Quote

  P.S. pentru a tot stiutori:
  nu exista o flota bine facuta in ogame. flota care o trimiti in atac e ceea care distruge adversarul cu cat mai putine daune. verifica wiki ogame. Chiar eu am scris fraza asta.


  By Bagabontu


  The post was edited 3 times, last by zackey ().

 • VoyageR avea delay de 2 secunde la trimiterea flotelor la foc automat

  Depinde si de versiunea de joc si mai ales de cate erori primesti.Pana mai acum cateva luni nu exista sa nu primesti eroare de trimitere flota la 2-3x incercari sa trimiti flota.Au rezolvat treaba cu erorile si pana in versiunea 8.3.0 puteam trimite pana la 5-6 expeditii in aceasi secunda doar pentru ca puteam face spam pe "trimite flota" fara ca sectiunea de "trimite flota" sa dispara dupa ce a fost selectata.

  In 8.3.0 au grupat cele 3 stagii de trimitere flota si acum daca faci spam pe "trimitere flota" primesti erori.

  Poti trimite flote/expeditii si acum la 2-3 secunde dar depinde de pe ce anume o faci si ce internet si conexiune directa (peering) ai cu serverul GF.Pot spune totusi ca este putin suspect sa ai mai mereu 2 secunde intre flote pe versiunea actuala de joc.


  Exista programe de boti care iti farmeaza (inactivi - cu transportuare sau probe) si trimit expeditii. Deci acum fiecare isi poate face o idee despre cum joaca alte persoane.

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • Era un BUG, pe pc/laptop daca tineai apasat ENTER la prima lansare a expeditiei, se lansau nspe mii de expeditii cred ca la 1 sec. Cred ca 99,9999999999% folosea smecheria, nu stiu daca mai merge sau nu.


  2 secunde fie ca e evitare atac, fie alte cacaturi, probabil computerele quantice din viitor, pe 20G, tastate de cei mai cei inceti babalaci vor scoate 2 sec,


  sa vorbim de cat de greu se incarca pagina de lansare a flotelor si sa poti cu orice computer sa lansezi la 2 secunde, sau si mai si, sa treci prin 3 incarcari de pagini, pfffff imi pare rau ca nu am facut scoala ogame aici in ro, bugurile/scripturile/orice orice erau vieturile mea :D pa sistem se stie ...

  The post was edited 1 time, last by Bibas ().

 • Eu pe laptop cu CPU 11th, 32gb RAM si internet 5g, scot 2-3 secunde intre valurile de expeditie (cand sunt in forma buna)

  Iar pe telefon am 5 secunde intre valuri (bineinteles conevtat tot la Wi-Fi 5G)


  asta cu api-ul flotei activ, nu? ca altfel daca ai sta sa alegi toate navele, n-are cum sa-ti ia doar atat.


  acum, poti sa ai orice nava spatiala de pc, daca-i conexiunea slaba la net, abia iti incarca pagina in 2 secunde

 • Se pot da expeditii la secunda,prin big-ul ENTER insistent,in ce-a de-a doua pagina.

  Acest lucru inseamna ca,avand internet bun si un PC/Laptop potent,actionand tasta enter fugitiv in pagina 2,se trimit la 1/2 secunde intre ele (fiind aceleasi nave).