Bug Versiunea 8.0.0 rc-8

 • Salutare.

  Nu știu dacă pe celelalte 2 servere se întâmplă la fel, dar pe Ganimed sunt o grămadă de probleme de când s-a băgat noua versiune,incepand de la trimiterea flotelor, se misca foarte greu, rămâne blocat la faza 2 de trimitere, am stat vreo 10 minute sa trimit 8 expediții. Tasta "enter" nu funcționează după ce selectezi coordonatele de trimitere și câte o data apare mesajul de eroare "ultima flota nu a putut fi trimisa...." sau "sistemul nu răspunde, încearcă mai târziu" apoi se încarcă câteva secunde/minute pana sa începi iar cu prima faza la trimiterea flotei.

  Magazinul/inventarul înainte avea un pic de lag, acum s-a înmulțit cu 10

  Cateodata când vreau sa ajung la "inventar", se încarcă și se tot încarcă și într-un final mi se deschide "vederea generala" pt ca nu poate încarca inventarul.

  Mesajele de pe chat nu se mai marchează ca citite după ce le citești, rămâne beculetul aprins... Și problemele continua, dar nu am de gând sa scriu un roman de Sf....

  Problema cu flotele cel puțin trebuie remediata, altfel riști sa pierzi flota dacă te ataca careva și la 1 minut distanta...


  giphy.gif

  The post was edited 2 times, last by Don_Crys ().

 • Un singur bug din cele de mai sus apare la mine, respectiv mesajul privat "agãțat".


  Poate add-on-urile tale or interfera cu atribute din noile implementari? Verifica asta, te rog, testeaza jocul fara add-on-uri si vezi daca-i la fel.

 • Si la mine e la fel. Stau si ma chinui sa trimit 8 expeditii. In plus fata de asta, din cand in cand mi se blocheaza jocul si orice as apasa ma primite la vedere generala. Am stat si 5 minute cu problema asta pana acum.

 • Pe Pegasus,sunt bug-uri,in general la chat alianta (adica mesajele necitite raman acolo,indiferent daca este golita memoria cache) si la flote (pagina 2 si 3).

  Plus de asta,inventarul si magazinul se misca groaznic....

  Tin sa specific si faltul ca,per general viteza serverului este mai buna,in ciuda bug-urilor specificate mai sus.

 • Salut,


  Ganimedul are momente cand pur si simplu' nu poti face nimica, atat de pe telefon cat si de pe laptop ( pe laptop este sub orice critica ) si nu, nu este problema de la laptop, add'onuri sterse, reinstalate, incercat cu alte browsere si rezultatul e aceelasi.

  Nu stiu daca si la restu' jucatorilor este la fel dar inafara de bug'urile mentionate mai sus la mine mai apar si altele...nu pot face FS cu colonizare, apare mereu eroarea mentionata de Don_Crys , serverul nu raspunde...Are momente cand nu ma lasa sa selectez resursele si atunci trebuie sa o iau de la inceput. Ca o paranteza, ce as putea face daca intru si am un atac pe mine si mai are 1 min pana intra si mie imi apare eroarea asta de fiecare data? Stau si ma uit cum pierd tot pentru ca nu pot face nimica? Pentru ca serverul e prea ocupat cu altceva si nu ma baga pe mine in seama? Mi'ar fi returnata flota? As primi inapoi resursele pe care le'as pierde? Ma indoiesc...

  Are momente cand nu pot trimite nici macar o desfasurare...

  Viteza serverului lasa de dorit pur si simplu'

  Dupa parerea mea, GF a facut o gafa foarte mare cu acest update... poate e doar la mine problema, poate doar creierul meu nebun gandeste asa...dar unde e logica sa dai drumu' la un update nefinalizat, nefinisat? Ai servere de testare, ai resursele necesare sa faci ceva cum trebuie, de ce sa'ti bati joc in primul rand de playeri si nu ma refer aici doar la comunitatea .ro ma refer la tot " mapamondul "...unde e logica? Sa dai drumu' la un update care in primu' rand nu poate fi folosit, care e acolo doar de forma... Fal sa mearga, sa functioneze asa cum trebuie si dupa ii dai drumu'...nu ii dai drumu' doar de ochii lumii, avand atatea probleme, fiind pur si simplu' neutilizabil...


  Mi'am spus oful cum ar veni...:)) Nu e vina adminilor nostri, singura vina e a GF'ului ca ne'a aruncat cu nisip in ochi...din partea mea o MARE BULINA NEAGRA pentru ei, au vrut sa faca ceva si au dat cu batu'n balta! Grav!!

 • Revin cu un alt comentariu,legat de versiunea aceasta,deoarece,pe Fidis merge bine,iar pe Pegasus/alte universe unde a fost actualizat mai devreme,au ramas aceleasi bug-uri!