Schimbari caracteristici servere - sondaj

 • salutare
  se cuvine sa multumim echipei jocului pentru propunere si implicare. Este un inceput si asta inseamna ca Echipa fac eforturi ca toata lumea sa fie multumita....
  Evident , avem si prieteni care sunt mai putin multumiti ....
  Jocul merge inainte dragilor, navele sus si spor la treaba.


  Multumim Mao!

 • @oldshadow nu fac nimic altceva, doar sa ascult opiniile serioase si sa le pun in practica.


  Cum ii spuneam lui @cucusor mai devreme pe canalul de chat #ogame.ro, trebuie gandit global, in perspectiva. Topicul acesta nu a fost bine inteles de multi, dar aceia ce s-au exprimat coerent, la subiect, au creionat o nevoie de echilibru in perspectiva ulterioarelor fuziuni.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Salutare!
  +1 pt oldshadow intotdeauna spune ce trebuie spus.
  +1 mao, da era nevoie de putine ajustari ale uni pt ca la urmatoarele fuzionari sa nu mai fuzioneze universe dezechilibrate intre ele exemplu yakini si daca se rezova si cu fs-ul cu v.mode ar fi extraordinar de bine. :bye:

 • nevoie de echilibru in perspectiva ulterioarelor fuziuni.

  Din cauza asta am cerut un +1 eco cu 1.0 consum la deut / 60% CR /+30 campuri si eventual si o anulare de capacitate la probe.Inteleg ca este foarte posibi lsa nu fie aprobate toate enumerate de mine dar macar aia de 1.0 consum / +1 eco / +30 campuri sa fie :D

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • U1 : Fleet x4 :checked: / Eco x5 :X: / Cr 60% :X: / Consum flota crescut de la 0.5 la 1 :X::X::X: / Campuri +30 de la +25 :checked: / Capacitate probe 0. :X:

  Sugestia cu cresterea consumului de deuteriu venita din partea unui miner consider ca NU trebuia luata in considerare, nicidecum raportala la GF ca (singura) schimbare.


  Ce au de spus putinele flote ramase pe uni1 despre acest aspect? Adica printre putinii jucatori care vor fi cu adevarat loviti de schimbarea asta.


  @Mao consider propunerea ta corupta. Ma astept sa iti asumi in totalitate scaderea numarului de jucatori de pe uni1. Momentan 86 jucatori activi, cu o pierdere imediata de 20-30 de jucatori.


  Acestea fiind spuse, imi permit sa vin si eu cu o propunere, daca nu este prea tarziu:


  4x Fleet- / 7x Economyspeed, 70% DF, +31 fields.

 • Totusi nu inteleg de ce toti fleeteri au impresia ca, doar ei au un cuvant de spus

  That`s the point. Ceea ce nu inteleg unii din voi este ca eu si echipa nu putem lua decizii individual pentru fiecare din cei ce isi doresc in nume propriu ceva, deci subiectiv.


  @SilentHunter te joci cu un cuvant cu care as fi mai atent, in limba romana are alte semnificatii.
  Un boost la eco pentru universul 1 ar anula orice echilibru ulterior, iar consumul 100% la deuterium este sustenabil pentru un univers mamut, cu vechime atat de mare. :)


  LE: Nu se pot adauga campuri acelor universe care au beneficiat deja de un upgrade fields in trecut.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Daca as fi avut o pozitie de decizie in administrarea jocului, eu as fi facut asa: un pool in genul celor care au stabilit caracteristicile ultimelor universuri aparute, in care jucatorii fiecarui univers susceptibil de a primi modificari/imbunatatiri sa aleaga dintr-o lista pusa la dispozitie de staff (adica dintr-o lista care sa contina modificari care se pot implementa, nu sa vina fiecare cu idei cretze). Si, in urma poolului aferent fiecarui univers, jocul ar fi castigat 2 lucruri: jucatorii (atatia cati mai sunt) ar fi hotarat ei care sunt modificarile pe care le-ar dori si, de asemenea, s-ar fi evitat albastrirea si acelor cativa care au mai gasit cheful sa mearga mai departe, dupa ciocanul dat in cap cu fuziunea. Vorbesc strict in calitate de jucator pe (noul) U1.


  Parerea mea.

 • @Mao, cererile jucatorilor au fost diverse si nu toate posibil de implementat. Eu vorbeam despre o lista cu 2,3,5 caracteristici aferente fiecarui univers, propuse de staff, care pot fi implementate iar oamenii sa aleaga dintre ele.
  Acum s-au cerut propuneri, fiecare a zis ce i-a trecut prin minte iar filtrarea propunerilor si decizia de alegere a acestora tot la admin a ramas. Nu asa se consulta boborul.

 • That`s the point. Ceea ce nu inteleg unii din voi este ca eu si echipa nu putem lua decizii individual pentru fiecare din cei ce isi doresc in nume propriu ceva, deci subiectiv.

  Pai si unde ai aplicat regula asta la zagrada cand ai cerut eco/flota x3, cand toate opiniile privind universul zagrada au fost pt marirea economiei,nu am vazut nici un com. in care sa ceara marirea vitezei la flota,doar economia x4-x5 pt ca sunt universe deschise dupa zagrada cu eco x7 si in mai putin de-o luna au depasit dezvoltarea si o eventuala fuziune cu oricare alt server ar fi bataie de joc.
  eco x3 la un uni atat de slab dezvoltat cu 1Md puncte loculrile 1,2, si 3 din univers....restul de la 0,8Md in jos,ajungand la locul 20 care are 0,2Md puctaj (jucator activ zi de zi)
  si toate astea dupa 5 luni vechime
  ceea ce vreau sa aduc in evidenta este ca antares(spre ex),univers deschis dupa zagrada,jucatorii din pozitiile 1,2 si 3 se dezvolta in 10 zile 1Md (totalul punctelor acumulate in 5 luni de primii 3 jucatori de pe zagrada)


  pt. PELASGOS:

  Salut, va invit sa va spuneti opinia despre ce anume schimbari ar trebui sa facem la caracteristicile serverelor.


