Lipsa Jucatorilor

 • In Romania trebuie neaparat facut o promovare la joc.

  Mai nimeni nu se mai joaca acest joc in romania.

  Maximul de jucatori on pe zi in acelasi timp sunt de 9-10

  Restul, 0-3

  Un promo prin diferite platforme cu diferite sponsorizari, sunt aproape sigur ca vor ajuta.

  Alta este sa fim 4-5on într-o alianta, alti 3-4 in alta, si uneori 1-2 fara alianta.

  Daca am fii fost macar 40-50 on simultan ar fii mult mai competitiv jocul ( si cu surse de venit mai mare ;) k)

  Acum, in general, MAX, exista lupta intre doua aliante diferite.

  Alianta castigatoare va pune stapanire pe server.

  Restul nu vor mai avea nici o sansa, vor fii farmati.

  Daca eram 50, automat erau mai multe aliante cu mai mult jucatorii in acesea.

  Mai comunicativ, competitiv si activ jocul.

  Garantez ca in 2-3 ani, jocul va murii definitiv in romania.

  Daca alianta TOP 2, va sparge alianta TOP1, nu se va incheia severul. Se vor putea alte 3-4-5 aliante pe cea de pe TOP 1.

  Si inca va mai fii ceva de facut ;)

  Decat sa intram odata la 3-4h, mai activ ar fii odata la 20-30min.

  Cum am facut sugestia de mai devreme, jocul ar putea fii mai placut de jucat pt diverși oameni, si un link al unui tutorial in romana pentru noii jucatori (un link de preferat)

  Alta este de a citii Ghidul OGame, alta este de a vedea exact cum se aplica, cum arata si la ce se foloseste lucrul respectiv.

  :thumbsup::gamer:

  The post was edited 2 times, last by Disabled: Corectarea greșelilor scrise repede. ().

 • E frumos entuziasmul tau, dar:


  Gameforge Romania nu exista ca entitate decizionala :). Deciziile se iau si se implementeaza de catre Gamforge DE pentru toate tarile in care activeaza. O promovarea mai agresiva, de orice fel, doar pentru Romania - este o utopie IMO si pierdem timpul discutand despre asta.


  Iarasi - contrazic parerea ta: in cativa ani ogame.ro va fi tot aici, cu continut nou si alti fani, dar va fi. Multe din manevrele consacrate ale jocului vor fi uitate, multe din practicile bune abandonate, ceva-ul care facea jocul sa fie "de strategie" va disparea.


  O parere personala - Ogame nu mai este joc de strategie de cand s-au implementat clasele, mai exact de cand s-a amplificat rezultatul expeditiilor. Fiti realisti, aproape nimeni nu mai joaca multiplayer, toti dau expeditii :). Si daca vreti sa aratati cu degetul o cauza pentru faptul ca Ogame pierde fani... ati putea incepe aici, la continutul nou implementat. Sau la testele imbecile precum market, care doar au dat ocazia unor inapti sa suga bunastarea de pe conturile secundare pe care le jucau, sub un singur acoperis, ca sa se laude ca-s jucatori. Daca te astepti la astfel de ieftinaturi de oameni sa duca mai departe strategia in ogame... o sa ai nevoie de mult noroc!

 • la sigur e nevoie si de susținerea jucătorilor de pretutindeni, putem la nivel nostru să distribuim coleglor/proietenilor nostri pagina oficială de pe facebook și canalul youtube:

  - https://www.facebook.com/OGame

  - https://www.youtube.com/channel/UC_-ztPBowfj7ElVQ13XPdwA

  Da, este nevoie si de sustinerea celorlalti jucători rămași, eu am incercat cu niste prieteni de ai mei, dar... Altii nu pot intelege jocul, si pe altii cu o gura mai mare, nu as c-am vrea sa le sugerez jocul, poate ei ar învăța, dar gura lor nu s-ar c-am comporta frumos cu alții, si as strica un pic comunitate prin trb aceasa.

  Eu vreau opusul, sa putem socializa mai multi si sa fie jocul mai activ si competitiv.:fie:

 • --referitor la reclame, cel putin in ultima perioada GF a inceput sa se miste...toate evenimentele sunt prezentate.....exemplu, pe Twitter,

  --referitor la marirea numarului de jucatori, asta e o problema veche, aproape la fel de veche ca si Ogame.....pe toate serverele s-a observat scaderea numarului de jucatori, la unii mai mult, la altii mai putin, de aceea GF a si cautat implementarea a tot felul de noutati, doar, doar pentru a mai atrage jucatori, caci, pana la urma este o firma comerciala, iar existenta ei depinde de cei cu buzunare pline...

  .....poate in viitorul nu prea indepartat, dupa mai multe serii de fuziuni, se va ajunge la cateva servere universale(cum sunt pe serverele private), astfel se reduc o gramada de costuri cu mentenanta...deja se stie ca la urmatoarea fuziune ar exista posibilitatea de a te muta pe un server strain, dar vom vedea cand va fi.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • si mai specificam ceva.....niciodata nu o sa mai vina jucatori noi,odata ce...mai sunt oameni care-si fac cont pe un univ. vechi doar ca sa invete,dar odata ce devine alb sau galben la 200k pct vine ion smecheru peste el si-l zguduie odata, mai vine odata si cel nou a renuntat...deci atat timp cat ala cu 50mil+ pct farmeaza fara ezitare zilnic pe unu cu 100-500k pct vor fi 0 rezultate in materie de jucatori noi (parere personala)

 • si mai specificam ceva.....niciodata nu o sa mai vina jucatori noi,odata ce...mai sunt oameni care-si fac cont pe un univ. vechi doar ca sa invete,dar odata ce devine alb sau galben la 200k pct vine ion smecheru peste el si-l zguduie odata, mai vine odata si cel nou a renuntat...deci atat timp cat ala cu 50mil+ pct farmeaza fara ezitare zilnic pe unu cu 100-500k pct vor fi 0 rezultate in materie de jucatori noi (parere personala)

  In vremurile apuse, cand jocul era mult mai hardcore decat acum, erau mii de jucatori pe fiecare server. Pe masura ce jocul a devenit mai ...sa zicem accesibil - a inceput sa scada numarul de jucatori. Contraintuitiv - cu cat provocarea e mai mare - cu atat este mai incitanta. Iar daca o sa existe vreodata limite pentru noobi, puteti fi siguri ca doar noobii vor mai juca. Tot o parere personala, ceva mai educata.

 • OGame se apropie vertiginos de 19 ani de existenta. Timp in care am avut evolutii si involutii, decizii inspirate si neinspirate.

  Pe langa asta, trebuie sa intelegem ca putine jocuri rezista testului timpului iar, data fiind starea de fapt contemporana si produsele actuale, este de mirare ca un joc precum ogame, poate "caduc" conceptual si functional, mai exista si inca justifica costul resurselor tehnice alocate.

  Jedem das Seine, cum zice neamtu'.


  Iar daca o sa existe vreodata limite pentru noobi

  La stanga sau la dreapta?

  UOB7Q6B.png  axE: mai dar tu tot timpul esti gica contra
  Motanu: la cati pro sunt in jocul asta...


  Gusty: Știi ca nu insist pe ceva decât atunci când știu sigur ca am dreptate. Ulterior îmi dau seama ca am greșit și îmi cer scuze