GIF si Audio

 • Cum formarea lunii are un filmulet de cateva secunde, si un sunet de asemenea.

  Ai fii mai frumos ca de exemplu, la construirea unor nave, in meniul "Santier Naval" inloc de acea poza care se updateaza de fiecare sezon de anotimp.

  S-ar putea implementa un GIF sau un video cu robotii din "Uzina de roboti" construind de ex: Vanatorii usori trecuti in listă, unul cate unul.

  Sau la teleportare, un filmulet cand toata flota intra prin Portalul de teleportare, si dupa cand ies din celalalt portal.

  La meniul "aparare" in loc de imagine, sa apara GIF sau video in care se construiesc apararile respective, sau in care se prezinta apararile de pe planeta/luna, rotinduse de la stanga la dreapta, uitanduse ca nu cumva sa vina o flota inamică.

  La meniul "flota" un GIF/Video cand pleaca o parte din flota cu diferite misiuni/o prezentare din asamblu a flotei totale.

  Ori la un atac din partea cuiva inamic, flotele de pe planeta/luna să își i.a zborul ducanduse la luptă.

  La o aparare SAL, navele in aparare sa se invarta pe langa Hangarul Aliantei.

  La meniul "cladiri" minele metal/cristal si pompa de deuteriu sa aiba si ele de asemenea animații cu saparea si pomparea dupa resurse. (Eventual niste robotei sau oameni transportand resursele in depozite)

  Mesajele din expeditii, de ex: "Ce-a mai frumoasa poza din univers" sa fie mai jos prezentata o imagine aleatorie a unui lucru (planeta, galaxie, constelatie)

  Mesajul: "toata flota a explodat într-o explozie uimitoare!" Sa fie prezentat cum flota respectiva a bubuit, de nava mama, pana la toata flota simultan.

  Mesajul: " niste pirati/extraterestrii au incercat sa ne captureze flota de expeditie"

  Un video in care se prezinta o flota care inconjoara complet flota de expeditie pentru a nu mai avea scapare.

  Mesajul: "toata flota s.a intalnit cu o gaura neagra, ultimul mesaj a fost: ZZZzzz...TTTttt.Kkkk" sa fie prezentat un video cand toata flota incearca fara putinta de scapare sa iasa din gaura neagra.

  Si drept final, un sunet pe fundal cu o tematica pt joc, un beat, remix, si de craciun o thema de colinde.

  Ceva, ca jocul sa aiba un sunet, sa nu mai fie tacut.

  Nu mai zic ca in "Setari" sa se adauge buton de on/off a melodiei de pe fundal.

  Toate cele bune Guys! :)):bye:

 • După ce ca jocul merge ca melcu', mai vrei și filmulețe?

  Nu este rea ideea, dar la asta s-au gândit aia de la gf înaintea ta sigur, doar ca nu ii lasă mana sa investească în servere mai puternice

 • daca ar fi ca GF sa aibe un singur server cu mai multe universuri poate s-ar investi in filmulete, cum spune Don_Crys, sau daca s-ar urmari o descentralizare a jocului, pe tarile unde exista universuri, atunci fiecare comunitate s-ar dezvolta diferit de celelalte, deci, cum toate sunt la un loc(Alemania) si vorba lui Don_Crys, ar costa prea mult astfel de investitii.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • nu vrei sa se vada si flota in zbor ? am luat un playstation 5 cu jocul 0game

  Daca esti prost de mic cand esti mare doar te joci

 • nu vrei sa se vada si flota in zbor ? am luat un playstation 5 cu jocul 0game

  Adica ce doresti sa spui?

  Ca am exagerat in ce am spus mai sus?

  Este o parere personala, in care daca s.ar implica cineva, ar facea jocul mai "cu viața":lol: