In viata sunt 3 categori de oamenii OI,LUPI si canini Ciobanesti drept protectori ai OILOR(aici avem doar JAVRE)
Acum sa facem lumina oilor desii credeam ca al vostru Lup Acid v-a explicat....si doar de gargara pareti surprinsi .
Recoltarea a fost luata de mine ,iar datorita faptului ca acel cont a fost al unui prieten foarte apropiat mie in RL DOCfather cu care am atacat impreuna si imparteam prada am zis sa insusesc roadele muncite si pastrate de el si sa inapoiez de pe urma celei mai profitabile oite cu apucaturi de LUP pe care o aveti ...la cateva ore distanta ...oita a fost atenta si nu a fost prinsa de Lupi si asa sa ajuns la situatia asta neplacuta ...Personajul care a luat contul de la DOC a fost tot o oaie cu apucaturi de lup...cand cautam prin padure cu cateva ore mai devreme am dat de el si nu am vrut sa ii iau jucariile personal dar nici nu am salvat oita ca nu sunt caine ciobanesc am lasat-o prada lupilor si aruncam 1 ochi din cand in cand sa iau lesul celui care il prindea !Asa ca dragele mele oite manca-ti acum linistite cat lupii au luat vacanta
-Warnned !
Frumoasa povestioara dar exteriorizarea frustrarilor se poate redacta intr un mod mai civilizat.
-zackey