Jucatori noi Xalynth

 • ce urat ai ajuns ba :)) , sa cresti playeri sa ne sparga valeleu :))
  Dar protectie impotriva farmarii ii ajuti? :))
  PS alianta Empire va asteapta ...va putem oferi tot ce aveti nevoie ,inclusiv protectie. :))

 • O initiativa bine venit Brandon...ma bag si eu daca este nevoie cu ceva minerale :)
  Dar totusi tu,Brandon, poti sa ma ajuti pe mine un jucator mai vechi pe univers cu deut zilnic din propriile mine...si iti promit ca o sa ma simt ca un jucator nou venit pe server :))

  Gusty : "...impotentei de a juca..." morrrrrr

 • Scuze mid si eu cumpar tot gazul posibil ca sa va ajung din urma si am de recuperat. Esti de 2 ori mai mare ca mine.


  Te pot ajuta numai prin recompensele puse. Ai pute sa iti pui osul la treaba si faci serverul un loc mai bun sa scapam de jucatori care dau atacuri de 5 sateliti si posteaza pe forum ca wow ce am facut.

 • Asta inseamna ca mai vrei. Cel putin eu nu postez pe forum. Rog un admin sa scoata comentariile offtopic ale jucatorului asta frustrat. Bgdul  Spam. Offtopic. Trolling. Warned!
  Tommy-

  TLjoOGa.jpg

  The post was edited 1 time, last by Tommy ().

 • stai sa vezi :)) , nu vezi ca nu stii cum sa mai faci sa ne spargi , ca esti prea .... , ai ajuns sa.i rogi pe altii sa ne sparga:))

 • Mie personal mi se pare o bataie de joc ce li se intampla anumitor playeri pe acest univers. Este un univers dezechilibrat rau, in care "ai mari" dau atacuri celor mai mici sau egali in puncte cu ei, doar pentru a-si demonstra grandomania, fitele si faptul ca utilizarea repetata a cuvintelor "fleeter", "miner" si "ferma" au o oarecare insemnatate pemtru ei, ca deh! Daca esti slab si chiar nu te poti dezvolta rapid ajungi tinta jucatorilor mai mari... Eu una joc de 7 luni pe acest univers, timp in care am reusit sa-mi dau seama de mersul lucrurilor, cucine trebuie sa vorbesti si cu cine nu... Tot universul asta e plin de jucatori corupti sau care, din lipsa de ocupatie, spioneaza si ataca random, desi poate unii jucatori mai mici nu au nicio treaba cu ei.... Pacat de vechea fuziune.... Si vai de fuziunea care va urma.... Vai de jucatorii care vor prinde noua fuziune... Daca va mai exista... Xalynth-ul se cam duce de rapa deja, dupa parerea mea. Cat despre "fleeteri", rog sa mai lase aroganta, rautatea si tirania jos si sa nu uite ca si ei au pornit cu o mana de resurse... Sa-i lase in pace pe cei care inca se dezvolta! Si, cel mai important, sa nu uite sa fie oameni, din toate punctele de vedere!

 • si pe mine maria la inceput ma nenoroceau astia ...ma spargeau pentru 10 nave de razboi...incet incet perseverezi , inveti , te feresti si poti ajunge, te imprietenesti ...nu este greu...cel mai important este sa perseverezi.

 • ughhh... cand vad asa atitudini, mai ca-mi vine sa aplic pt un loc in echipa verde. ca si pana acum, nu-mi permite timpul :(. Referitor la initiativa din topic - ea este foarte buna atata timp cat vizeaza un ajutor altruist, insa nu la fel de buna cat ramane doar la stadiul de postare si are singura intentie de-a castiga puncte la reputatie.


  Totusi, cel mai bun ajutor e informatia, trainingul. Degeaba dai resurse unui jucator care nu stie sa le foloseasca si isi pierde interesul pt joc. Cea mai buna abordare mi s-a parut (acum 1000 de ani) cea a lui Citro, care infiinta "academii".


  Daca vreti sa ajutati, nu mai fiti ghiolbani pe forum. asta indeparteaza jucatori. Vreti sa mergeti si mai departe cu ajutorul? Educati jucatori noi, invatati-i mersul lucrurilor si, da, oferiti-le si sprijin material.  succes!

 • Am o alianta creata deja pe care de mult eu o numesc o academie suntem cei mai multi ca nr. dar imi este destul de greu sa ma ocup singur de ea, am avut si cateva masele cariate precum bgdul pe care le-am extras dar vad ca nu au murit si dupa un timp s-au intors impotriva aliantei mama.

 • ce alianta a fost aia cand nu ne invatai nimic., doar cum sa fim ferme , in comparatie cu tine am o alianta care chiar am invatat si eu si ceilalti si ii ajutam cum putem...eu fata de alti pinguini chiar ii ajut si am lasat pe marea majoritatea in pace ...tocmai pentru a se dezvolta...asta vrea sa creasca playeri care sa.i indoctrineze impotriva noastra...Daca nu ma credeti am o alianta destul de numeroasa care va poatr confirma...Dar m.am saturat sa dau de toti pinguini ca initiatorul threadului care ii baga pe aia mici ca scut impotriva altora...eu de bine de rau am vb in privat cu.fiecare fleeter si i.am zis sa.i lase in pace pana se mai dezvolta...Kinderbun poate confirma...Masea cum ma numeste are o alianta Unita si Activa , oricand sacrificandu.se pentru un coleg...Cine vrea cu adevarat sa joace si sa invete ma poate contacta. Nu voi zice niciodata nu , chiar daca nu am ...ma dau peste cap sa.i ajut. Pacat de cativa jucatori din Zion care chiar sunt de nota 10. Eu o sa.i pun punct la intepatul pinguinului asta ca deja numai are farmec. il las in fumul lui.


  La multi ani dragi romani.


  Offtopic, Spam, Trolling. Warned!
  Tommy-

  • sotw_25_samurai_by_mantinieks007_d96zu0n.jpg

  The post was edited 1 time, last by Tommy ().

 • Bun, voi imi spuneti sa perseverez! Sa perseverez unde? Pe un server in care, daca ceri de 2 ori resurse, a treia oara ti se spune ca esti cersetor si deci sa te descurci cum poti? No thank you! Daca voi continua Ogame, macar sa-l continui in felul meu... Cat despre atacuri si pentru 10 nave de razboi, orice om care nu are toate tiglele pe casa si care vrea sa aiba o "prestatie" pe acest server va face acest lucru. Este o ambitie prosteasca a unor oameni care inca se cred superiori si care folosesc ANTIGAME, OGNITER, AUTOREFRESH + multe alte nebuneli ca astea. Daca tot joaca, atunci sa joace corect pana la capat si sa aiba coloana vertebrala! Se stiu jucatorii pe care i-am vizat acum!