  Va precizez ca nu se aplica celor recente.


  Astept cu interes feedbackul vostru.

  Par ca ziceați ca vechile servere nu se vor schimba,

 • Pai si unde ai aplicat regula asta la zagrada cand ai cerut eco/flota x3, cand toate opiniile privind universul zagrada au fost pt marirea economiei

  Pentru dinamism.

  Zagadra: eco +x2 sau chiar x3, flota nu trebuie schimbat nimic sau cel mult +x1

  Chiar tu ai propus un +1 viteza flotei

  ( ca o paranteza, zagadra e vechi de 130 de zile, dar inca nu are nici macar un avansat sa apara la rubrica de top1. Cele mai mari hituri au TD de maxim 35M

  O viteza in plus poate aduce si topurile asteptate. Deci...dinamism. :)

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Pentru dinamism.

  Chiar tu ai propus un +1 viteza flotei

  O viteza in plus poate aduce si topurile asteptate. Deci...dinamism. :)

  Bine ca ai luat in considerare "su cel mult +x1" si n-ai vazut "flota nu trebuie schimbat nimic" sau "eco +x2 sau chiar +x3" :thumbdown:
  tot timpul vezi partea goala a paharului si incerci sa-ti justifici greselile cautand greselile altora...
  pana la urma trebuie sa dau dreptate jucatorilor de pe zagrada
  Citat de pe chat alianta:
  "Nu va chinuiti degeaba. Fac doar ce vor iei"
  chiar asa...
  oricat tastam noi aici cerand anumite lucruri,tind sa cred ca deciziile au fost luat inainte de a se deschide topicul in proportie de 75% .

 • :)))


  Am inceput postarea cu gandul de-a trolla, dar triștii de serviciu au facut o treaba asa buna in a se trolla singuri, ca nu prea am ce adauga.


  oh, ba da, am:


  Va multumesc onest pentru ca va manifestati. Fara o contra-măsură pertinenta, integritatea morala si intelectuala a alora putini n-ar straluci asa convingator.


  Cheers to that!

 • revin totusi la sugestia de a aplica "votingul direct din joc" cu privire la modificarile propuse...o idee ce am vazut-o aplicabila pe org.


  de exemplu pt cei care nu cunosc: la moment sunt cumulate si expuse de catre admini modificarile cerute de unii din jucatori...la care urmatoarea etapa constituie votingul jucatorilor de pe univers aferente...daca voteaza peste 50% din jucatori modificarile propuse ele sunt implementate, daca nu - revenim pe parcurs cu alte modificari propuneri.(ca ironie : sa nu avem alegeri de forma la care oricum cistiga de exemplu psd...)

  "Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta." :ban:

 • Schimbările sunt în mare parte ok, dar totuși văd o schimbare a universului Pegasus, în condițiile în care o singură persoană a cerut scăderea vitezei, iar acea persoană e în v mode cu mult înainte să apară fuziunea. Relevant ? Nup.

  Cu siguranță cei activi, nu vor o micșorare a vitezei, deoarece durează prea mult să mai dai atacuri, să mai aștepți, etc. Era esențială o mărire a economiei, pentru a putea ține pasul cu univers mai vechi, precum U1. Pentru că este logic, următoarea fuziune va fi u1, Pegasus, Taurus.

  ” Pegasus, scade viteza flotei de la 5 la 3x.
  Taurus, creste viteza economiei si a flotei de la 6 la 7x, respectiv de la 4 la 5x. ”


  Pentru un echilibru, viteza flotei trebuia să rămână la fel pe Pegasus, iar Economia să fie aceeași cu schimbările aduse universului Taurus.


  Dar nah, succes.

  Mugadabumbu: Si trebuie sa ma iau de viata ta, ca imi furi gagicile
  Gusty: Je t`aime :hug:
  Sharky: moi aussi! :hug: j'adore quand tu parles francais :hug:
  Superman.jpg

  The post was edited 2 times, last by Gusty ().

 • @Gusty, cred ca scopul acestui sondaj este in mare parte pentru a aduce jucatorii inapoi, majoritatea lasandu-se dupa fuziune. Avand in vedere ca pe pegasus sunt < 20 playeri activi, cred ca acest lucru se datoreaza vitezei :love:

  Jucătorii au fugit în v mode, pentru că nu făceau față concurenței. De exemplu tu, erai v mode cu mult înainte să apară fuziunea. ( Nu atac pe nimeni, am dat doar un exemplu ) Și nu o să scoți contul ăla din v mode nici la x1.


  Valabil pentru mulți alții. Fuziunea a atras oamenii, doar că mulți nu au făcut față. Eu joc și pe x3, x5, x1, nu am absolut nici o problemă. Dar dacă se dorește un echilibru, acesta să fie păstrat.

  Mugadabumbu: Si trebuie sa ma iau de viata ta, ca imi furi gagicile
  Gusty: Je t`aime :hug:
  Sharky: moi aussi! :hug: j'adore quand tu parles francais :hug:
  Superman.jpg

 • Cred ca pana la urma orice schimbare cu + e bine venita oricare ar fi.
  Dar pana la schimbarile astea cred totusi ca cei de la Gameforge ar trebuii sa se focuseze mai mult pe combaterea jocului cu Teamviwer si acelei enervante alarme pe care tot mai multi o folosesc!

  Gusty : "...impotentei de a juca..." morrrrrr