Univers nou Deimos

 • Navele Crawler măresc producția de metal, cristal și deuteriu pe planetele unde sunt instalate, fiecare cu 0.02%, 0.02% și respectiv 0.02% . Pentru un

  jucător de tip colecționar, producția crește și ea. Bonusul maxim depinde de nivelul general al minelor tale.

  "Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort și timp." -
  Dalai Lama

 • eu sunt dependent de un screen reader numit jaws.

  am o întrebare: vouă care vedeți bine, vă arată la vedere generală producția pe oră?

  cu extensia A.G.R

  că mie nu-mi citește nimic screen reader-ul

  mulțumesc anticipat

  Am aflat ca multor altor jucatori nu le citeste nimic, asa ca poate nu mai functioneaza pentru mine. Sunt extrem de curios cand o sa redevina compatibile modurile cu noua versiune..

 • Pentru a va functiona script urile sau addon urile pe care le folositi, trebuie sa le faceti update.

  Antigame Origin, are nevoie de timp pana sa se actualizeze cu datele contului, valabil si pentru infocompte. ( Dar toate dupa ce faceti update scripturilor )


  Quote

  P.S. pentru a tot stiutori:
  nu exista o flota bine facuta in ogame. flota care o trimiti in atac e ceea care distruge adversarul cu cat mai putine daune. verifica wiki ogame. Chiar eu am scris fraza asta.


  By Bagabontu


 • Saracie!

  Imi aduc aminte cand termenul era larg utilizat si pe buna dreptate: cand spui ca esti sarac!, te referi la lipsa de esenta in comunicare sau/si in actiune. "Bah saracule" se refera in mod visceral la lipsuri grave si imposibil de surmontat. Lipsa de imaginatie decenta, lucru care poate compensa conversational macar, o cadere in abis.

  Stim ce este o stea cazatoare, dar fiecare o interpreteaza sau ignora in felul lui. Stim deasemenea ce inseamna un abuz, si iar, il interpretam cum ne convine. Stim noi mai bine!

  Cand am revenit in aceasta distinsa lume a Ogame, am avut o groaza de surprize, care mai de care mai zbanghie: introducerea comerciantului, astrofizica, tehnologii inventate pe parcurs si asa mai departe.

  Toate schimbarile au avut efectul inclanuirii jucatorilor, lasand doar cateva genii pustiite de batalii sa razbata. Acesasta nou a versiune indeamna oamenii sa se adune pentru a se impovara cu datorii fata de cel mai cel din clan. Foarte rare sunt aliantele care sunt libere de "donatii" si vanzari de resurse la preturi minime. Si iete hop-pop maimuta sare din ghiveci: acum poti face push fara meterie, dar donezi la nashul mare 15%! Statul roman ia 16%. Si asta in timp ce are 30k politisti in dotare, 3000 de mascati, 400k muieri in slujba si cateva sute se senatori si deputati.

  Ogame in Romania are vreo 30 de angajati probabil si un imens buget de aprox 1 milion de euro/luna :) Saracie!

  Ideograma ramane fixa: ce ne place noua, va place si voua daca nu va place, schimbam ceva!

  La subiect:

  Piata - sux

  Crowlerii sux ca i-ati schimbat de la 0.03% la 0,02% si s-a marit curentul pentru ei

  Reaperul- zis si dezvirginatorul, este de toata jena. Nu are sens sa il ai decat dupa 1 an de joc.

  Nici Imperiul nu functioneaza corect.

  Implementarea celorlalte Universuri cu o versiune plina de probleme tehnice, arata cata pretuire si consideratie are Ogame pentru clientii sai! Arata tot!

  Stergerea postarii mele anterioare, arata iarasi cat de multa valoare are un utilizator pentru ogame.org. - Nula!  AresS

 • Crowlerii sux ca i-ati schimbat de la 0.03% la 0,02% si s-a marit curentul pentru ei

  Nu stiu ce fel de iarba ai fumat dar nu au fost facute modificari la "nava" aia de cand a fost anunta.Doar a fost implementata limita la numarul de nave active pe planeta astfel nivelul total al minelor *8*0.03=%prod.

  Ai productie la ei de +50% adica 0.03 daca ai activata clasa colector.

  Cat despre Reaper... cine isi poate permite folosirea lor de regula stie si in ce situatii e necesara folosirea lor.

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • Crawleri produc exact cat sa anuntat, 0,03% pentru COLECTOR. In schimb daca esti Explorator sau General, ii poti cumpara de la piata si iti vor da 0,02%. Colectoru avand bonus de clasa extra 50% transforma acel 0.02% in 0.03%. Descrierea e destul de clara si explicita ..

  Cunoaşte-ţi inamicul şi cunoaşte-te pe tine însuţi; dintr-o sută de bătălii, nu te vei expune nici unei primejdii.