Show time - Discutii Versiune noua

 • Colector banuiesc ca e cel mai rentabil, nave mai rapide ..meh e suficient de rapid asa cum sunt, in schimb colectoru pe langa productie iti face transurile mai rapide deci valuri mai rapide la farmuri, degeaba au cruci mele viteza lumini daca imi ajung transuri la 7 ani lumina dupa. Iar productia pe universurile moarte din .ro e evident cea mai buna optiune, nu avem o comunitate ca polaci cu mii de jucatori sa iti permiti sa fi fleeter fara economie. Partea cea care ma intriga cel mai mult e totusi cea cu cercetarile, acolo as fi curios de mai multe detalii, expeditii mai bune, insemnand ce, cat, cum? Sansa de a luat boostere sau doar marit numaru de a lua cateva nave in plus care cred ca e benefic doar la un inceput de univers. Asteptam mai multe detalii pentru a putea avea o parerea mai ampla.

  Cunoaşte-ţi inamicul şi cunoaşte-te pe tine însuţi; dintr-o sută de bătălii, nu te vei expune nici unei primejdii.

 • discutiile pe tema de mai sus au aparut pe org de vreo doua saptamani.....inca nimeni nu stie(dintre jucatori, ma refer) ce vor aduce noile clase....asteptam cu interes sa vedem ce ne rezerva viitorul in materie de GF....parerea mea, sa fie un echilibru intre fleeteri si mineri....pt ca avantajarea unora va duce la diminuarea numarului celorlalti.....sper ca GF sa aibe in vedere acest aspect important....voi urmari cu atentie informatiile ce vor veni dinspre Centru.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • Pe un alt joc asemănător ogame, colectorul este deja implementat și are oarecum funcția de portal pentru resurse

  La fel cum navele trec prin portal, asa și resursele trec cu colectorul instant de la o planeta la alta, doar ca fiecare colectare costa 500 MI. Sper sa fie același, sau cel puțin asemănător.

 • Univers fara comerciant?


  Cred ca este o idee buna! Odata ce scoatem bişnița din ecuatie, o sa avem repere mai solide despre ce inseamna un joc de calitate! Se va reflecta mai clar in clasament :)


  Este, desigur, o parere personala din perspectiva jucatorului.

 • sunt de acord cu vyxx.....asa se va vedea cu adevarat daca timpul petrecut pe joc se va reflecta in clasamente....cand ai comerciant e usor pt oricine poate, sa fenteze cresterea(acumularea) de puncte.....fara comerciant, se va stabili mai aproape de adevar calitatea si valoarea jucatorilor....daca va aparea un univers cu astfel de caracteristica, dar sa imi placa si celelalte caracteristici, voi sacrifica un cont pentru a mai incepe unul nou.....vom vedea in viitor.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • la ce va referiti cand spuneti "comerciant" pentru ca in momentu in care dai click pe "comerciant" apare mai multe variante acolo .. ce anume doriti sa se scoata mai precis ? tot sau .. ce.. ? piata , negustoru de fier vechi , licitatia , export/import ? presupun ca la piata va referiti , cred , daca da toata piata sau obtinere resurselor , schimbu de rersurse ? ..

 • dacă dispare comerciantu, minerii sunt nevoiți să vândă gazul fleeterilor.

  dacă se va întâmpla asta, e necesar să fie stabilită o cotă pe universul fără comerciant, una echilibrată. altfel, e cam ne cinstit

  i-ar legat de timpul dedicat Ogame-ului, este suficient de lacom acest joc la capitolul ăsta


  zic și eu. mai aștept păreri de la playeri care joacă de ani de zile.

  "Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort și timp." -
  Dalai Lama

 • Fara licitatii ar fi mai bine din punctul meu de vedere. Oricum pe univ. acaparate de o alianta daca liciteaza altcineva in afara de ei este amenintat sau chiar rachetat/atacat. Nu trebuie sa dau exemple, situatia se stie foarte bine. Eu am intimpinat-o de 2 univ. Banuiesc ca e la fel peste tot. Deci, mai bine fara.

 • Dispare comerciantul, dispar jucătorii de carton.


  Pro!

  Mugadabumbu: Si trebuie sa ma iau de viata ta, ca imi furi gagicile
  Gusty: Je t`aime :hug:
  Sharky: moi aussi! :hug: j'adore quand tu parles francais :hug:
  Superman.jpg

 • Dispare gusty :) joke!
  - Avertisment verbal !

