Concurs Trivia

 • Draga comunitate,


  Am pregatit, ca parte din festivitatile de iarna, un concurs fulger. Este un concurs de cunostinte generale din universul OGame, concurs ce va avea doua premii, fiecare a cate 10 euro.


  In ultima zi din an se vor posta doua intrebari, la care va rog sa raspundeti cat mai repede, prin PM pe forum, catre user Mao. Primul jucator care va raspunde corect la fiecare intrebare va primi un cupon de 10 euro. Premiile nu se pot cumula: daca acelasi jucator raspunde primul, corect, la ambele intrebari - va fi premiat doar pentru intrebarea unu, iar a doua intrebare va premia urmatorul jucator care raspunde corect.  Stay tuned!

  Echipa OGame.ro

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Intrebarea 1:


  1: O flota se indreapta cu misiune desfasurare, cu viteza 80%, de la Planeta 1:13:13 spre Luna 1:13:13 si va ajunge la ora 13h:13':13''. Insa la ora 13h:12:12 acea luna este distrusa prin misiune MD de catre niste pirati destoinici care au invatat sa echipeze RIPii cu motoare care nu au fost inventate inca. Luna explodeaza in milioane de bucati si piratii pleaca bucurosi acasa, imbatati de vaporii de deuteriu extra-rafinat si de sentimentul glorios al victoriei. Insa ce se intampla cu flota? Unde se va duce ea si cand va ajunge?


  Va rog sa raspundeti care sunt coordonatele exacte in format Planeta/Luna x:yyy:zz si timpul exact in format hh:mm:ss la care va ajunge flota mentionata.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

  The post was edited 1 time, last by Mao ().

 • Avem un castigator pentru prima runda.

  Astfel, urmatoarea intrebare este:


  2: O flota teribila se indreapta cu misiune atac, spre luna de la coordonatele 1:13:13 insa, pana la momentul impactului, acea luna este distrusa prin misiune MD de catre niste pirati destoinici care au invatat sa echipeze RIPii cu motoare care nu au fost inventate inca. Luna explodeaza in milioane de bucati si piratii pleaca bucurosi acasa, imbatati de vaporii de deuteriu extra-rafinat si de sentimentul glorios al victoriei. Vazand cele intamplate, o deitate locala decide sa ecilibreze balanta sii trimite Moonshot-uri cu probe de spionaj. Super-probele fac luna cea noua sa apara la nici 3 minute dupa ce predecestorul satelit fusese distrus. Insa ce se intampla cu flota teribila? Vor fi vigilenti pilotii la cele intamplate?


  Va rog sa raspundeti unde va ataca flota cea teribila - coordonatele complete de forma Planeta/Luna x:yyy:zz.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Se pare ca intrebarea cu numarul 2 va da ceva de furca. Venim in ajutorul vostru si lansam inca o intrebare. Cine raspunde primul si corect la una din cele doua intrebari, castiga ultimul premiu pus in joc.


  Intrebarea 3:


  Lunile sunt importante in evolutia fiecarui comandant, dar haideti sa vedem cat de bine cunoastem proprietatile acestor sateliti:


  Numiti:

  • 4 structuri (cladiri);

  • cel putin un tip de nava si

  • doua tipuri de structuri defensive...


  care nu pot fi construite pe luna.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • :censored:


  In ultima zi din an se vor posta doua intrebari, la care va rog sa raspundeti cat mai repede, prin PM pe forum, catre user Mao.

  Raspuns invalid, raspunsurile se dau doar in mesaj privat.

  Mao

  cine nu stie si stie ca nu stie, e nestiutor... invatal ; cine stie si stie ca stie , e intelept... ascultal ; cine nu stie si crede ca stie tot , e prost ... ocolestel

  The post was edited 1 time, last by Mao ().

 • Concursul s-a incheiat, avem 2 castigatori: la intrebarea 1 Sinnerman , iar la intrebarea 3 niculaie28 .  Felicitari, an nou fericit!

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS