[Ninja][TOT: 11.736.099.000] Sinnerman [Mayhem] vs. ExXon & galezu & Brandon Heat [Zion] (A: 10.582.502.000, D: 1.153.597.000)

 • Ma bucur sa vad ca inca mai e activ Xalynth...frumos ninja si frumos profit pe un jucator destul de neatent cu atacurile (cel putin asa imi aduc eu aminte )

  SInnerman nu e problema man ca ai colegi mineri care or sa iti refaca flota la fel cum sa intamplat in alianta aia dintotdeauna :)

  Gusty : "...impotentei de a juca..." morrrrrr

 • Salutare. Nu sunt fan forum dar intr-o discutie de azi cu impricinatul sinerman, plina de acuze si alte alea, am vrut sa vad ce zice ca se scrie pe aici.

  Sincer omule, chiar ai probleme cu joul asta. E ca drogul la tine. Dai cu acuze in stanga si dreapta pe principiul ,,las ca stiu io''. Chiar daca toata lumea iti zice ca vezi deformat lucrurile tu nu: Batman ! Batman ! Doamne fereste de asa ceva.

  In rest, felicitari baietilor si RU usoara chiar daca stiu ca o sa vrei sa te razbuni ca na... conturi suport, tradatori.... medicamenteeee !!!! :lol:

 • Salutare si felicitari baieti,am intrat asa,din curiozitate,iar ceea ce am vazut,mi-a facut placere,inca o data,FELICITARI!!!!Cat despre Sinnerman?ce sa zic,inca o data,face dovada faptului ca nu stie sa piarda,intotdeauna,altcineva este de vina,nu el.Cat despre acuzatiile pe care le aduce altor jucatori,pur si simplu arata ce fel de om este,ma bucur ca nu il cunosc in realitate,niciodata nu mi-au placut genul acesta de oameni,ei au mereu dreptate,ei le stiu pe toate,iar cand o comit,ceilalti sant de vina,intr-un fel sau altul.

 • Ninja trebuie apreciat, bine organizat si cu mult profit...Felicitari!!

  Flota este deja REFACUTA de Sinnerman, va face si in plus ca suntem o alianta si ne ajutam intre noi ca de fiecare data. Mai trebuie sa isi refaca si orgoliul :)) Dar si aici ne vom ajuta

  Sunt atât de inteligent, încât niciodată nu înţeleg nimic din ceea ce spun. (Oscar Wilde)

 • felicitari baietiiii....bv l-ati mai pus cu botul pe labe pe sinn :))))

  cat despre comentariile lui sinn.....eu nu ma pun la mintea nebunului....este un fanatic la ogame si atat...si in plus nu mai am ce sa mai zic pentru ca ati spus voi colegilor :))

  felicitari inca o data si rupeti-le orgoliul... :))