Normal ?!

• Acum cateva zile Vagabond ii sparge flota lui |Cosmin...acum Cosmin revine dupa un ban de cateva zile pe contul care i-a spart flota ...oare ne-au invadat extraterestrii sau ogame a devenit altceva decat a fost ?

Warn - nerespectarea regulamentului

Ezequiel

Gusty : "...impotentei de a juca..." morrrrrr

The post was edited 1 time, last by Ezequiel ().

• :-@:-@ Cine e vagabon? cine e cosmin ? nu ii cunosc .

nu mai pot sa schimb numele ? =)))))))))))

Va e un pic ciuda ca a picat nameless imediat ce nu am mai avut ban? =))))) mergea un push la voi asa i? :bye:

• Dar tu de ce nu ai postat atacul pe Cosmin pana acum ?Ca sigur e top 10 solo si ala...plus de asta eu sunt neutru si nu ma intereseaza cine pe care farmeaza atata timp cat este legal lol

Dar aici pe Fidis am vazut mai multe magarii decat pe toate celelalte servere pe care am jucat la un loc.Si inca nimeni banat !

@edit...oricum se va face roll back la conturile care au participat la atacul pe Crowley asa ca nameless nu cred ca a cazut...asta daca nu o sa fie declarat valabil atacul pe Crowley

Gusty : "...impotentei de a juca..." morrrrrr

• a expirat raportu rotflrotfl ca l as fii postat.

Legat de magarii, vezi la zona spam, ca zicea Acid cum se face un push legal. Aviz acid-ares ( pushu misto de acu 1 luna si ceva ). plus altelle.

Ban s au luat de amandoua partile. . Si eu am luat ban aiurea . Nu am comentat ca ei :))) am avut vacanta, si m am reintors .

• a expirat raportu rotflrotfl ca l as fii postat.

Legat de magarii, vezi la zona spam, ca zicea Acid cum se face un push legal. Aviz acid-ares ( pushu misto de acu 1 luna si ceva ). plus altelle.

Ban s au luat de amandoua partile. . Si eu am luat ban aiurea . Nu am comentat ca ei :))) am avut vacanta, si m am reintors .

Ban aiurea :pooryou:

Cu dovezile-n fata el tot neaga pushul :stick:rofl

Cu toate cele intamplate aici contul meu nu a primit ban, asa ca :beer: