Show time

 • Colector banuiesc ca e cel mai rentabil, nave mai rapide ..meh e suficient de rapid asa cum sunt, in schimb colectoru pe langa productie iti face transurile mai rapide deci valuri mai rapide la farmuri, degeaba au cruci mele viteza lumini daca imi ajung transuri la 7 ani lumina dupa. Iar productia pe universurile moarte din .ro e evident cea mai buna optiune, nu avem o comunitate ca polaci cu mii de jucatori sa iti permiti sa fi fleeter fara economie. Partea cea care ma intriga cel mai mult e totusi cea cu cercetarile, acolo as fi curios de mai multe detalii, expeditii mai bune, insemnand ce, cat, cum? Sansa de a luat boostere sau doar marit numaru de a lua cateva nave in plus care cred ca e benefic doar la un inceput de univers. Asteptam mai multe detalii pentru a putea avea o parerea mai ampla.

  Cunoaşte-ţi inamicul şi cunoaşte-te pe tine însuţi; dintr-o sută de bătălii, nu te vei expune nici unei primejdii.

 • discutiile pe tema de mai sus au aparut pe org de vreo doua saptamani.....inca nimeni nu stie(dintre jucatori, ma refer) ce vor aduce noile clase....asteptam cu interes sa vedem ce ne rezerva viitorul in materie de GF....parerea mea, sa fie un echilibru intre fleeteri si mineri....pt ca avantajarea unora va duce la diminuarea numarului celorlalti.....sper ca GF sa aibe in vedere acest aspect important....voi urmari cu atentie informatiile ce vor veni dinspre Centru.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • Pe un alt joc asemănător ogame, colectorul este deja implementat și are oarecum funcția de portal pentru resurse

  La fel cum navele trec prin portal, asa și resursele trec cu colectorul instant de la o planeta la alta, doar ca fiecare colectare costa 500 MI. Sper sa fie același, sau cel puțin asemănător.

 • Univers fara comerciant?


  Cred ca este o idee buna! Odata ce scoatem bişnița din ecuatie, o sa avem repere mai solide despre ce inseamna un joc de calitate! Se va reflecta mai clar in clasament :)


  Este, desigur, o parere personala din perspectiva jucatorului.

 • sunt de acord cu vyxx.....asa se va vedea cu adevarat daca timpul petrecut pe joc se va reflecta in clasamente....cand ai comerciant e usor pt oricine poate, sa fenteze cresterea(acumularea) de puncte.....fara comerciant, se va stabili mai aproape de adevar calitatea si valoarea jucatorilor....daca va aparea un univers cu astfel de caracteristica, dar sa imi placa si celelalte caracteristici, voi sacrifica un cont pentru a mai incepe unul nou.....vom vedea in viitor.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • la ce va referiti cand spuneti "comerciant" pentru ca in momentu in care dai click pe "comerciant" apare mai multe variante acolo .. ce anume doriti sa se scoata mai precis ? tot sau .. ce.. ? piata , negustoru de fier vechi , licitatia , export/import ? presupun ca la piata va referiti , cred , daca da toata piata sau obtinere resurselor , schimbu de rersurse ? ..

 • dacă dispare comerciantu, minerii sunt nevoiți să vândă gazul fleeterilor.

  dacă se va întâmpla asta, e necesar să fie stabilită o cotă pe universul fără comerciant, una echilibrată. altfel, e cam ne cinstit

  i-ar legat de timpul dedicat Ogame-ului, este suficient de lacom acest joc la capitolul ăsta


  zic și eu. mai aștept păreri de la playeri care joacă de ani de zile.

  "Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort și timp." -
  Dalai Lama

 • Fara licitatii ar fi mai bine din punctul meu de vedere. Oricum pe univ. acaparate de o alianta daca liciteaza altcineva in afara de ei este amenintat sau chiar rachetat/atacat. Nu trebuie sa dau exemple, situatia se stie foarte bine. Eu am intimpinat-o de 2 univ. Banuiesc ca e la fel peste tot. Deci, mai bine fara.