Amuzat de "profesionalismul" unora.

 • Am stat ceva timp sa ma gandesc, daca sa imi rup din timpul meu pentru a face postul asta, dar pur si simplu nu ma pot abtine :) . Prietenii stiu de ce ...

  Intru si eu in dimineata asta pe forum si surpriza, unul din posturile mele cu un hit a fost inchis pe motiv ca "Raporturile tale de reciclare spun ca ai recoltat 23.100.000 metal si 23.100.000 cristal, dintr un camp de ramasite de 20.365.800 Metal si 14.446.000 Cristal." by zackey . Ai nu mai spune...Esti sigur??? Nu mai bine ai pune mana pe un dex sa vezi ce inseana termenul "total"??


  Camp de ramasite TOTAL reciclat de atacator(i):

  11.550.000 Metal si 11.550.000 Cristal


  ...mda , eu nu stiu sa postez , dar tu stii sa citesti?? Cand tulanukey gresea 10 hit-uri la rand nu ii mai inchideai postarile?? Ca de... era cu tine in alianta. Acum mie mi le inchizi fara ca macar sa fie gresite?? Pe bune?? Aveti oftica pe mine sau ce, ca nu prea pricep.


  Asta e postul de la care a inceput totul.

  [TOT: 64.427.000] Zanka-no-Tachi [ROSTARS] vs. AHRIMAN [A S] (A: 8.756.000, D: 55.671.000)


  A si inca ceva. Sa nu crezi ca daca esti parte din staff esti mai sus ca altii, am fost acolo candva pe unul din jocurile comunitatii GF si nu am fost asa infumurat ca unii din voi, ca sa nu mai zic de profesionalism, ca se vede mai sus deja, nivelul unora. :evilyou::grumble:


  PS: Eu cred ca e o a 3-a varianta, si anume, nu stii tu sa citesti un raport.

  Termina cu faze de gangsta pe insta, ca la prima palma
  te vad si fugind.

  The post was edited 1 time, last by Zanka-no-Tachi ().

 • Adevar graiesti, maestre! :thumbup:
  Acum tot Zacky o sa iti inchida thread-ul pe motivul ca daca ai o plangere de facut sa o faci prin tichet ci nu pe forum.
  rotflrotflrotfl
  Si prin tichet nu ai mari sanse sa rezolvi ceva.
  Un cerc vicios care nu se mai termina.

 • Sa faca ce vrea, am demonstrat ce aveam de demonstrat + ca nu am prea mari asteptari de la cei ce au ca lider pe Half, m-a invatat in decursul a cativa ani ca tre sa am asteptari foarte mici , in ceea ce ii priveste.

  Termina cu faze de gangsta pe insta, ca la prima palma
  te vad si fugind.