  Offtopic


  Tematica "joke " ului nu este compatibila cu subiectul discutat in threat


  -zackey

  The post was edited 1 time, last by zackey ().

 • Cam majoritatea care au postat pro fara comerciant sunt jucatori ce il folosesc, eu inclusiv. Face o diferenta foarte mare si asta e adevaru. Ar fi interesant un univers fara comerciant si nu pentru a se vedea care e ala mai bun, ca sa fim seriosi, cu sau fara el cine are skill se descurca, dar ar da sansa celor care nu folosesc comerciantu sa mentina o distanta mai realistica fata de cei care o folosesc. Nu cred ca e deloc vorba de cojonesu' celor care il folosesc aici, mai degraba de a nu mai omora un univers prematur din cauza celor care au N conturi suport, a celor care vand flote de miliarde si le schimba la comerciant s.a.m.d.

  Cunoaşte-ţi inamicul şi cunoaşte-te pe tine însuţi; dintr-o sută de bătălii, nu te vei expune nici unei primejdii.

 • Interesant cum toate persoanele care isi doresc sa fie scos comerciantul nu realizeaza faptul ca 90% din cristalul produs pe un univers se produce prin comerciant.Cristalul este folosit masiv in cercetari si nave iar fara comerciant se reduce masiv posibilitatea de a baga ceva la cercetat/construit.Mina de cristal nu are productie suficienta cat sa poata facilita scoaterea comerciantului, lucrul acesta fiind clar vazut si la minerii cu mina metal 45/46 - deuterium 43/44 si cristal care nu depaseste 38/40.


  Pentru a putea scoate comerciantul inainte de toate trebuie rezolvata productia cristalului.Este usor sa zici "hai sa-l scoatem" crezand ca rezolvi bijnita si oferi sanse si persoanelor care nu folosesc MI dar se adauga probleme jocului in alte aspecte.

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • Sunt de acord cu Squaker. Avand in vedere ca noile servere, au o viteza la eco >= x6, minerii ajung sa produca extraordinar de mult gaz, pe la un 10 g pct, lejer un 15-20 M / zi, iar gazul ala sa il foloseasca la ce ? Sa zicem ca il vinde pentru un timp la un fleeter, insa, eventual serverul o sa moara si atunci nici fleeteri nu o sa aiba nevoie de gaz. Singura lor optiune e sa il foloseasca la cercetari precum: Energie, astro si plasma, dupa gazul devine inutil pentru ei. Ba din contra, o sa devina o tinta. Aunci singura lui optiune este, fie isi inchide minele de deut la un 20-30%, fie nu le contruieste mina decat pana la un nivel mic, insa atunci nu o sa aiba gaz pentru cercetari :crazy:

 • De acord cu cele afirmate despre productia de cristal.

  Tocmai asta mentinea un anume echilibru. Candva.

  UOB7Q6B.png  axE: mai dar tu tot timpul esti gica contra
  Motanu: la cati pro sunt in jocul asta...


  Gusty: Știi ca nu insist pe ceva decât atunci când știu sigur ca am dreptate. Ulterior îmi dau seama ca am greșit și îmi cer scuze


 • In legatura cu comerciantul,parerea mea este ca ar trebui scoase doar unele chestii ,sa ramana doar piata de resurse cand intri la comerciant si sa se scoata restul si ca bonus,sa fie si mai interesant,fara optiunea de a cumpara materie,doar cea gasita prin expeditii...nemaifiind profitabil pt GF,deci,slabe sanse:)

 • toata materia investita se consuma pe achizitionarea de resurse , fie eco , cercetari sau naval... daca dispare comerciantu practic nu mai ai pe ce consuma materie decat pe injumatatire sau finalizare la eco , cercetari sau flota. deci spun si eu ca slabe sanse sa se scoata comerciantu ar fi ceva de genu sa scoata materia. dar eu cred ca daca se va intampla sa scoata comerciantu va aparea altceva ce va facilita dezvoltarea eco , cercetari sau flota bazata pe materie pentru ca prin asta castiga gf. deci pe o parte scoate ceva si pe alta va introduce altceva dar rezultatul va fi la fel. nu cred ca pe ogame se va juca ca pe vremurile de mult apuse niciodata.

 • orice poate fi dezvatat. comerciantul este foarte util, dar solutia de la ultimul univers este foarte buna pentru inceput. ieftina si utila :)

  o intrebare: platesti 500k sa schimbi optiunea sau se adauga la prima aleasa gratuit?


  AresS