Plangere

 • Postul anterior ( Hack? Bug? Ce e asta ?! ) domnul moderator s-a gandit ca am terminat de adaugat comentarii la el. Nu trebuia inchis. Lasati deschis topicul sa vedem ce are de zis toata lumea. Eu stiu ca va convine sistemul de ticket pentru ca astfel nu poate iesi la suprafata un posibil artificiu folosit in joc (evident, util doar celor binevoitori si platitori, cunoscatori sau prieteni cu conducerea.). Nu ar fi prima data cand intampin aceasta problema. Va rog nu mai inchideti topicurile alea devreme ce acesta este un FORUM si este PUBLIC. Nu am incalcat nicio regula, iar daca veti mai abuza de posibilitatile pe care le aveti, e posibil ca unora sa nu le placa acest lucru.

 • Si devreme ce topicul acela e inchis ( Adica asta: Hack? Bug? Ce e asta ?! ), voi adauga aici un comentariu. Universul e nou, e ultimul deschis si pe o raza de 100 (poate si mai mult, nu am verificat dar nici nu are rost si sunt sigur ca nu exista) de galaxii, NU este nicio luna nici la stanga, si nici la dreapta de galaxia respectiva. Acum cum sa va mai spun ca: jucatorul in cauza are acelasi punctaj ca si mine, ba chiar cu o planeta mai mult ca mine, niste cercetari mai bune si totusi in aparare 100 de interceptoare si 40 de crucisatoare. NU, nu sunt ale lui (Nu reusesc eu sa ating macar 10 la acelasi punctaj si sunt cu acelasi nivel de mine, aceleasi resurse comparativ si tot.). Efectiv NU are logica ce s-a petrecut. Am deschis ticket, m-as mira sa mi se aduca un raspuns pertinent.

 • probabil a venit cineva in aparare sall


  lumea incearca sa te ajute:) incearca sa primesti ajutorul dat

  universul e tanar si la inceput da-mi add ingame daca vrei mai povestim daca tot tiket nu faci.

  Quote

  "EU SUNT LEGENDA IN JOCU ASTA 15 ANI DE JOC"

 • Fără dracu și prostule pe aici. încalci regulile forumului. Insulte și ofense aduse unui player. nervi nervi. intelegem cu totii. dar lasa un com pe forum dupa ce te-ai calmat. ok?

  sa inventat safety. dacă nu ști ce e ăla, sigur vei găsi pe cineva care să-ți explice ce e ăla și la ce folosește.

  Baftă la joc!!

  "Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort și timp." -
  Dalai Lama


 • Quote

  P.S. pentru a tot stiutori:
  nu exista o flota bine facuta in ogame. flota care o trimiti in atac e ceea care distruge adversarul cu cat mai putine daune. verifica wiki ogame. Chiar eu am scris fraza asta.


  By Bagabontu


 • In primul rand, nu se posteaza sisteme pe forum. Intr-una din capturile din primul thread ai postat asa ceva.

  In al doilea rand, limbajul nu este unul cuvenit pe un forum, de orice natura ar fi acesta.

  In al treilea rand, ti-ai luat ninja: ori prin aparare sal la respectivul, ori prin nave construite instant folosindu-se de boostere.

  In al patrulea rand, ne-ai mintit, daca ar fi fost sa fie cum spui tu ca joci acest joc de cand s-a inventat, ai fi stiut macar doua dintre punctele enumerate de mine mai sus.


  Subliniez, limbajul acesta nu este unul cuvenit indiferent de problema pe care o ai. Asa reactionezi si in viata de zi cu zi?

  Not cool... :evilyou:

  giphy.gif

  #Antares
  Hof - 26
  Top 10 ACS - 1

 • :lclosed:

  Un jucator poate primi aparare sal, fie de la colegi de alianta, fie de la cei din lista de prieteni. Aviz amatorilor, nu mereu flotele de pe o planeta sunt ale jucatorului in cauza. Din ce vad eu, ai spionat, cineva prieten cu el a vazut, ti'a phalanxat flota, a venit in aparare cu acei interceptori la secunda, si a si reciclat dupa.


  Pe de alta parte, iti recomand sa citesti Regulamentul Forumului daca vrei sa mai ramai cu noi pe aici.