RE: Support...

 • Nu prea imi place cand nu mi se da dreptul la replica, dar nu sunt genul care poate fi pus la colt indiferent de ceea ce sa intampla, asa ca deschidem alt topic.


  Se raspunde cand exista o solutie.

  Altfel, va invit sa aplicati dat fiind nevoia de operatori, va reamintesc ca aplicatiile sunt deschise.


  :closed:


  Atata timp cat nu se raspunde la tichetele in curs , de catre operatorii in functie, nu am niciun interes sa vin eu sa aplic pentru un post in staff.

  Nu va dati niciunul interesul. Tichetul meu era legat de un furt de cont + conturi multiple de suport + mutarea flota intre conturi la pret minim prin piata. Daca voi imi raspundeti in 2 saptamani se alege praful de contul meu, sau poate chiar o sa fie sters. Deci ce solutii sa astept? Sa veniti peste doua saptamani sa imi ziceti. " Ne pare rau pentru contul dumneavoastra dar acesta a fost sters. " Pe bune? sunteti sub orice critica. In loc sa raspundeti la tichete sunteti ocupati cu inchisul topicurilor pe forum. Am fost parte din staff pe Bitefight si nu era deloc asa dezinteres fata de problemele comunitati cum sunt aici, asta probabil se datoreaza si lui Half, pentru ca nu isi da interesul fata de comunitate si nu va organizeaza cum trebuie.


  Deci da, aplicati pentru un post in staff ca sa stati degeaba si sa va mandriti ca ati "realizat" ceva cu viata voastra si ca aveti o functie intr-un staff al unui joc online, functie care va face sa fiti deasupra tuturor...


  PS: Din ce imi aduc eu aminte, un GO trebuia sa intre macar odata pe zi si sa isi faca treaba raspunzand la tichete, exceptand zilele cand acesta era plecat pt cateva zile, acesta fiind nevoit sa anunte in prealabil pe forum. Deci ce faceti voi mai exact ca staff ? Inchideti topicuri pe forum ?? Si ma refer aici la GO si cei cu functie peste GO, nu la cei ce se ocupa de moderat forumul.

  -Warnned !


  Iti spun pana si eu, ti se va raspunde atunci se va solutiona.

  Te rog sa te abtii.

  -zackey

  Termina cu faze de gangsta pe insta, ca la prima palma
  te vad si fugind.

  The post was edited 1 time, last by zackey ().

 • Se raspunde cand exista o solutie.

  Altfel, va invit sa aplicati dat fiind nevoia de operatori, va reamintesc ca aplicatiile sunt deschise.


  :closed:  Oare nu este evident ?


  :nclosed:


  Quote

  P.S. pentru a tot stiutori:
  nu exista o flota bine facuta in ogame. flota care o trimiti in atac e ceea care distruge adversarul cu cat mai putine daune. verifica wiki ogame. Chiar eu am scris fraza asta.


  By Bagabontu


 • Inainte sa ne explici noua cum sa ne facem treaba, asigura'te ca ai citit, macar printre randuri, regulamentul forumului.

  Iti spun asta pentru ca l'ai calcat in picioare in cele doua thread'uri, si te poti lasa singur fara cont de forum daca insisti in felul asta.